Haaveita kesäksi

Johan täältä nyt pukkaa näitä kesäjuttuja! En vain malttanut olla fiilistelemättä muutamia asioita, jotka haluaisin hankkia ensi kesää varten. Kyseessä on kuitenkin vain pientä leikkimielistä haaveilua, kaikkea en tule listalta tosiaankaan hankkimaan, mutta ehkä jotain kuitenkin ;)

River Islandin sinivalkoraidallisia biksuja sovittelin Lontoossa, mutta jätin ne kuitenkin vielä odottelemaan. Nyt ne kuitenkin ovat jääneet kummittelemaan päähäni ja olen harkinnut tilaavani ne verkkokaupasta, niin söpöt ne ovat! Ihana playsuit myös samaisesta verkkokaupasta, kiikkuu myös ostoskorissani ;)

Aldon wedge-sandaaleja sovitin myös, mutta nekin (tyhmänä tyttönä) jätin kauppaan. Ja nyt kuvaa katsellessani muistan miten nätit ne olivatkaan, mutta onneksi samankaltaisia on myynnissä nyt paljon. Tory Burchin mustat klassiset ballerinat ovat myös olleet pitkään haavelistallani, en tosin tiedä tulenko vielä täksi kesäksi niitä hankkimaan.

Asustepuolelta tahtoisin kovasti kesäksi LV:n Pocheten monogramina. Mulberrylta sen sijaan haaveilen ostavani pian iPhone-suojuspussukanmikälie, sain siitä päähänpinttymän nähtyäni sen koristamassa kampaajani puhelinta ;)

Viimeisenä vaan ei vähäisimpänä Ray Banin klassiset mustat Aviatorit, minulta tosin löytyy kyseiset jo ruskeina ja Wayfarer-malli mustina, joten nämäkin jäävät vain haaveilun tasolle :)

Näiden materialististen haaveiden lisäksi toivon kovasti saavani opiskelupaikan, viettäväni paljon aikaa läheisten ihmisten kanssa, mökkireissuja tyttöjen kesken, perinteistä etelänmatkaa poikaystäväni kanssa ja paljonpaljon lämpöasteita ja aurinkoa! ;)

25 thoughts on “Haaveita kesäksi

 1. Oli pakko mennä heti Mulberryn sivuilta katsomaan tuota suojapussukkaa, tuommoinen olisi tosi kätevä. Täytyy varmaan lisätä ostoslistalle;)

 2. Niinpä! Itselläni on tällä hetkellä vastaavanlainen Ordning&Redan pinkki (krhm) pussukka iPhonelle, mutta tuo Mulberryn olisi ehkä vähän uskottavampi hehe ;) Tuo on myös aika paljon huokeamman hintainen verrattuna esim. LV:n vastaaviin.

 3. Mä en tiedä mitä tämä työkone sekoilee kun en pysty laittamaan kommenttai kuin tälleen “vastaamalla” :D Ihana tyo playsuit, tilausta menemään vaan ;) Samoja bikineitä oon kanssa katsellut, mulla on jo vähän Hennsin vastaavat.

 4. Haha, johan nyt! Kiva, että kommentoit kuitenkin ;) Playsuit on kyllä supersöpö, emmin vaan vielä noiden bikinien koon kanssa, niin en ole vielä uskaltautunut laittamaan tilausta. Mua harmittaa, että multa meni silloin ohi sivu suun juuri ne H&M:n sinivalkoraidalliset, niiden jälkeen olen metsästänyt vastaavia kissojen ja koirien kanssa :D

 5. Tilaa vaan ennkuin loppuu ;) Onkohan tuonne vaikea palauttaa/vaihtaa? Olin kerran jo tilaamssa tuolta mutta mun kone vaan valitti coociesseista ja en sitten osannut tehdä niille mitään :D
  Mä ostin ne Hennesin biksut toissakesän lopussa jollain ihan hurjalla alennuksella ja ne oli mun viimekesän ihan suosikit :)

 6. Apua, älä pelottele! :D Luulisin, että tuo palauttaminen olisi aika rumba, itse ainakin tuollaisista ulkomaisista paikoista tilatessani haluaisin lähteä niistä lähtökohdista, ettei tarvitsisi miettiä palauttamista. Oivoi ne Hennesin ovat kyllä ihanat :)

 7. Niinpä voi olla että sen palauttamisen joutuu ainakin itse maksamaan :/ Eli ei auta kui tilata kerralla oikea koko :)

 8. Kauppakorkeaan :) Luin juuri vähän aikaa sitten sinun postauksesi opiskeluista ja olin pudota tuolilta lukiessani, miten vähällä lukemisella pääsit itse sisään! Ei mennyt nallekarkit ihan tasan, kun älliä jaettiin.. :D

 9. heh no joo mutta Ouluun on paaaaljon helpompi päästä kun HSE:lle, varsinkin jos on jonkulaiset YO-paperit, sinne kai haet? :) haetko muuten muihin kohteisiin? :) tsemppiä kovasti lukuihin!

 10. Itseasiassa olen todennäköisesti hakemassa Vaasaan :) Vaikka mulla on aika hyvät YO-paperit alla, tarttisin ihan hirmuisen pistemäärän Helsinkiin esim. juuri Vaasaan verrattuna. Vielä kun matikka tuli takaisin tänä vuonna, ei mulla taida oikein olla mahdollisuuksia Aaltoon :/ Mutta saa nyt nähdä, vielä on hetki aikaa miettiä!

  Kiitos ja tsemppiä sinulle opiskeluihin! :)

 11. Siskoni on muuten Helsingin kauppakorkeasta valmistunut jokunen vuosi sitten, meni aikanaan ihan ilman valmennuskurssia sisälle ensimmäisellä kerralla heti abiturienttina. Eli älä missään nimessä tuijottele pisterajoja sokeasti vaan luota itseesi :) Jälkeenpäin sisko sanoi ettei juuri edes avannut matikan kirjaa vaan taktikoi kokeessa sitten niiden tehtävien kanssa.

  Itsekin haen Helsingin oikikseen vaikka esimerkiksi Lappiin olisi paljon helpompi päästä, mutta kurotan kohti unelmaani päättäväisesti. :) Vaikka ei mullakaan tuo yo-todistus tule mitään ällän riviä olemaan, niin uskon siihen, että kun tarpeeksi yrittää niin se palkitaan. :)

  Kävin muuten Vuiskalla tuossa vähän aikaa sitten ja yllätyin miten suuri tuo pochette oli! Luulin sitä paljon pienemmäksi :D Ehkä juuri siksi miellyinkin enemmän Millaan ja Evaan clutcheina :)

 12. Voi että nyt löyty taas sellanen uusi blogi että koukkuunhan minä jäin! Selailin postauksesi läpi ja rupesin pohtimaan, että olen kyllä ihan varmasti törmännyt sinuun jossakin. Sitten minulle välähti! Viime kevään takuuvalmennuksen valmennuskurssi, vai olenko ihan väärässä? Itsekin pakerran jo toista kevättä noitten pääsykoekirjojen kanssa, tosin viime keväänä lukeminen jäi yo-uupumuksen ja töitten takia tosi minimiin. Tänä keväänä tsemppi on kyllä ihan toisenlainen.

  Mutta hirmusti tsemppiä luku-urakkaan! Itse otan taas ison kupin kahvia kainaloon ja siirryn kansiksen pariin :-)

 13. ihana blogi sulla, jään kyllä ehdottomasti lukijaksi! haetko ensimmäistä kertaa kauppikseen ja minkä ikäinen oot jos saan kysyä? :)

 14. Voi vitsit, kyllä maailma on pieni! Minä kyllä kävin Takuuvalmennuksen kurssia viime vuonna, joten varmaan muistat ihan oikein :) Sama juttu kävi itselläni silloin, en loppujen lopuksi lukenut kirjoja kuin kerran ja sitten iski yo-kokeiden jälkeen niin kova uupumus, että pidin suosiolla välivuoden.

  Meinaatko itse käydä takuukurssin tänä keväänä? :) Minullakin nyt ihan eri motivaatio tällä kertaa, kyllä sinne kouluun vielä pusketaan ;)

  Tosi kiva, että kommentoit ja tervetuloa seurailemaan! Hurjasti tsemppiä myös sinne päin, ja tuuhan jakamaan välillä fiiliksiä lukemisten kanssa ;)

 15. Voi kiitos! Tervetuloa lukijaksi :)

  Saa toki kysyä, täytän tänä vuonna 20. Haen periaatteessa ensimmäistä kertaa, viime vuonna ostin kyllä kirjat ja valmennuskurssin, mutta lukeminen jäi yo-kirjoitusten jälkeen ihan nollille ja päätin pitää suosiolla välivuoden. Nyt sitten tosissaan! :)

 16. Niin, oot ihan oikeassa :) Helsingissäkin pisteet ovat vaan nousseet vuosi vuodelta, joten sinänsä tilanne voi olla vähän erilainenkin kuin silloin, kun siskosi haki. Mutta sekin on aina niin yksilöllistä!

  Siinä mielessä haluan myös laittaa ensimmäiseksi hakuvaihtoehdoksi kaupungin, jonne minulla on oikeasti realistiset mahdollisuudet päästä, että saisin ensisijaisuuspisteet. Olen siis hieman kahden vaiheilla, haenko tosiaan ollenkaan Helsinkiin vai en :/ Jos matikka ei olisi tullut takaisin tänä vuonna, varmaan yrittäisinkin sinne, mutta nyt tilanne on vähän eri. Kiitos kuitenkin tsempistä ja sulla on kyllä ihan oikea asenne! :)

  Mä en ole tuota Pochettea vielä päässy testailemaankaan, toisaalta tykkäänkin usein vähän isommista laukuista ;) Neverfullikin minulla on koossa GM hih :D Eva on kyllä upea myös!

 17. Voi että, en siis mennyt ihan metsään! Kiva että eksyin blogiisi, niin pääsee lueskelemaan muittenkin hakijoiden fiiliksiä :-)

  Ilmoittauduin kyllä joo tonne takuukurssille, mutta koska muutin syksyllä pääkaupunkiseudulta Turkuun, käyn kurssin Helsingin sijasta täällä Turussa. Voi tosin olla, että johtamisen ja markkinoinnin osalta luennot jää vähemmälle, koska ainakin itse koin viime vuonna, että olisin ehkä sen ajan mitä valmennuksessa istuin kuuntelemassa voinut käyttää tehokkaammin lukemiseen.

  Itselläni on ykkösenä tavoitteena tuo ihan naapurissa oleva Turun kauppis ja kakkoseksi pistän varmaan Vaasan, josta olen kuullut myös hirveästi hyvää. Oletko miettinyt ollenkaan Turkua? Tänne kuitenkin pisterajat on huomattavasti Helsinkiä alemmalla :)

 18. Hauska sattuma kyllä :) Ja tosiaan tule ehdottomasti kertomaan fiiliksiä jatkossakin, kiva saada vähän vertaistukea!

  Mm, itsekään en aina ollut ihan täysin tyytyväinen kurssiin, osalla luennoista tuntui tosiaan siltä, että olisin voinut käyttää ajan tehokkaamin. Välillä nimittäin oli fiilis, kuin olisi ollut jollain ala-asteen tunnilla, kun ihmiset eivät osanneet pitää suutaan kiinni luentojen aikana. Minulta oli palaa käämit moneen otteeseen.. :D

  Turku kiinnostaisi myöskin, mutta olen pisterajoja katselemalla ymmärtänyt, ettei Turku eroaisi Helsingistä paljoakaan? :o Vaasassa pistemäärä sen sijaan on reilusti alempana. Saa nähdä, tässä kuitenkin on onneksi vielä hetki aikaa tehdä päätöksiä :)

 19. No hitsi, kerta pohjoseen päin lähdet niin tuuhan Ouluun asti vaan! ;) Vaasahan on vielä pienempi paikkakin! ;D

 20. Mulla on joku H&M:n ja siitä purkautuu kokoajan saumat eli tosiaan tulisi tarpeeseen :D yllätyin vähän tuon Mulberryn hinnasta, Vuikalla kun ovat aika kalliita:/

 21. Joo mä odotin, että tuolla olisi ollut paljon enemmän hintaa, Mulberrylläkin kun esim lompakotkin on todella kalliita, niin oletin, että tuostakin nahkapalasta saisi Vuiskan tapaan maksaa itsensä kipeäksi! Käyn ehkä tällä viikolla katsomassa tuota ;)

 22. Mun mielestä pochette on aika pieni :o. Mulla on sekäpochette että Eva clutch ja useammin tartun kyllä Evaan, koska sinne tuntuu mahtuvan niiiin paljon enemmän tavaraa. Pitkä hihna, mikä Evassa tulee kaupanpäälle, on myös iso plussa :)

  Tsemppiä pääsykokeisiin! Mun poikaystävä opiskelee HSE:llä ja on tykännyt tosi paljon. Mutta mun kaveri Vaasasta taas hehkuttaa sitä koulua, että kumpikin varmasti on mukava paikka :)

 23. Mäkin olen ymmärtänyt, että Pochette olisi suhteellisen pieni! Ystävälläni on Eva Clutch ja hän täyttää sitä välillä pienillä nenäliinapaketeillakin, jotta laukku ei näyttäisi niin tyhjältä :D Kadehdittavalta kuulostaa clutch-kokoelmasi ;)

  Kiitos kovasti tsempistä, se on tarpeen! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *