Lempikosmetiikkaani part 2

Noniin, vuorossa siis kosmetiikkaesittelyn toista osaa, lemppari-ihonhoitotuotteeni.

Kasvoille käytän Biothermin Biosource-puhdistusainetta. Olen kokeillut muitakin putsareita, mutta tämä on kokeilemistani ehdottomasti paras, sillä tykkään, ettei tarvitse käyttää vanulappuja tai muita meikkejä pestessä. Puhdistusaineen jälkeen pyyhkäisen toisinaan kasvojani vielä kasvovedellä, mutta pääasiassa tykkään käyttää sitä vain aamuisin. Kasvovesi kuivalle iholle sopiva geelimäinen Lancomen Tonique Confort.

Vasta jokin aika sitten sitten siirryin apteekin perusrasvasta kunnon kasvoille tarkoitettuihin voiteisiin. Suosikkituotteeni löytyvät suurin osa Cliniquelta, jolla on loistava sarja kuivemmalle iholle. Atooppinen ihoni vaatii reilusti kosteutta, joten ensimmäisenä pesun jälkeen laitan kasvoille pari pisaraa Lumenen öljymäistä Vitamin C+-seerumia. Yöksi sitten hieman tuhdimpaa Cliniquen Moisture Surgea ja aamulla Dramatically different-kosteusvoidetta. Silmänympärysvoide jää minulta toisinaan vähemmälle käytölle (hups), mutta kun muistan, käytän saman merkin All about eyes-voidetta.

Tämä Lumene-kaksikko meinasi ihan unohtua, vaikka etenkin toinen näistä on yksi pitkäaikaisimmista suosikeistani. Nimittäin Lumenen Rauhoittava kosteusnaamio, joka on oikea kuivan ihon pelastaja! Käytän useimmiten vielä sen alla ylempänä mainittua seerumia, niin kyllä iho kiittää aamulla. Tämä sopii erityisesti couperosa-iholle ja tuo siten mukavaa tasoitusta kasvoilleni.

Käytin ennen Lumenen Sensitive Touch-sarjan hellävaraista rakeetonta kuorintaa, mutta pirulaiset menivät ilmeisesti lopettamaan kyseisen tuotteen. Tilalla siis Radiant Touch-sarjan Kirkastava naamio & Mikrokuorinta, joka ajaa asiansa ihan hyvin.
Tällaisia lempipurnukoita löytyy siis tämän neidin kylpyhuoneesta :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *