Toivepostaus: Hiukset

Muutama sieltä lukijoiden joukosta on ehtinyt toivoa juttua käyttämistäni hiustuotteista ja tällainen kosmetiikkafriikki jakaa kyllä mielellään vinkit purnukoistaan ja purtiloistaan ;) Tämä on virunut minulla luonnoksissa aika pitkään, joten nyt vihdoin, olkaapa hyvät!

Tukkani on luonnostaan aika vaalea, mutta käyn kampaajalla noin 3:n kuukauden välein hieman kirkastamassa väriä tai vähintään tyveä. Jokin aika sitten tummensin väriäni hieman raidoittamalla, kunnes taas kaipasin vaaleampaa ilmettä, joten hiusteni väri on tällä hetkellä aika eloisa. Seasta löytyy niin tummaa kuin vaaleaakin raitaa :) Värjäily ei kuitenkaan aina ole niin hyväksi hiuksille, joten on oltava hyvät tuotteet!

Lähes aina kampaajalla käydessäni minä myös leikkautan latvoja muutaman sentin, vastahakoisesti, mutta kuitenkin ;) En tiedä, onko se ihan legendaa, että hiukset kasvaisivat vahvempina säännöllisen latvojen tasailun myötä, mutta tahdon ainakin uskoa siihen. Omissa hiuksissani on kyllä tapahtunut viimeisen vuoden aikana jokin ihme kasvupyrähdys, eivätkä ne ole koskaan tainneet olla näin pitkät. En tiedä, mistä on kiittäminen, hyvistä hoitotuotteista, terveellisistä ruokavaliosta vai ravintolisistä. Syön ihoni hyvinvoinniksi öljykapseleita ja lisäksi kalkkia ja B-vitamiinia, joten ehkäpä niillä on ollut oma osuutensa hiusten ja myöskin kynsien huimaan vahvistumiseen :)

Käyttämäni shampoot ja hoitoaineet vaihtelevat aina vähän mieleni ja tarpeideni mukaan, mutta tässä tämän hetkiset hiusteni parhaat ystävät :) Olen käynyt samalla ihanalla kampaajalla jo useamman vuoden ja hän tietää aina suositella juuri minulle parhaat tuotteet. Hän on aina kuitenkin painottanut siitä, kuinka tärkeää on ravita hiuksia paitsi proteiinipitoisilla, myös kosteuttavilla tuotteilla.

Näin ollen minulla on käytössäni Redkenin Extreme-sarjan proteiinia sisältävät shampoo ja hoitoaine, joita olen käyttänyt tässä nyt näin tehohoitona hiuksilleni. Vastapainona näille käytän toisinaan myös Sebastianin Penetraitt- sarjan shampoota ja hoitsikkaa, olen myös kokeillut saman sarjan Volupt-sarjaa, jonka myöskin olen todennut hyväksi.Käytössäni on myös kuvasta unohtunut lempparini – Redkenin Blonde Glam-hopeashampoo, jolla saa kivasti paitsi hoidettua hiuksia myös kirkastettua väriä aina silloin tällöin.

Olen aika ahkera huolehtimaan hiuksistani, joten päivittäiset hoitorutiinini eivät suinkaan lopu tähän. Tehohoitona hiuksille käytän ehkä noin kerran viikossa Redkenin All Soft Heavy Cream-naamiota, joka ravitsee hiuksia ties millä avokadoöljyillä sun muilla. Suihkun jälkeen sivelen latvoihin Kérastasen Elixir Ultime-öljyä, mutta aika varovaisella kädellä, ettei tule liimaletti-lookia ;) Tätä voisi ilmeisesti myös käyttää tehohoitona ennen pesua, mutta sitä en ole vielä kokeillut. Ja jotta hiukset tosiaan saisivat sitä proteiinia, laitan usein Penetraitt-sarjaa käyttäessäni suihkun jälkeen hiuksiin jätettävää Anti Snap-hoitoainetta, sekin Redkeniltä.

Kosteat hiukset harjaan harvapiikkisellä kammalla (tarkemmin sanottuna Tangle-Teezerillä!) selviksi Schwarzkopfin Moisture Kick-suihketta apuna käyttäen. Hiukseni ovat aika kovilla käyttäessäni melkeinpä joka päivä GHD:täni joko suoristukseen tai kihartamiseen föönaamisesta puhumattakaan, joten lämpösuojan sisältävä tuote on ehdoton. Usein käytän marketeistakin löytyvää edullisempaa TRESemmén versiota, mutta nyt kätössäni on ollut Redkenin Iron Silk-suihke. Palaan kyllä ehdottomasti tuohon Tresemmen suihkeeseen, huokeampi hinta ja parempi suihkutusmekanismi.

Sellaisia hiustuotteita löytyy minun kylpyhuoneestani :) Jätin tästä muotoilutuotteet pois, mutta voin toki joskus raottaa niitäkin teille, mikäli kiinnostaa. Tilaan muuten hiustuotteeni lähes poikkeuksetta Lookfantasticilta, esimerkiksi Redkenin tuotteilla kun on aivan hirrmuinen hinta täällä Suomessa. Netistä tilaamalla saa 30 eurolla sekä shampoon että hoitsikan, kun täällä tuo summa ei tahdo riittää edes pelkkään shampooseen :D Hurjaa sanon minä!
Löytyykö kenenkään kylppärin hyllyltä tai kaapeista samoja lemppareita? :)

10 thoughts on “Toivepostaus: Hiukset

  1. Ei löytynyt samoja tuotteita tällä kertaa, kun en ole koskaan noihin Redkenin tuotteisiin tutustunut :O Olis ihan huippua jos tekisit myös muotoilutuotteistasi postausta:)

  2. Itsekin vannoin aiemmin Redkenin nimeen, mutta nykyään olen luomutuotetietoisen pikkusiskon suosituksesta alkanut tilailemaan tuotteita iHerb.com:ista. Ihan mieletön valikoima ja hyviä tuotteita, mm. protskuhoitoaine, jota kehutaan maasta taivaisiin ja lukuisia superherkullisen tuoksuisia “luomumpia” shampoita, hoitsikoita, öljyjä jne. Suosittelen tutustumaan, siihen kauppaan (ja halpoihin hintoihin!) jää ihan koukkuun. :D Joitain iHerbissa myytäviä tukkatuotteita myydään myös mm. Stockalla tyyliin tuplahintaan. Voisinkin ehkä tehdä postauksen tosta nettikaupasta piakkoin. :)

  3. Tuota Redkenin All Soft Heavy Cream-naamiota olen minäkin joskus ostanut, ja se teki hiukset kyllä ihanan silkkisen pehmeiksi. Täytyykin tilailla sitä taas :)

  4. Ei löydy samoja tuotteita, mutta monta sellaista, joita olen ajatellut kokeilla. Redkenin tuotteet taitavat olla varsin kehuttuja, joten niitä ehdottomasti pitäisi kokeilla!

  5. Minä olen kyllä myös tosi ihastunut tuohon naamioon :) Kaapissa on odottelemassa korkkaamaton hoitsikka All Softilta, sarjaa on kehuttu niin paljon että piti tilata kokeiluun!

  6. Minäpä katson, jos saisin joku päivä aikaiseksi juttua niistäkin aikaiseksi, kiva että kiinnostaa! :)

  7. Kuulostaapa mielenkiintoiselta! Superherkullisen tuoksuiset tuotteet varsinkin ;) Jään innolla odottelemaan postausta aiheesta!

  8. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan! :) Vielä kun saa netistä tilattua niin halvalla. Samoin nuo Sebastianin tuotteet ovat kokeilemisen arvoisia, kampaajani kautta olen viime aikoina tutustunut niihinkin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *