The Maxi Dress

Huomenta!

Mainitsinkin teille jo toissapäivänä postipaketista, josta löytyi jotain aivan täydellistä ja pitkään etsimääni. Kesäkuussa vietetään siskoni häitä ja olen tarkkaillut hieman toisella silmällä kauppojen mekkovalikoimia. Toivoin kovasti löytäväni jostain täydellisen maximekon juhlaan ja olin jo luovuttamassa, kunnes satuin eräänä aamuna klikkaamaan itseni H&M:n sivuille. Ei mennyt kauaa, kunnes olin klikannut mekon kotiin ja jäin innoissani odottelemaan paketin saapumista!

Hih, minä niiin pidän siitä! Olin jo kauhuissani mekon matkatessa luokseni, että entä jos otinkin väärän koon. Mekkoa ei nimittäin ollut H&M:n netissä jäljellä enää yhden ainutta kappaletta, mutta koko istuikin juuri täydellisesti. Shoppailen nykyään todella harvoin Hennesillä ja silloinkin lähinnä netissä, mutta tosiaan joskus sieltä voi tehdä ihan mahtavia löytöjä! Kuten se taannoinen takkiostoksenikin :)

Kuvasin nämä äkkiä ilta-auringossa eikä minulla valitettavasti ole kuvaa mekosta kokonaan ylläni, mutta sitten kesäkuussa uusiksi oikein kunnon asukuvan muodossa! Olen jo miettinyt kuumeisesti asusteita tuon ympärille ;) Minusta hopeiset korut sopisivat kitin värisen kanssa huomattavasti kultaisia paremmin, vaikka olenkin ehdottomasti enemmän jälkimmäisten perään. Toisaalta ihana serkkuni ehkä lainaa upeaa Eva Clutchiaan Damier Azurina, jossa on tietysti kultaiset yksityiskohdat. Entä sitten kengät? MK:n nudet korkkarini eivät ole samaa sävyä mekon kanssa ja mustat taas olisivat jotenkin.. no mustat tuon vaalean kokonaisuuden rinnalle :D Oivoi, apuja kaivataan! Tässä on onneksi vielä aikaa mietiskellä ;)

Oikein aurinkoista ja lämmintä viikonloppua!

44 thoughts on “The Maxi Dress

 1. Näyttää aivan ihanalta! Istuu sulle kyllä täydellisesti! :)

  Ja hyvät viikonloput sinne. <3

  -Jatta

 2. oivoi, tuo on upea!! sopii sulle tosi hyvin :) mullakin on parit häät kesällä, ja mekkokriisi menossa.. tuossa olisi kyllä ihana vaihtoehto toisiin juhliin :)

 3. Oi oi mikä mekko! Siis aivan ihana:) Ja totta puhut, tohon sopii hopeiset korut kyllä kauniimmin kuin kultaiset! Toivottavasti löydät kivat asusteet:) Harmi, että mulla ei oo täksi kesäksi tulossa mitään isompia juhlia, niin en voi ostaa mitään hienoa mekkoa!:D

 4. Mekko on upea, ihastelin sitä yksi päivä juuri Hm:n liikeessä. Ja itse jäin miettimään kyseistä mekkoa kesäkuulle kihlajaisjuhliin mutta kerkesin ja Nellyltä tilaan yhden mekon jota odotan saapuvaksi. Olet upea, mekko sopii kuin nenä päähän sinulle <3 Aloin myös miettimään kenkiä, jotkut hempeät sirot naiselliset kruunaamaan kokonaisuuden, mutta mitkä!? :)

 5. Tosi kiva mekko,odotan innolla millaiset asusteet kokoat tuon ympärille :)

  Kylläpä H&M muuten yllätti taas,ei ihan tullut mieleen heti ensimmäisenä että mekko on sieltä hankittu :)

 6. Oih mikä täydellisyys!! :) Mulla on mekkoetsinnät käynnissä sillä kesällä vietetään myös oman siskoni häitä ja sinne täytyisi joku ihanuus löytää. Aivan upea ja sopii sulle kuin nakutettu! :) Paljon mekolla oli hintaa?
  Kivaa perjantaita ihanainen! <3

 7. Hei Jonna! Upea mekko – kiva nähdä että näyttää noin hienolta mainoskuvien ulkopuolellakin! Olen tilannut itsekin saman mekon H&M:ltä samassa värissäkin, mutta vielä odottelen omaa pakettiani saapuvaksi! :) Kaunotar olet! :)

 8. Heippa taas! Aivan ihana mekko.. Itsekin tykkään usein tilata paketin kotiin, kun saa rauhassa sovittaa ja pähkäillä. Sitä paitsi liikkeissä vaatteet on monesti jotenkin vähän sekaisin, eikä sieltä ole helppo löytää mitään. Ehkä tuohon kävisi kaveriksi parhaiten mahdollisimman saman sävyiset kengät?

  Minkä ikäinen siskosi muuten on? Olen ihan kateellinen kun olisi ihana päästä jonkun häihin, mutta ei ole sellaisia miltään suunnalta tiedossa..

 9. Hih, kiitos kovasti Nani! :) Sitten vain äkkiä H&M:lle, liikkeessä kun kuulemma noita on vielä näkynyt! Toivottavasti löydät sinäkin ratkaisun mekkokriisiisi ;)

 10. Kiiitos Lili! :) Niiinpä, se on siis ainakin varmaa, etten laita kultaisia koruja. Kengät ja laukku ovatkin sitten vielä ihan mysteeri! Se on kyllä ihanaa, kun on juhlat tiedossa ja pääsee mekkostoksille hih ;)

 11. Kiiitoksia L! :) Itseasiassa yo-mekkoni oli melkeinpä tismalleen saman värinen, joten väri on kyllä kovasti mieleeni!

 12. Voi kiitos Anne <3 Hei hyvä tietää, että niitä on vielä kaupoissa, jos jotakuta vaikka kiinnostaa :)

 13. Hyvä tietää, että niitä on vielä liikkeessä mynnnissä :) Jos puhut siitä sähkönsinisestä tilaamastasi mekosta niin väri on siinä kyllä upea! Vielä rusketus kaveriksi, oioi ;) Toivottavasti mekko osoittautuu hyväksi!

  Kiitos ihana <3 No niiinpä, siinä vasta kysymys! :) Onneksi tässä on vielä aikaa pähkäillä.

 14. Kiitos! :) Minä en odota innolla, sen verran mietityttää mitä ihmettä yhdistän tuohon hih :D Noh, ehkä se tästä vielä selkenee.

  Älä muuta sano! Kuten sanottua, sieltä voi tehdä löytöjä ;)

 15. Hih :) Ihana, että sinullakin on häät tiedossa! Toivottavasti löydät sinne täydellisen mekon :) Voi kuule tätä ei ollut hinnalla pilattu, 49,95!
  Kiitos kauniista sanoistasi ja ihanaa perjantaita sinnekin <3

 16. Heippa Milla! Kiitos kovasti kauniista sanoistasi :) Toivottavasti saat oman pakettisi pian ja mekko osoittautuu hyväksi! Ja hyvä, että sinäkin olit nopea tilaamisen kanssa ;) Se meni hirmuista vauhtia netistä loppuunmyydyksi!

 17. Heippa Chloe! :) Nettitilaaminen on kyllä mukavan helppoa, tosin palauttaminen tuntuu välillä jostain syystä ylivoimaisen raskaalta :D H&M:n liikkeissä en tosiaan yhtään pidä järjestelystä, kun taas esimerkiksi Zarasta löytää helposti etsimänsä ja vaatteet ovat kauniisti esillä.

  En viitsi tarkemmin jakaa tietoa perheenjäsenistäni, mutta kaikki sisarukseni ovat monta vuotta vanhempia kuin minä ;) Voi minä olen ollut näitä ennen vain kerran häissä ja siitäkin on jo muutama vuosi, joten aivan ihanaa päästä!

  Kiva, että jätit taas kommenttia ja mukavaa perjantaita! :)

 18. Voi miten kaunis mekko! Väri sopii kyllä sinulle ihan mielettömän hyvin :-) Enkä muuten ikinä olisi uskonut että H&M:sta olet tuon löytänyt. Välillä sieltä voi kyllä tehdä ihan kivoja löytöjä :)

  Meillä on kanssa tiedossa kahdet häät kesällä ja vielä saman lähisuvun sisällä joten minunkin täytyy ehdottomasti löytää ei yhtä vaan kaksi kesäistä mekkoa (samaahan en voisi tietysti käyttää molemmissa :D)! Tuppaan olemaan vaan tosi nirso ja tarkka vähän juhlavampien mekkojen suhteen :-)

 19. Kyllä! Ainakin täällä meidän omassa oli vielä jäljellä :) Olen huomannut useinki, että jos joku on netissä loppu, sitä löytyy vielä myymälästä.
  Mäkään en muuten tykkää Helsingissä käydä Hennesillä kun ne on jotenkin sekavia :/ Täällä on niin pieni Henkka että sieltä löytääkin paremmin kaikkea :D

  Voi kumpa itsekkin pääsisi jonnekkin juhliin kesällä..

 20. Kiitos kovasti Pauliina <3 Yo-mekkoni oli tosiaan hyvinkin saman värinen ja tykkäsin väristä aivan mielettömästi, ei siis yllätys että ihastuin tähänkin ;)

  Hih, täytyyhän sitä nyt olla mekko molempiin juhliin! :D Toivottavasti löydät täydelliset mekot, onnea etsintään :) Tosi kaunis kuva muuten sinulla tuossa!

 21. Heippa taas! Oi, nuo olisivat kyllä väriltään ja muutenkin ihan täydelliset mekon kaveriksi :) Harmi vain, etten viitsi nyt enää ostaa uusia korkkareita, joten täytyisi pärjätä niillä, mitä löytyy jo kaapista!

 22. Jos laitat valkokultaiset tai hopeiset korut, tulee yleisvakutelmasta viileä, kun taas kulta tuo lämpöä. Näin kesää ajatellen suosittelen kultaisia vaikka enemmän itse normaalisti diggailen valkokultaa.

 23. Voi kiitos paljon! <3 piti päivittää kun tukankin väri vaihtui takaisin tuohon omaan tummaan :) Ihanaa viikonlopun jatkoa sinulle!

 24. Niin, oikeassa olet :) Minusta vaan ihan näin kuvaakin katsomalla kultainen ei sovi tuon mekon värin rinnalle yhtään, mutta katsotaan mihin sitten päädyn ;)

 25. Voi kiitos Elenora ihanasta iltaani piristävästä kommentista <3 Se, että te olette mukana minun päivittäisessä elämässäni kommenteillanne on tässä touhussa ihan parasta! :)

 26. Googlailin H&M maximekkoja kun tuo malli on niin kaunis että lyhennettynä olis täydellinen yo mekko ja päädyin tähän postaukseen… Ei sulla sattuis vielä olemaan tätä mekkoa ja jos on niin et haluais myydä sitä..? :-D t. Epätoivoinen

 27. Heippa Emma! Ikävä kyllä en ole myymässä mekkoa, mutta toivottavasti löydät vastaavan jostain muualta yo-juhlia varten :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *