Asu 10.3.

Innostuin kuin innostuinkin kuvailemaan vielä näin jälkikäteen eilisillan polttariasua hieman tarkemmin. Ihan kiva laittaa vaihteeksi tällaisiakin asuja, etenkin kun nyt lukujen myötä tulee käytyä todella harvoin ulkona :) Tässäpä siis, simppeliä mustavalkoista höystettynä ripauksella kultaa!

Pusero / Zara
farkut / Zara
statement necklace / Lindex
laukku / Michael Kors

14 thoughts on “Asu 10.3.

  1. Kuule minäkin luulin, ettei niitä enää myytäisi, mutta omani löysin ihan vasta parisen viikkoa sitten Lindexiltä :) Kannattaa siis käydä vielä kurkkimassa, josko tärppäisi!

  2. Tosi kivan näköinen asu:) Pidän erityisesti tosta kaulakorusta, ehkä munkin pitää lähteä Lindexille kiertelemään jos sattuisin vielä löytämään samanlaisen:)

  3. Kiitos kovasti! Kaulakoru on kyllä minunkin mieleeni, tämäkin asu olisi aika valju ilman sitä. Lindexiin sitten vaan, toivottavasti onnistaa! :)

  4. Voi miten ilahduinkaan kommentistasi! Kiitos oikein kovasti ja tervetuloa seurailemaan :) Ja tyylitajua löytyy kyllä sieltä ruudun toiselta puoleltakin! ;)

  5. Onpa ihana asu ja erityisesti tykkään tuosta kaulakorusta, joka tuo valtavasti ilmettä asuun. :) Muutenkin todella kivantuntuinen blogi sinulla! :)

  6. Kiitos paljon, Mipsukka! :) Kaulakoru on minunkin mieleeni, asu jäisi tosiaankin aika valjuksi ilman sitä.
    Miten mukavaa, että löysit tänne ja liityit vielä lukijaksikin, tervetuloa seurailemaan! Sinun blogisi onkin minulle jo tuttu hih :)

  7. Voi kiitos Cristiina, ilahduin kovasti kommentistasi :) Tosi kivaa, että eksyit tänne ja tervetuloa seurailemaan! Minä kävinkin jo kurkkimassa sinun blogiasi ja siirryn nyt takaisin lueskelemaan juttujasi ;) Kivaa sunnuntain jatkoa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *