Kuva & Kamera 2012!

Oiikein ihanaa huomenta kaikille!

Kuten vähän tuossa aiemmin jo vihjailin, halusin kirjoittaa teille eräästä tämän viikonlopun tapahtumasta. Nimittäin Messukeskuksessa nyt 2.-4.3. järjestettävistä Kuva & Kamera -messuista!

Messuilla on oiva tilaisuus tehdä uusia hankintoja, kuten vaikka hankkia lisäsalama, uutta optiikkaa, kameralaukku.. Tai sitten aloittaa ihan uusi mahtava harrastus ja ostaa ensimmäinen kamera! Tarjontaa löytyy niin taskuun mahtuvista digikameroista kuin järeämmistä digijärjestelmäkameroistakin, joten jokaiselle on kyllä jotakin :)

1. Nikon D3100 18-55mm VR Kit, 2. Nikon D5100 + Tamron 18-200mm, 3. Olympus PEN E-PL3 Silver 14-42mm Kit, 4. Olympus M.Zuiko Di 45mm F1.8,
5. amron 18-270mm F/3.5-6.3 Di II VC PZD /Nikon

Kollaasissa ihan vain muutama poimimani esimerkki messuilla olevista tarjouksista, lisää tarjouksia löytyy TÄÄLTÄ!

Messukeskuksessa järjestetään samaan aikaan myös GoExpo-tapahtuma, josta löytyy kaikenlaista kivaa liikunnan harrastajille. Golfia, ratsastusta, palloilulajeja ja paljon muuta! Lippujen hinta on 15e ja samalla lipulla pääsee siten kaikille messuille. Lisätietoa osoitteesta www.kuvamessut.com

Syy, miksi kirjoitin aiheesta on se, että olen itse töissä Kuva ja Kamera-messuilla jo neljättä kertaa ja voin siten taata, että tunnelma Messukeskuksessa tulee olemaan ihan huikea! Olen niin innoissani tulevasta viikonlopusta :) Lisäksi valokuvaus harrastuksena kasvattaa suosiotaan koko ajan ja uskon tämän kiinnostavan ehkä jotakuta siellä ruudun takanakin :)

Mikäli siis liikut viikonloppuna Helsingissä päin ja valokuvaus on sydäntä lähellä, niin eikun suunta Messukeskukseen! ;) Toivottavasti nähdään messuilla!

2 thoughts on “Kuva & Kamera 2012!

  1. Kiitos vinkistä! :) Täytyykin sanoa poikaystävälle,se tykkää kuvailla ja hankki vasta uuden kamerankin, ja ollaan muutenkin tulossa Helsinkiin sillon :) Itse en niin kuvaamista harrasta (varmaan näkee jo mun ottamista kuviasta ja kamerasta milä kuvaan :D) mutta oishan tuolla kiva käydä!

  2. Tosi kiva, että löytyi kiinnostusta! :) Katsos päästät poikaystäväsi sitten tuonne kaikkien LV- ja Mulberry-kierrosten jälkeen heheh ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *