Lintsillä

Eilen oli aiivan ihana päivä! Kesä se ei ollutkaan vielä ohi ja saimme nauttia paahtavasta auringonpaisteesta aamusta iltaan. Paistattelin ensin päivää aurinkotuolissa kera hyvän kirjan ja illalla lähdimme parin ystävän kanssa Lintsille, sinne onkin ollut tarkoitus suunnata jo pitkään!

Meillä ei ollut aikaa riekkumiseen kuin pari illan viimeistä tuntia, mutta hyvin siinä ajassakin ehti. Kävimme läpi kaikki hurjimmat laitteet, vaikkakaan tuohon uusimpaan kammotukseen en uskaltautunut, ja kiljuin (ja karjuin) yläilmoissa kuin pieni sika! Olihan se mahtavaa, vaikka pariin kertaan totesimmekin, että kyllä tuossa oli pikkulapsena silti ihan oma fiiliksensä ;) Tosin hihkuin siellä kyllä laitteiden perässä ihan yhtä innokkaasti, kuin ne pikkunaperotkin…

Minä halusin myös ehdottomasti pelaamaan Derbyä! Joskus aikoinaan pienenä tyttönä voitin tuossa ja siitä varmaan kumpuaakin rakkauteni peliin, kerrankin kun olen voittanut jotain.. Tällä kertaa poikaystäväni laukkasi ponillaan nopeiten ja jätti mukana kierroksessa pelanneet pikkutytöt taakseen. Toisen heistä ilme oli niin murtunut, että poikaystäväni lahjoitti nallukkansa tälle :’)

Naureskelin pariin otteeseen, etten tiedä olenko enemmän innoissani laitteista vai kaikista niistä herkuista, mitkä Lintsikesään kuuluvat. Ahdoinkin masuuni niin hattaraa kuin metrilakujakin, perinteiset kierreranskalaiset jäivät vähän kalvamaan mieltäni!

Muutama naururyppy tuli taas illan aikana lisää, niitä ei ole koskaan liikaa!

Kaiken kaikkiaan meillä oli ihana pikavisiitti Lintsillä! Vielä voisin käydä loppukesän aikana testaamassa paljon kehutun Kattilankin, nyt kun emme sinne millään kerenneet. On kyllä kiva, että Lintsille ei ole nykyään enää sisäänpääsymaksua, sinne voisi mielellään mennä ihan vain fiilistelemään sitä ilon määrää (ja ehkä yhdelle hattaralle).

Nyt kuitenkin lapsetus sikseen ja töihin :) Supermukavaa viikonloppua!

13 thoughts on “Lintsillä

 1. OI !!! metrilakuja <3 ja nyt mä sitten en ajattele mitään muuta koko loppu päivänä :-DD oon vähän säälittävä...(banaanimetrilaku<3)

 2. Hei Jonna! Halusin tulla kertomaan että olen löytänyt blogisi noin kuukausi sitten ja jäin heti seuraamaan tätä! Olen ihan superiloinen että löysin tämän blogin ja tämä onkin ollut siitä asti mun ultimate favourite :) Blogisi on täynnä mielettömän upeita kuvia, kauniita vaatteita ja ihania postauksia. Olen varmaan viimeisen kuukauden ajan lukenut blogisi joka ainakin kerran alusta loppuun asti :) Sulla on upea tyyli ja se muistuttaa hyvin paljon omaani ja olenkin löytänyt blogistasi hirveästi samoja vaatteita ja sisutusjuttuja mitä itseltänikin löytyy kotoa :) Vaikutat ihanan positiiviselta ja ihanalta ihmiseltä ja todella kauniin näköinen. Blogisi on ihan mielettömän hyvä ja näin itse alle viikko sitten 15 täyttäneenä olen ihan koukuttunut tähän! :) Minulle on ollut myös ilo huomata että itseltäni löytyy samoja bleisereitä, samat ray-banit, havaianakset ja esim. Diorin lip maximizer. :) Itsekkin blogistasi innostuneena laitan todennäköisesti Mulberryn check scarfin tilaukseen ja ehkä pyydän äitiä tuomaan Tory Burchit jenkeistä. Jotenka siis kiitos kaikesta inspiraatiosta mitä blogistasi saa ja kiitos ylipäätänsä koko tästä upeasta blogista! Jatkossa aion varmastikkin kommentoida melkein kaikkiin postauksiin :) <3

 3. Niiin on! Vielä kun pääsisi joku kesä Särkänniemeen pitkästä pitkästä aikaa, olen kyllä niin huvipuistoihmisiä ;) Kiitos kovasti Reetta ja ihanaa lauantaita!

 4. Nämä ei kyllä ollut niitä “perus”metrilakuja, mitä saa useimmista tapahtumista ja kaikilta messuilta, vähän petyin :( Makoisia kyllä kuitenkin, ei siinä mitään ;)

 5. Hihih :) No kuule, ei siinä kovin hyvin käynyt :/ Jo silloin kirjeen saatuani selvisi, että jäin Lpr 2,5p päähän, joten varasija jäi iiihan liian kauas. Pistemääräni oli muuten tasan Ouluun vaadittava määrä, mutta ei otettu tätä tyttöä sisään ei! Vaikka Oulu nyt ei varsinaisesti olisi ollut ihan haavepaikkani, niin kyllä turhautti :/

  Sitten odottelin vielä viime viikkoon asti tietoa Mikkelistä, Aalto-yliopiston enkun kielisestä yksiköstä, jonne olin myös varalla ja lopulta ekalla sijalla. Ei tullut lähtöä sinnekään, 0,5p jäi uupumaan :(

  Noh, ilmeisesti mua ei oltu tarkoitettu tänä vuonna kouluun! Nyt ilmoittauduin avoimeen parille kurssille ja ensi vuonna hitsivie heittämällä sisään ;)

  Tulipas romaani! Mukavaa lauantaita sinne :)

 6. Heippa Ida! Kiitos ihan mielettömästi herttaisesta kommentistasi, oli ihana piristys lukea se työpäivän jälkeen ja sait semmoisen hymyn huulilleni että :) Miten kivaa, että olet eksynyt blogiini ja tulit vielä kommentoimaankin, on aina yhtä mukavaa kuulla ja nähdä, ketä siellä ruudun toisella puolella oikein juttujani lueskelee!

  Hauskaa, että sinulta löytyy samoja juttuja :) Toryn baltsuja suosittelen kyllä niin lämpimästi kuin vain voin, ehdottomasti paras kenkäostokseni pitkään aikaan! Samoin toki Mulberryn huivi, loistava hankinta sekin :)

  Aivan ihanaa kuulla, että olet voinut saada täältä inspiraatiota! Kiitos oikein kovasti kauniista sanoistasi :) Lämpimästi tervetuloa seurailemaan blogiani ja tulehan tosiaan ihmeessä kommentoimaan toistekin! Aurinkoista viikonloppua!

 7. Mitäää mikset päässyt Ouluun vaikka pisteesi riittivätkin?! :o Ompa sinulla kyllä ollut täpärällä joka paikassa, voi hitsi vieköön! :/ Avoimen opinnot ovat kyllä hyvä valinta, pääset jo hieman opiskelu tuntumaan ja näät mitä tuleman pitää! Mutta ensi vuonna menet aivan suvereenisti heittämällä sisään, se on saletti! :) Ihanaa viikonloppua sinullekin! :)

 8. Kuulemma tasapisteitä ja koska en hakenut sinne ekana, niin ei ollut mitään mahdollisuuksia sisään. Minusta ihan naurettava systeemi, että laittaa sitten sijalle siihen ekaan paikkaan, jonne ei ole pienintäkään mahdollisuutta päästä, kuin tuonne Ouluun varalle, jonne olisin ollut ihan ekoilla sijoilla todennäköisesti :/ Noh, ei auta marina ;)

  Jep, täpärällä tosiaan oli ja sen takia turhauttikin :/ Nyt alan kuitenkin olla jo enemmänkin onnellinen, ettei vielä tarvinnut muuttaa uuteen kaupunkiin :)

 9. oi oi, harmittaa kyllä ku ei oo Lintsille tänä kesänä päässy:( Kyllä se vaan jotenkin kruunaa kesän :P Ja ai hattaraa, nam! Ite en kyl missään nimessä uskaltais siihen uuteen hulluun kieputinlaitteeseen, oon aika nössö nois kaikis laitteis :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *