Ihana aamu

Onni on pitkät ja makoisat unet, lämpöiset kotitossut, iso mukillinen kahvia, pehmeään kylpytakkiin kietoutuminen ja kaikessa rauhassa aamutoimien hoitaminen :)

Oikein mukavaa viikonloppua!

6 thoughts on “Ihana aamu

  1. Sulla on ihan täydellinen tyyli! :) Löysin sattumalta tänne ja oli pakko heti selata koko blogi läpi. Erityisesti Lontoon postaukset kiinnosti, koska suunnitellaan parasta aikaa kaverini kanssa kesäkuista matkaamme :) Täältä sait siis uuden lukijan;)

  2. heipsuhei:) minkälaisia tuloksin kirjotit YO:t ja mihin pääsykokeisiin olet lukemassa? en tarkoita hirmuisesti udella, mutta asiat itselle ajankohtaisia niin kiinnostaa vain, ei tietenkään oo pakko täällä julkisesti ilmoittaa ymmärrän kyllä! ihanaa ja aurinkoista viikonloppua sinne kaunokainen:)

    laura

  3. Voi kiitos! Toivottavasti Lontoojutuista oli jotain hyötyä :) Olen ihan kateellinen, voisin itsekin lähteä Lontooseen vaikka heti takaisin, niin paljon kaupunkiin rakastuin.
    Tervetuloa seurailemaan ja hurjan kiva, että kommentoit! :) Mukavaa viikonloppua!

  4. Moikka Laura! Saa toki udella :) Kirjoitin terveystiedosta L:n, äidinkielestä E:n, pitkästä ruotsista E:n, englanti M ja matikka C, eli aikalailla E:n paperit. Ja olen siis hakemassa kauppakorkeaan, viime vuonna lukeminen jäi kirjoitusten takia ihan minimiin, joten nyt sitten uudestaan paremmalla motivaatiolla!
    Oikein ihanaa viikonloppua sinullekin! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *