Massimo Dutti-ihastelua

Lontoossa pääsin ensimmäistä kertaa Massimo Duttiin ja voi, se oli rakkautta ensisilmäyksellä! Zara on ehdoton suosikkini näistä kotimaan vaateliikkeistä, mutta usein kyseisellä puljulla voisi olla laadussa parantamisen varaa. Massimo Dutti on mielestäni hyvin Zaran tyylinen, mutta materiaalit ovat parempia. Lisäksi itse kaupatkin olivat todella siistejä ja tyylikkään näköisiä, olisin voinut viettää siellä vaikka koko päivän! Voi kun kyseinen liike rantautuisi tänne Suomeenkin :)

Näillä näkymin ei ole tiedossa minkään näköistä reissua mihinkään, mutta kiusasin silti itseäni ja keräsin kollaasiin toinen toistaan ihanempia vaatekappaleita!

Oih voih ja vielä kerran VOI! Tietenkin sitä ihanaa valkoista ja nudea (meinasin laittaa kollaasiin pelkkiä vaaleita paitoja, kunnes heräsin köhköh) höystettynä näin kesää kohden toisella suosikillani punaisella ja uudella ihastuksellani keltaisella.

Täytyy ehkä lähteä kesällä vaikka Tukholmassa käymään ;)

Aurinkoista viikonloppua kaikille! Minä lähden pian kohti Messukeskusta :)

6 thoughts on “Massimo Dutti-ihastelua

  1. Tuo yläkulman “röyhelö”paita ja alakulman pitsipaita, ihania!!

    Tästä sun blogista on muodostunut yks niistä sivuista jotka avautuu ensimmäisinä kun avaan koneen:) Jatka samaan malliin!

  2. Itsekkin kulutan välillä aikaani kyseisen liikkeen sivuilla ehkä jopa liikaakin:D pitää varmaan antaa kiusaukselle periksi ja varata sellanen muutaman päivän reissu tukholmaan vaikka kesäksi, hih! Kivaa messu päivää sulle!:)

  3. Mäkin oon aivan ihastunut ko. puotiin jo pelkkien nettisivujen perusteella. Kunpa pääsis pian ulkomaille tai sitten vastaavasti Dutti tulisi Suomeen. :) Ihania vaatteita kerrassaan.

  4. Joo mä luulen, että tulen viettämään aika paljon aikaa tuolla sivuilla hehe ;) Kiitos kovasti, messupäivä oli kyllä todella onnistunut ja huomenna taas jatkuu! :)

  5. Ei mikään ihme, voisin ottaa vaatekaapiini noista jokaisen! Saisi kyllä tosiaan rantautua Suomeen, sitä odotellessa ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *