Asu 7.3.

Moikka!

Eilisen tilapäisestä kiukkupussikohtauksesta selvitty hih ;) Lukemiset on luettu ja kohta olen lähdössä poikaystäväni kanssa ostoksille. Tällä kertaa ei shoppaillakaan minulle, vaan hänelle! Ai että, jostain syystä olen aina ihan innoissani miesten osastolla. Miehille on mielestäni usein paljon enemmän kivoja vaatteita, kassoille tai sovituskoppeihin ei ole jonoa, eikä itse osasto ole niin kaaoksessa kuin naisten puolella. Olen siis melkein yhtä innosta piukeana päästessäni katselemaan poikaystävälleni vaatteita kuin itselleni!

Paita / Polo Ralph Lauren
farkut / Zar
vyö / Tiger of Sweden
laukku / LV

Päivän asuna luottoasua, kauluspaita ja farkut. Puin ensimmäistä kertaa päälleni Lontoon outletkylästä ostamani RL:n kauluspaidan. En ymmärrä, miten pieneen kokoonkin täytyy tehdä metrin pituinen helma, paitaa ei meinaa saada mitenkään pysymään housujen sisässä! Puhumattakaan siitä, minkä pituiset hihat noissa on ilman käärimistä… :D

Pitkästä aikaa Speedykin pääsee ulkoilemaan, aina uuden laukun oston jälkeen toiset jäävät hetkeksi taka-alalle. Saa nähdä vaihtuuko se kuitenkin vielä Bayswateriin ulos syöksyessäni ;)

7 thoughts on “Asu 7.3.

  1. Kiitos Anne! :) Näin talvella simppeli on kyllä kova sana :D Miesten vaatteet on kyllä ihania, H&M:n nettisivuillakin viihdyn melkein mielummin miesten puolella heheh.

  2. ihana asu ja sun tukka on aivan upean värinen :) speedy tulee olemaan minun seuraava laukkuhankintani, mutta en osaa päättää 30 ja 35:n välillä! :D

  3. Voi kiitos! :) Speedy on kyllä ollut nappiostos! Itsekin ensin mietin sitä kokoa, mutta minulta puuttui tuollainen pienempi laukku (nimimerkillä mikään laukuistani ei mahtunut työpaikan laukkukaappiin :D). Jos tarvitsee kantaa isompia kirjoja tai muita, niin sitten varmaan se 35 :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *