Sokerista, ripauksesta kanelia…

Sain Reetalta muutama päivä sitten hurjan kivan haasteen, joka kuuluu seuraavasti: “Kerro kymmenellä kuvalla, mistä aineksista sinun blogisi on tehty. On haastavaa rajoittaa koko blogin aihepiiri kymmeneen kuvaan! Haasta viisi bloggaajaa samaan, ja muista kertoa keneltä itse sait kuvahaasteen! Mistä sinun blogisi on tehty…. sokerista, kukkasista, inkivääristä, kanelista? :)”

Minun blogini on tehty…

1. Arjen pienistä hetkistä nauttimisesta…

2. Silloin tällöin myös podetaan pientä materiaonnea…

3. Valokuvaamisesta ja maailman ihastelemisesta linssin läpi…

4. Asuista…

5. Pienten ja suurten asioiden haaveilemisesta ja niiden toteuttamisesta…

6. Matkailusta, vaikka sitä ei ihan joka päivä pääsekään harrastamaan…

7. Innostumisesta uusista kauniista kosmetiikkapurnukoista…

8. Asusteista…

9. Herkkuhetkistä…

10. Ja toivottavasti ripauksesta iloista mieltä :)

Siinä muutama kuva pikkuruisen blogihistoriani varrelta :) Nyt haluaisin kuulla ja nähdä seuraavilta neitokaiselta, mistä heidän bloginsa on tehty:
Elina,
Emma,
Maija,
 Lindsay,
Anniina ja
Cherry.

Näissä tunnelmissa toivotan kaikille leppoisaa, aurinkoista sunnuntaita ♥

21 thoughts on “Sokerista, ripauksesta kanelia…

 1. Heippa ihana! Löysin sun blogin toisen blogin kautta niin pakko kommentoida. Nousit iha mun suosikiksi! Johtuu ehkä siitä, että meillä on niin samanlainen maku kaiken suhteen (tai sen suhteen mitä täällä blogissa kerrot) ja lisäksi palava halu kauppakorkeakouluun (?). Miten kävi tämän kevään kanssa? Itsellä jäi niin pienestä kiinni, että päätin ensi vuonna meneväni heittämällä sisään ;) -Tia

 2. Tulin kertomaan sinulle blogissani olevasta tunnustuksesta, mutta täällähän oli vastassa haaste :) Joten tehdään vaihtikset sitten ;)

  Omat kuvavalintasi haasteessa oli kyllä todella osuvat. Ihana tunnelma välittyi jokaisesta kuvasta. Tästä on vaikea, (mahdoton) pistää paremmaksi, mutta koetan jotakin saada aikaiseksi ;)Kiitos vielä haasteesta!

 3. Heippa Tia! Kiitos hirmuisesti kommentistasi, piristit sairastelupäivääni sanoillasi :) Ihana kuulla, että olet eksynyt tänne ja jätit vielä kommenttiakin!

  Ja tosiaan, palava halu kauppakorkeakouluun, itselläni jäi tänä vuonna parin pisteen päähän haluamastani paikasta. Harmi kuulla, että sinullakin jäi niin pienestä kiinni :/ Haitko Helsinkiin? Nyt odottelen kyllä vielä vastausta eräästä koulusta, jonne olen ekalla varasijalla ja tuloksen pitäisi varmistua ihan näinä päivinä! Jos tie ei kuitenkaan vie sinne, niin ensi vuonna kyllä vedetään molemmat heittämällä sisään ;)

  Kiitos vielä kerran, kun jätit jäljen itsestäsi ja tulehan ihmeessä kommentoimaan toistekin! :)

 4. Hih, kiva kuulla että onnistuin valitsemaan oikeat kuvat ja sanat teidän lukijoidenkin näkökulmasta :)

 5. Voi mikä sattuma, tosiaan vaihtokaupat! Itse en ehtinyt tulla vielä blogiisi asiasta kertomaan, mutta hyvä että sinä kerkesit tämän jo nähdä ;) Kiva kuulla, että onnistuin valitsemaan mielestäsi oikeat kuvat! Höpönhöpön, varmasti saat jotain aikaiseksi :) Odotan innolla!

 6. Kyllä taitaa tätä blogia kuvaamaan riittää vain yksi kohta, ja se on tuo numero 2. Materiaonnea, tosin “pientä” taitaa olla lievää vähättelyä. Taas olisi sanoja säästetty.

 7. Voi ystäväkallis, minä sen sijaan säästän sinulta päänvaivaa kertomalla, että materia on elämäni onnenaiheista pienin! Kyllä ne todelliset ilot löytyvät ihan jostain muista asioista :)

 8. Haha, pakko kysyä: käytkö kelloa oikeassa vai vasemmassa ranteessa? Kun muutamassa kuvassa sulla on oikeassa ja muutamassa vasemmassa ranteessa. Ystäväni sanoo, että on “etikettivirhe” käyttää oikeassa kädessä, mutta itse käytän oikeassa. Tuntuu niin oudolta ja “vammaselta” käyttää vasemmassa. :DD

 9. Heh, kelloni on aina vasemmassa kädessä :) Osa kuvistani (oikeastaan kaikki muut paitsi ulkona kuvatut tai muiden ottamat kuvat) on peilin kautta napattuja, joten siksi näyttää siltä, että se keikkuisi oikeassa ranteessani ;)

 10. Heips Jonna:) Kyselisin siitä Mulberry Tamara- huivista.. ostitko sen helsingin liikkeestä ja maksoiko se sen hinnan mikä heidän nettisivuillaan on?:) ja muistatko, kun olit sitä hankkimassa, että oliko se heti saatavilla vai jouduitko odottelemaan?:)

 11. Heippa! Tamara-huivini on peräisin Lontoon reissulta Heathrow'n lentokentältä, joten en valitettavasti oikein ole paras henkilö vastaamaan :/ Tietääkseni hinnat ovat kuitenkin prikulleen samat Mulberryn liikkeessä täällä Suomessakin, kuin mitä ne ovat nettikaupassa (kun laitat sijainniksi Suomen). Ja ainakin olen kuullut, että Tamara-huiveilla on ollut niin kova kysyntä, että niiden perään on kannattanut soitella ja pistää nimi jonotuslistaan :) Toivottavasti saat omasi!

 12. Sulla on muuten aivan ihana blogi, upeita kuvia ja oot tosi nätti tyttö (nainen), mutta mua häiritsee kun vaikutat siveyden sipulilta ja tosi persoonattomalta ihmiseltä.. :/

 13. Kiva kuulla että tykkäät :) Vaikea vastata mitään sitten tuohon, olen kuitenkin aikamoisen varma, että olen kyllä täysin omanlaiseni persoona ;) Harmi, jos se ei sinun mielestäsi blogini välityksellä tule esiin!

 14. Kerro ihmeessä miten sen varasijan kanssa kävi! Muussa tapauksessa muistan olla sua tsemppaamassa täällä ensi keväänä. Me aloitetaan ensi vuonna kauppakorkeassa, joten muut voi suosiolla miinustaa aloituspaikkojen määrää kahdella ;) haen Helsinkiin. Ihan uskomattomat pisterajat on kyllä, mut mulla on tällä hetkellä niin paljon halua ja motivaatiota, että toivon sormet ja silmät ristissä tämän riittävän myös keväälle! :D

 15. Heippa :) Kyseessä on Lindexin statementkaulakoru, joka tosin oli jo keväällä myynnissä, eikä sitä taida enää valitettavasti olla myynnissä :/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *