Asu 28.3. ja takkilöytö

Johan nyt pukkaa asuja! Välillä näin päin ;) Aamulla ehdimme napata nopeasti kuvat ennen kirjastolle lähtöä, aurinkokin paistoi niin nätisti. Halusin myös esitellä eilen H&M:ltä nappaamani takkilöydön, jota olen ihastellut muun muassa S:n blogissa. En ole pitkään aikaan ostanut mitään H&M:ltä, inhoan sitä kaupoissa vallitsevaa sekasortoa, mutta tällä kertaa kuitenkin tiesin, mitä etsin. Tähän yksinappiriviseen söpöläiseen ihastuin toden teolla, sillä olen etsinyt A-linjaista vaaleaa takkia tällaisille keleille. Tämä ei ole villakangastakki, mutta materiaali on kuitenkin paksumpaa kuin trenssissä, joten käy loistavasti näillä ilmoilla :)

Takki / H&M
farkut / Zara
saappaat / Zara
huivi / Mulberry
laukku / LV

Tukka hätäponnarille, isoja kirjoja sisäänsä vetävä jättikassi olalle, kahvi käteen ja menoksi!

Nyt vähän freesaudun ja lähden kahvittelemaan ystävieni kanssa, heipat!

26 thoughts on “Asu 28.3. ja takkilöytö

 1. Tsemppiä lukemiseen. :) Mä sain just tän kevään kirjotukset ohite ja tuli kyllä istuttua kirjastolla monet päivät aamusta iltaan. Nyt on vähän taukoa lukemisesta, mutta syksyllä on niin paljon vielä kirjotettavaa, että täytyy jossain vaiheessa alkaa kertaileen, etenkin enkkua, kun on siinä rajoilla meneekö läpi. :D
  Mutta ihana asu jälleen ja toi takki sopii sulle tosi nätisti!:)

 2. Kaunis asu! Onko noissa farkuissa vetoketju nilkoissa? Onkohan niitä viel kaupassa?

 3. Oih näyttääpäs takki ihanalta päälläsi :) Takki on yksi omista lemppareistani, ja päässytkin tällä viikolla joka päivä ulkoilemaan! Muutenkin ihanan raikas ja keväinen asu! <3

 4. Olenkin lukenut blogistasi, että sinulla on ollut kirjoitukset meneillään :) Noo, ei sitä pidä vielä stressata syksyä, nyt nautit elämästä ja rentoudut raskaan urakan jälkeen, olet sen ansainnut! :) Ja kiitos oikein kovasti!

 5. Voi kiitos kovasti Cristiina! Kylläpä piristää lukea tällaisia kommentteja, etenkin kun nyt tuntuu, että sitä istuu kirjastossa joka päivä samoissa rytkyissä :D

 6. Kiitos paljon! Farkuissa ei ole vetoketjua, ja olen tainnut ostaa nämä jo viime syksynä, joten ihan samoja ei taideta enää myydä :( Zarasta kuitenkin löytää usein kivoja farkkuja, joten ei kun apajille :) Toivottavasti löytyy!

 7. Hih sinunkin blogissa on tätä tullut ihailtua, joten samoin vaan ;) Olen kyllä aivan ihastunut takkiin! Ja kiitos kovasti, harmi vain että viikonlopuksi on taidettu luvata lunta ja pakkasta, joten se niistä keväisistä asuista :/

 8. Ihana tyylikäs asu:) Takki oli loistava löyty, jotain tuollaista kaipaisin omaankin valikoimaan kevääksi:)

 9. Voi kiitos Mona! Takki oli tosiaankin loistava löytö ja juuri sellainen, mitä olen etsinyt. Sitten vaan takkiostoksille, onnea etsintään! ;)

 10. Voi kiitos Niina! :) Tällaiset kommentit tosiaankin lämmittävät mieltä, kun sitä tuntuu pukeutuvansa aina niin tylsästi tuolla kirjaston penkillä. Ja takki kyllä yllätti minutkin täysin!

 11. Ihanan keväisiä kuvia ja todella kaunis takki! Laittaa oikein masentamaan kyllä ajatus siitä, että viikonloppuna tulee taas lunta :( Tulisi edes vettä, niin lumet sulaisi! :)

 12. En olisi ihan heti uskonut, että näin pääsee käymään, mutta taidan olla rakastumassa neverfulliin, kiitos sinun ja muutamam muun ihanan bloggaajan! Näyttää niin kätevältä ja juuri sellaiselta mitä olen etsinyt pidemmän aikaa, että täytyypä alkaa tosissaan harkita. (:

 13. Kiitos! :) Keväisyydestä ei tosiaan ole enää tietoakaan ja tuokin takki jää hetkeksi kaappiin odottelemaan kylmien säiden tultua taas takaisin :( Voih, viikonloppua en halua vielä edes kuvitella!

 14. Hih, en yhtään ihmettele rakkauttasi ;) Se on todellakin hurjan kätevä malli, ja olen siihen niin ihastunut, että tahdon ehdottomasti tulevaisuudessa hankkia sen jossain toisessakin kuosissa. Suosittelen siis! :) Mitä kuosia olet itse harkinnut?

 15. Heips! Sulla on upea blogi ja olet todella tyylikäs. :) Tuli muuten mieleen, että voisitko laittaa yhteiskuvan susta ja sun poikaystävästä :) Olette varmasti ihana pari. Tai kun katoin vaan tosta esittelystä että oot tyttöystävä. hih:) Ja mä toivoisin myös postausta arkimeikistä. Kivaa kevättä sinulle :) Minäkin luen muuten tällä hetkellä pääsykokeisiin.. Kauheesti lukemista vielä jäljellä.. Tuntuu, että energia loppuu välillä kesken. :D Täytyy vain jaksaa.. ja kahvia täälläkin juodaan, oikein urakalla. :) Hei mihin kouluun muuten pyrit, tai ei oo pakko vastata, tuli vain mieleen,että jot oisit hakemassa samaan. :D Heh! Tulipas pitkä kommentti. Kivaa päivää ja energiaa ja tsemppiä lukemiseen. =)

 16. Moikka! Olipa mukava lukea piristävä kommenttisi tässä lukutauon lomassa :) Kiitos siitä! Poikaystäväni ei halua esiintyä pahemmin täällä blogissa, mutta tuolta vasemmasta laidasta kun etsit postauksen “Kesäkaipuuta”, sieltä löytyy yksi sensuroitu kuva meistä ylioppilasjuhlistani :) Puhelimeni ei suostunut kopioimaan linkkiä!

  Kiitos toiveesta arkimeikistä, pistän korvan taakse :) Haen kauppakorkeaan, minne itse olet pyrkimässä? Kovasti tsemppiä sinullekin lukemisiin ja oikein aurinkoista kevättä! :)

 17. Voi kiitos Maija, kylläpä ilahduin kommentistasi! Mahtavaa, että löysit tänne ja tervetuloa seurailemaan :) Sinun blogisi onkin löytynyt omalta lukulistaltani jo pidemmän aikaa, täytyykin muistaa jättää puumerkki ensi kerralla ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *