Kevätkenkä-inventaariota

Eilen lämpömittari alkoi kääntyä lupaavasti plussan puolelle, aurinko paistoi ja lumet sulivat, intouduin siis käymään läpi kaappeja ja tutkimaan kevät/kesäkenkävalikoimaani. Tuskin enää kovin kauaa, kun ballerinat saa sujauttaa ensi kertaa jalkaan!

Säilytän kenkiä useimmiten niiden omissa laatikoissaan. Kaikkien kenkäparien mukana ei kuitenkaan ole tullut laatikkoa, joten ne sitten lojuvat kaapissa sikinsokin ja odottavat parempaa säilytsratkaisua :D


Ylärivi: Zara, Massimo Dutti, MICHAEL Michael Kors
Alarivi: Zara, Vagabond

Kuvassa suosikkiballerinani, osa uusia, täällä bloginkin puolella jo näkyneitä pareja, jotka odottelevat vielä ensimmäisiä kevätkelejä. Kenellekään ei varmaan jää epäselväksi, mitä värejä suosin kengissäni hih ;)

Nuo oikeanpuoleiset konjakinruskeat nahkaiset Michael Korsit olivat ehdottomat suosikkini viime kesänä, kuljin ne jalassa melkein läpi kesän! Harmi vain, että menin syksyn viimeisinä ballerinapäivinä astumaan pimeässä nilkkojani myöten oiiikein kuraiseen vesilätäkköön.. Yritin putsata niitä, mutta aika harmailta ne näyttävät edelleen. En kuitenkaan suostu luovuttamaan vielä, vaan aion käyttää niitä tänäkin kesänä!

Zaran nudet rusettiballerinat myöskin viime kesältä, ne eivät tosin päässeet ihan arvoiseensa ahkeraan käyttöön. Kamalat nirhaumat saatuani ärsyynnyin niiden läpiajamiseen, joten ne ovat siis vielä aika uudenkarheat.

Mustat Vagabondin nahkabaltsut ostin viime syksynä, sillä tarvitsin töihin hätävaraksi jotkin mustat kengät. Mitkään työkengäthän nuo eivät todellakaan ole, joten kunnolliset kengät löydettyäni jätin nuo tyytyväisenä odottelemaan kesää ;)


Gant, Zara, H&M

Lopuksi vielä muutamat korolliset peep toet, kahdet espradillokset ja Zaran mustat kiiltonahkakorkkarit. Sekä Gantin söpöläiset että Zaran korkkarit löysin muuten viime kesänä alesta, kerrankin on minullakin käynyt tuuri alennusmyynneissä!

Olen tosi huono käyttämään korkkareita, harvoin löydän pieneen jalkaani sopivia kenkiä. Nuo Zaran ovatkin siis käytännössä ainoat korolliset, joita kesäiltoina nykyään käytän :) Olen muutenkin ehdottomasti enemmän ballerina- kuin korkkarityttöjä! Tosin löysin juuri eräästä nettiputiikista jotain aivan ihanaa, raportoin myöhemmin, josko minua onnistaa..!

7 thoughts on “Kevätkenkä-inventaariota

 1. Upeita kenkiä ja muutama samanlainen parikin löytyy joukosta ;) Mulla on täksi kesäksi haussa juuri noiden sun omien tapaiset korolliset peep toet, toivon että viimeistään Lontoosta löytyy. Harmittaa kun jätin viime kesän alesta yhdet ihanat Hilfigerin yksilöt ostamatta :(
  Oot muuten tosi hyvä kuvaamaan! :)

 2. Ihanat nuo Zaran rusettiballerinat :) minäkin olen enemmän ballerinatyttöjä,mutta silti himoitsen kaikkia ihania korkkareita;)

 3. Hah rupesin ihan miettimään ja onko tuossa tosiaan jopa kolmet samanlaiset kenkäparit? :D Eikös sulla ollu nuo Vagabonditkin?
  Lontoosta löytyy aivan varmasti ;) Ihan harmittaa, että jätin siellä ostamatta parit ihanat kengät..

  Oi kiitoksia! Oon kieltämättä tosi innoissani, kun tän blogin myötä unohtunut valokuvausharrastus on saanut ihan uusia tuulia purjeisiin :)

 4. Kiitos, ne ovat kyllä suloiset :) Vielä kun jaksaisin läpiajaa ne, eivät tosiaan mitkään mukavimmat kengät. Minäkin aina kyllä niitä korkoja himoitsen, mutta viimeistään siinä vaiheessa, kun ne sovittaessa tippuvat jalasta, jätän ne kauppaan :D

 5. Hihi taita olla. Tai mun MK:t ja Vagabondit on kyllä molemmat hitusen erilaisia, mutta kumminkin :) Hitsi noi Gantin esparillot on ihanat! Muistatko paljon ne maksoi? Minälaisten asujen kanssa oot käyttänyt niitä? En oo suinkaan utelias :D Sun inspiroima oli pakko tehdä pikku kenkätilaus ;)

 6. Niin, mutta aika sama maku kuitenkin :)
  Hmm, en muista ollenkaan tarkasti niiden hintaa, olisivatkohan olleet 50:n hujakoilla alennuksen jälkeen? Täytyy myöntää, etten kovin montaa kertaa ehtinyt käyttää niitä, koska ostin ne aika loppukesästä! Mielestäni käyvät kuitenkin melkeinpä minkälaisten asujen kanssa tahansa, kaveriksi sopisivat vaikka tummansiniset shortsit ja joku valkea keyvt pusero :)
  Oi, odotan innolla mitä kaikkea kivaa tilasit! ;)

 7. Mullakin on yhdet ihanat konjakinväriset kengät jotka ovat kyllä maailman huonoimmat jalassa. Ihan ärsyttää :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *