Asu 25.4.

Heippa!

Tänään jouduin (=pääsin) ryömimään kolostani ihmisten ilmoille, joten pitkästä aikaa asuakin esille! Lähdin käymään postissa hoitamassa muutamia asioita ja olin aivan innoissani katsellessani lämpömittaria – 18 astetta! Minä vedin siis pelkän bleiserin päälle, lempparikesähuivin laatikon perältä ja baltsut jalkaan :)

Bleiseri, pusero ja farkut / Zara
huivi / Esprit
aurinkolasit / Ray Ban
laukku / LV
rannekoru / Snö of Sweden
kello / Michael Kors
ballerinat / MICHAEL Michael Kors

Värväsin isäni ottamaan kuvat ja kyllä oli naurussa välillä pitelemistä :D “Ota se toinen käsi se Gucci siihen myös” -Anteeks mikä? “No se kello!” Meidän isukki tietää yhden merkin ja se riittää nimeämään kaikki muutkin hih ;)

Ulos lähteminen oli kyllä pieni virhe, olin nimittäin tuon valtavan ponnistuksen jälkeen (matkallani autosta postiin ja takaisin) aivan tuskanhiessä ja kuumehan se sieltä taas kohosi. Vielä ei siis olla ihan terveitä, joten täytyy malttaa vielä levätä.Tänään isäni täyttää kuitenkin pyöreitä, tarkoituksena oli mennä syömään koko porukalla, mutta osan meistä sairastellessa jouduimme siirtämään ajankohtaa. Tänään on siis tiedossa vain kahvittelua kotosalla hieman pienemmällä kokoonpanolla, (minut flunssapöpöineni sijoitetaan varmaan yksin jonnekin lastenpöytään) ja itse juhlat ovatkin sitten vasta elokuussa ;)

Postin paketista kuoriutui muuten aivan täydellinen maximekko kesän häihin, mutta siitä lisää myöhemmin! Aurinkoiset keskiviikon jatkot! :)

20 thoughts on “Asu 25.4.

 1. Kiva asu! :) Mä en vielä ole uskaltautunut edes ballerinat jalassa ulos. Jospa viimeistään vappuna saisi nekin korkattua;)

 2. Kuule siellä oli sellainen ballerinakeli että! Mulla ei ollut edes sukkia jalassa ja oli sopivan lämmin :)

 3. No itseasiassa isukilla on vähän lähempikin suhde tuohon valokuvaukseen, joten ottaa kuvia kyllä ihan mielellään ;)

 4. OiOi,sinä kaunokainen <3 Ilman sukkia en ole itse vielä tohtinyt lähteä ilman ulos, mutta kuuluisilla ihon värisillä mummosukilla kyllä :D

 5. Oioi sinä ihanainen! :) Hih. Voi kuule mummosukilla on vedelty täälläkin useimmat kerrat! ;) Tänään oli kuitenkin sen verran lämmin, että viitsi mennä tuon pienen matkan helposti ilman sukkia.

  Huomenna onkin sitten vissiin kumpparit jalassa säätiedotuksesta päätellen :(

 6. Oikeesti mä en kestä Neverfullia Damier Azurissa enää!! Haha 8-D Mun on niin saatava se kun katson näitä sun ihaniaihania asukuvia! :-D

 7. Hih, pahoitteluni ;D Se on kyllä juuri niin ihanaihana! Ihana kun kesä tulee niin mielessä on taas vaikka mitä asuja Azurin kanssa :)

 8. Minkä kokoiset nuo Michael Korsin ballerinat on? :) Vastaavatko hyvin normaaleja kokoja, jos vertaa esim. Tory Burcheihin? :)

 9. Hih sinäkö se niitä juuri googlettelit ;D Satuin vaan juuri kurkkimaan tilastoja! Mutta siis, nuo ovat ehkä normaalia kokoa pienemmät.. Mulla on siis usein 36 iso, mutta nuo on tositosi napakat, eikä varpaille jää kauheasti tilaa, nahka ei myöskään ole vuodessa antanut yhtään periksi. En tiedä muista malleista sitten, mutta noissa ainakin! Ootko suunnitellut noiden hankkimista? (:

 10. Hehe, minäpä minä! :D Tiesin sun postanneen niistä niin en jaksanut alkaa selaileen kaikkia postauksia takasi niin googlasin ;) Joo löysin netistä, endles.com sivustolta nuo alesta ja harkitsen nyt kovasti ;) Oon tässä arponut niiden Tpry Burchin kiiltonahkaisten tilaamista, mutta ne on niiiin tyyriit ja kun vasta jo yhdet tilasin niin ois se vähän höpöä ehkäpä… :D Tuolla sivuilla on tuosta sinun mallista kaksi tosi samantyyppistä mallia, niin osaatko sanoa kummat nuo on? :D http://www.endless.com/MICHAEL-Michael-Kors-Womens-Charm/dp/B005DFFXKE/ref=sr_1_56?ie=UTF8&cAsin=B004GXVMZ4&fromPage=search&sr=1-56&qid=1337284568526&asinTitle=MICHAEL%20Michael%20Kors%20Charm%20Flat&contextTitle=search%20results&clientPageSize=100&sort=relevance-fs-rank&keywords=michael+kors vai http://www.endless.com/MICHAEL-Michael-Kors-Womens-Driver/dp/B004H8VGN6/ref=sr_2_68?ie=UTF8&cAsin=B004NAJTCS&fromPage=search&sr=2-68&qid=1337284612579&asinTitle=MICHAEL%20Michael%20Kors%20Charm%20Driver&contextTitle=search%20results&clientPageSize=100&node=241745011&sort=relevance-fs-rank&keywords=michael+kors&page=2&nodes=241745011 ? :D tulipa pitkät linkit :D

 11. Hih, hauska sattuma :D Voih ne Toryn kiiltonahkaiset on niiin nätit, mutta tosiaan hinta voisi olla vähän alhaisempi!

  Siis mitä, nuohan on ihan samat kengät.. :D Katoin Brandokselta tilaushistoriasta, että noiden kenkuleideni nimi on “Charm Driver”, eli sen mukaan olisi nuo jälkimmäiset?

  Vinkkinä muuten jos päädyt tilaamaan nuo, että suosittelen käymään heti ennen käyttöönottoa suutarilla! Meinaan jos katsot noistakin kuvista, niin tuo kengän pohja loppuu ennen kantapäätä, eli siihen jää kaistale nahkaa “suojaamatta”, joka kului minulla ihan parissa päivässä kamalan näköiseksi, ennen kuin tajusin käydä suutarilla laittamassa uudet pohjat koko tuon kantapään matkalle :/ Tyhmä suunnitteluvirhe!

 12. Hih, luinkin kun olit kommentoinut johonkin blogiin, että ne kantapäät kannattaa suojata ja laitoin vinkin korvan taakse ;) Otitko noista siis ihan normaalin kokosi? Kannattaisikohan ottaa sitten ainakin puolta numeroa isommat, jotta ei ole liian pienet? :) Ovatko muuten olleet mukavat jaloissa, tuleeko rakkoja tms? Hih kauheaa kyselyä, mutta on niin mukava kun joltain voi kysyä kokemuksia! :D

 13. Hahah, hyvä että levittämäni sanoma on mennyt kaikille perille! :D No siis hmm.. Minulla yleensä 36 on iso tai sitten juuri passeli ja nuo ovat todellatodella napakat. Muistan vielä ihmetelleeni, kuinka 36 ei ole minulle ikinä liian pieni! Että melkeinpä suosittelisin ottamaan hieman isomman koon, liian isoonhan voi sitten aina laittaa vaikka pohjalliset :) Ja tosiaan Toryihin jos vertaa, niin Toryissa minulla jää koossa 36 ehkä sentti pari ylimääräistäkin sinne taakse!

  Ja nuo olivat kävellyimmät kenkäni koko viime kesän, mutta aina välillä niistä saattoi tulla hiertymiä pidemmänkin käytön jälkeen. Ja nyt syksylläkin nuo onnistuivat kerran hiertämään, toisaalta taas kävelin niillä viime kesänä monta pidempääkin reissua ilman ongelmia, että ota niistä nyt sitten selvää.. :D

  Ja hei ei mitään, kysy vaan ihmeessä jos tulee vielä jotain mieleen, on vaan kivaa olla avuksi! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *