Lempikosmetiikkaani part 1

Sain jo eräältä lukijaltani toivetta esitellä lempikosmetiikkaani. Ajattelin esitellä sekä suosikkimeikkituotteeni että hoitotuotteet, joilla puunailen ihoani päivittäin. Purnukoita on sen verran paljon, että kerron niistä nyt parissa eri erässä :)

Pohja

Aloitetaan meikkipohjasta! Kokeilin pari vuotta sitten ensimmäistä kertaa bareMineralsin tuotteita ja jäin sille tielleni. Ihoni on hyvässä kunnossa muuten, mutta ihonväri ei ole kovin tasainen, joten bm:lla saa peitettyä todella hyvin viemättä kuitenkaan ihon omaa hehkua. Värin tasoittamiseksi käytän myös poskillani Cliniquen Redness Solution-voidetta, jota levitän hyvin pienen määrän pohjameikin alle. Ennen bm:n levitystä laitan myös Lumenen jo kulttituotteeksi muodostunutta Ihon sävyn heleyttäjää sävyssä 1 Honey glow, jota käytän poskipäille, otsalle ja kulmaluulle.

Pyöriteltyäni pehmeällä bm:n kabukilla mineraalimeikin sävyssä Light, käytän myös kyseisen sarjan omaa peitevoidetta tummille silmänalusille, Well rested for eyes. Atooppisen ihon takia silmänaluseni ovat todellakin hyvin tummat, sillä verisuonet kuultavat ohuen ihon läpi. Tähän ei siis auta edes kaunesunet, vaan on oltava hyvät tuotteet :D

Aurinkopuutereita olen kokeillut useita eri, pitkään käytin Diorin, mutta ostin hetki sitten loppuunkuluneen tilalle Guerlainin Terracotta-aurinkopuuterin sävyssä 01. Suosittelen muuten ehdottomasti panostamaan kunnon sutiin, käytin vuosia Duroyn ja Kicksin suteja, mutta kyllästyin nyppimään niitä mustia karvoja kasvoiltani levityksen jälkeen. Diorilla on takuu, jonka mukaan saat vaihtaa olikohan se vuoden sisällä sudin, jos siitä irtoaa karvoja. Eipä ole enää tarvinnut metsästellä niitä jouhia kasvoilta, täysin hintansa arvoinen!

Silmänalusille levitän vielä Diorin Nude-peiteainetta sävyssä Ivory. Satunnaisille pahanpäivännäpyille Joe Blascon Red Neutralizeria, ja valokynänä YSL:n Touche Eclat.

Silmät

Kiitos ripsienpidennysten käytän aika vähän meikkiä silmissäni. Lähes aina laitan kuitenkin Urban Decayn pohjustajaa, jonka päälle Diorin Incognito-paletin vaaleaa sävyä (joka tosin loppuu pian). Iltamenoihin tai ripsienpidennysten ollessa jo heikossa hapessa laitan hieman Chanelin mustaa kajal-kynää yläripsien tyveen. Toisinaan käytän myös ruskeaa ja harmaata luomiväriä samaisesta Diorin paletista.

Huulet

Tykkään aika neutraalista meikistä myös huulissani. Ihan täysin nudehuulien ystävä en ole, sillä haluan mukaan pienen ripauksen vaaleanpunaista. Tähän tarkoitukseen löysinkin hetki sitten täydellisen nudepunan Chanelilta, Rouge Coco Shine sävyssä 48 Évasion.

Kautta aikojen suosikkikomboni huulimeikissä on tämä ihana kaksikko! Näitä on mennyt jo monenmonta putelia, enkä tule ihan heti vaihtamaankaan. Diorin Lip Glow-huulirasva, jolla saa ihanan vaaleanpunaisen värin huulille. Päälle vielä se Lip Maximizer, josta kerroin jo Lontoon ostosesittelyn yhteydessä. Täydellinen väritön huulikiilto! Ilman näitä kahta meikkipussissani en kyllä lähde mihinkään ;)

Siinä siis ensimmäistä osaa lempikosmetiikastani! Suurin osa tuotteista on jo pitkään palvelleita suosikkejani, seassa kuitenkin muutama uusi tuttavuus.

Löytyykö keneltäkään muilta samoja lemppareita? :)

14 thoughts on “Lempikosmetiikkaani part 1

 1. Vaikutat ihotyypiltäsi aivan samalta, kuin allekirjoittanut. Olen pohtinut myös mineraalimeikkien sopivuutta, koska iho sinällään on hyvä, mutta tuntuu, että aamulla peiliin katsoessa, löytyy naamasta kaikkia sateenkaarenvärejä, joten pientä tasoitusta olisi hyvä saada. Oletko ostanut nämä mineraalimeikkisi ihan Suomesta, vaiko tilannut ulkomailta, josta ilmeisesti saisi hieman halvemmalla?

  Kiitos vinkeistä!

 2. Se on kyllä ihan ykkönen! Viime kesänä niiden tultua taas talven jälkeen myyntiin hamstrasin niitä pari kappaletta jemmoihin ;)

 3. Sateenkaarenväri-ilmiö kuulostaa tutulta.. :D Onneksi on bareMinerals! Se on toiminut itselläni ehdottomasti parhaiten, kokeilin esimerkiksi vaihtelun vuoksi Lancomen Teint Miracle-meikkivoidetta, mutta se ei tasoita ihoani läheskään yhtä hyvin kuin mineraalimeikki. Suosittelen siis ehdottomasti kokeilemaan!

  Ensimmäisen bm:ni ostin Kicksistä, jotta löytäisin sopivan sävyn myyjän avustuksella. Hintahan on päätähuimaava täällä Suomessa, joten sittemmin olen tilannut ne lookfantasticista, jossa hinta on alle puolet Suomen hinnoista :) Kiva, jos näistä oli sinulle apua!

 4. Osaatko yhtään kertoa, mitä tuo bm maksaa Kicksissä? :) Täytynee ottaa testaukseen! Onko kuinka riittoisia? Ja kerrotko vielä, miten levität tuota kaikkien ylistämää lumenen ihonsävyn heleyttäjää, laitatko sormin vaiko jollain siveltimellä? :)

 5. Muistelisin sen maksavan n. 55e Kicksissä. Mielestäni nuo ovat kovinkin riittoisia, sitä jauhetta ei tarvitse ottaa kuin pieni määrä sutiin, ja ymmärtääkseni idea on juuri siinä miten se jauhe “pyöritellään” ihoon, ei niinkään siinä jauheen määrässä :) Itselläni kesti hetki oppia se tekniikka ja rakastua kyseiseen ihmemeikkiin :D

  Heleyttäjän laitan ihan sormilla, pieni määrä riittää :)

 6. Hei sulla kun näyttää olevan noita mineraalimeikkejä, bare mineralsia, niin millaisia ne on ollut sun mielestäs? :) Onko kevyitä ja ei tuki ihoa? Sori kun minäkin kysyn näistä, mutta olen kauan harkinnut hankkivani jonkinlaisen “paketin” näitä… en vaan ole osannut päättää ;D

  Ja voi kun munkin naama punoittaa ja kaikkea mahdollista aamulla… Ihanaa, jos saisi sitä piiloon muulla kuin paksulla meikkivoiteella! :)

 7. Saa kuule kysellä, mä olen ihan elementissäni päästessäni höpisemään tällaisista ;) Kaveritkin välillä nauraa, että mitä myyntipuheita oikein harjoittelen :D

  Mutta siis, nimenomaan mielestäni todella kevyitä, mutta peittäviä. Ihon tukkimisesta en osaa sanoa, itse en ainakaan ole kyllä huomannut mitään ongelmaa. Juuri kokeilin tänään Stockalta pyytämääni erään sävyttävän päivävoiteen näytettä ja ei vaan toimi minun kirjavalle iholleni sellaiset. Päälle pyörittelin bm:ää ja heti näytti paremmalta ;) Kaikkea muuta olen kokeillut, mutta aina päädyin baremineralseihin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *