Kylpyhuonejuttuja

Innostuin kuvailemaan vähän yksityiskohtia kylpyhuonesiivouksen yhteydessä. Tässä pientä sneak peekia, miltä minun kylpyhuoneessani näyttää ;)

Laadukkaat kylpypyyhkeet ovat heikkouteni.. Harvassa asiassa olen kovin merkkiuskollinen, mutta tässä minun on myönnettävä rakkauteni Lexingtoniin, jolla on paitsi kaikenlaisia ihania makuuni sopivia neutraaleja sävyjä, myös kokemukseni mukaan todella hyvä laatu pyyhkeissä. Kyllä on mukava kääriytyä suihkun jälkeen pehmoiseen puuvillaan!

10 thoughts on “Kylpyhuonejuttuja

 1. Meillä kans Lexingtonin pyyhkeet sun muut liinat on suurkäytössä:) Onko noi sun omat kynnet ja itse tehty ranskalainen vai something else? Jos on omat niin haluaisitko tehdä jonkunlaista postausta esim. kuvien muodossa että miten tehdään ranskis tollain kivan siististi ja millä välineillä itse teet:)

 2. Lexingtonilla on kyllä vaikka mitä kivaa! :) Minulla on omat kynnet, joihin teen itse ranskalaisen manikyyrin. Itseasiassa luit ajatukseni, nimittäin aikeissani on ollut tehdä sellainen diy-juttu aiheesta, joten pysyhän kuulolla ;)

 3. Mä oon käynyt ihailemassa ja kuolailemassa noita Lexingtonin pyyhkeitä mutta en oo vielä kotiin asti kantanut. Noi on kyllä ihanat :)

 4. Itsekin kuolailen usein Lexingtonin osastolla, uusia värejä kun tekisi aina mieli kotiuttaa! Näissä on kyllä säilynyt laatu tosi hyvin :)

 5. Lexingtonin pyyhkeet on ihanan pehmeitä! Mutta kauheesti lähtee nukkaa :( Ainakin tummasta sen huomaa. Pitäis varmaan vielä pestä ylimääräisen kerran ja kuivattaa kuivurissa.. vai mikä sen laitteen nimi on suomeks :D Siinä vaiheessa nukkaa irtoo aika hyvin. Voitin fb kilpailussa 50€:n lahjakortin yhteen sisustusliikkeeseen ja Lexingtonia lähti koko summalla ;)

 6. Tekisitkö joskus postauksen jollain tapaa ainakin siitä, että miten sä asut :)

 7. Niin ovat ja niissä tosiaan säilyy se pehmeys monenkin pesukerran jälkeen verrattuna esim. Marimekon pyyhkeisiin. Hmm aika jännä, itse en ole pistänyt merkille nukkaantumista! Toisaalta mulla onkin toistaiseksi vain vaaleita värejä pyyhkeissä, että ehkä en ole vain huomannut :) Oi kuulostaapa hyvältä, mitä kaikkea ihanaa löysit? ;)

 8. Musta tuntuu että irtoavaa ohutta pientä nukkaa on joka paikassa :D Itse pyyhe kyllä säilyy pehmeänä eikä tule pintaan sellaista kovaa nukkaa, kuten esim. juuri marimekon pyyhkeisiin ajan myötä. Mutta varmaan johtuu siitä että pyyhkeet ovat tummia ja sen huomaa helposti. Ostin 4 pientä pyyhettä, 2 harmaata & 2 vaaleansinistä. Tietysti postikulut verottivat jonkun verran.
  Tämä olisi herkullinen väri kesäksi:
  https://stockmann.com/p/fi/Lexington-Original-pyyhe/280757?itemId=272165

 9. Höh, tosi kumma juttu! Olisipa kyllä aika ihana kesäksi :) Kivat värit valitsit, harmaita olen katsellut itsekin, poikaystävältäni sen sijaan sain joululahjaksi vaaleansinivalkoraidalliset käsipyyhkeet :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *