Kultaisen rannekorun metsästys osa 2

Aiemmin kerroin teille etsiväni kelloni kaveriksi oikeaan ranteeseen jotain kultaista korua. Sain päähänpinttymän eräästä Marc by Marc Jacobsin rannerenkaasta, jota ei kuitenkaan enää saanut mistään ja jäin harmittelemaan asiaa. Muutama päivä sitten törmäsin kuitenkin johonkin todella nättiin, nahkaiseen ja nudeen kultaisella ykisityiskohdalla… Dimacci!

Alkuviikosta tapasin erästä ystävääni ja ihailin samalla hänen konjakinruskeaa nahkaista rannekoruaan, jossa on kultainen kuolain-lukko. Mallailin korua omaan ranteeseeni ja huokailin, miten kauniisti se sopisi samansävyisen laukkuni kanssa, minkä jälkeen olin aivan myyty. Minäkin tahdon! Ilmeni kuitenkin, ettei konjakinruskeaa ollut tällä hetkellä varastossa ja tilaamisessa menisi muutama viikko, joten minulle esiteltiin tämä vaihtoehto. Ja olen ihastunut, ehkä jopa enemmän kuin siihen konjakkiseen!

Koru oli miniranteeseeni todella iso, joten kävin jättämässä sen hetkeksi suutarin hoiviin, jossa sitä lyhennettiin muutaman sentin verran. Nyt se on ranteeseeni sopiva ja täydellinen kaveriksi kellolleni! :)

Olen aiemmin ihastellut Mulberryn nettikaupassa esimerkiksi tätä kaksinkertaista nahkaista rannekorua konjakinruskeana, mutta hinta on saanut minut aina kauhistelemaan. Nahkaahan nämä ovat ja nahka maksaa, mutta niin paljon en halunnut kuitenkaan pulittaa. Tämä on täydellinen vaihtoehto tuolle! Ja olen itseasiassa ehkä tyytyväisempi tähän nudeen, sillä mitä tulee asusteisiin, en osaa yhdistää esimerkiksi konjakinruskeaa ja tummanruskeaa, tuo meneekin sitten kaikkien laukkujeni kanssa. Luonnossa se on vielä puhtaampi nude, kuin kuvissa, mutta eiköhän tätä tule näkymään täällä vielä kyllästymiseen asti ;) Love it!

Minä lähden pian parantelemaan päänsärkyäni happihyppelyn muodossa isosiskoni kanssa, illanjatkoja! :)

27 thoughts on “Kultaisen rannekorun metsästys osa 2

 1. Kiitos kovasti, minustakin todella kaunis :) Ystäväni on heppaharrastajia ja ohjasi minut Hipposportiin Espooseen :)

 2. Oi toi on aivan ihana!:P Ois ihan mun näkönen (ja sun myös:D), saanko udella, saako noita jostain Helsingistä, vai tilasitko netistä? Mun pitäs keksiä joku synttärilahja, ja joku tollanen vois olla aikas helmi:) Katoin muuten nettisivuilta, et aika herkullisia värejä! Joku keltanen tai mintunvihree, oi nam!

 3. Kiiitos, mäkin olen aivan ihastuksissani! Omani ostin Espoosta sellaisesta paikasta kuin Hipposport, jonne heppaharrastajaystäväni minut ohjasi, mutta heillä on myös verkkokauppa, josta ilmeisesti saisi tialttua :) Siellä netissä tosin ei näytä olevan kaikkia malleja, joten kannattaa ottaa sinne vaikka yhteyttä.

  Dimaccin omilla sivuilla oli tosiaan vaikka mitä herkkuvärejä, itse jäin kuolailemaan konjakinruskean lisäksi myös oranssin perään ;) Sulla on vaikea päätös edessäsi hih!

 4. Moi!
  Haa, ajattelin kun avasin sivun! Mulla on itellä samanlainen, tosin tummempi ruskea ja punotulla hihnalla. Ihana! :)

 5. Moikka! Oi, sinun korusi on varmasti myös tosi nätti :) Näitähän on vaikka mitä ihania malleja ja värejä!

 6. Tosi hieno! Noi Mulberryn korut tuntuu aina välillä kyl tosi ylihinnoitelluilta. Niinkun luultavasti monetkin merkkituotteet muutenkin on. Mutta välillä kyl miettii, et miten ne voi pyytää lähemmän 200 jostain nahkaremmistä :P

 7. Kiitos Kelly! Totta puhut, toisaalta nahan korkean hinnan sinänsä vielä ymmärrän, vaikka en sitä maksaisikaan, mutta että esimerkiksi sellaisista metallirannerenkaista pyydetään 250e! :D

 8. Mä olen kans kuolaillut tota Mulberryn mutta en vaan ymmärrä miten sen hinta voi olla niiin paljon! Kivan rannekorun oot kyllä löytänyt :)

 9. Aika huikea ooh.. Mitä rannekoruihin tulee olen potenut aikamoista katumusta, kun en aikoinaan sitä Vuikkarin favorit bracelettia hankkinut. Noh tuleehan näitä! Korusi on todella upea :)

 10. No älä muuta sano! Mutta tosiaan kannattaa tsekata se konjakinruskea versio tuosta, josko se korvaisi Mulberryn ;) Ja kiitos, itsekin olen kyllä tyytyväinen :)

 11. Voi kiitos, S :) Vuittonin rusettirannekoru oli kyllä todella suloinen, voisin niin kuvitella sen Monogramina tai nudena ranteeseesi ;) Se kyllä kismittää, kun jokin “kausijuttu” jää hankkimatta!

 12. On kyllä kaunis koru kieltämättä! Tuota Mulberryä täälläkin on kuolailtu, muttei ainakaan toistaiseksi ole kotiin asti kannettu. Ehkä joskus vielä sekin päivä koittaa :)

 13. Voi miten ihana! Mulla alkaa ehkä tuollaisen nahkarannekorun haaveilu nostaa päätään, sillä eilen juuri Miumiun liikkeessä ihailin samantapaisia koruja. Eiiih, aivan kun himotuskohteita ei olis jo tarpeeksi! :D

 14. Kiitos, minustakin hurjan nätti :) Mulberryn koru on kyllä ihana, mutta tosiaan turhan hintava. Minun on varmaan jonain päivänä vielä hankittava samanmoinen konjakinruskeana korvaamaan tuo Mulberry hih ;)

 15. Kiitos N! :) Oii, voin vain kuvitella miten ihania malleja Miumiulla on samankaltaisista koruista! Kummasti siellä himotuslistalla tosiaan aina keikkuu yksi jos toinenkin kohde ;)

 16. Moikka! Kiva, että tykkäsit :) Earth Hourista lueskelinkin juuri ja varmaankin aion olla mukana tapahtumassa valot sammuttamalla ja kynttilän sytyttämällä! :)

 17. Ah, aivan ihana!! Eikä pahan hintainenkaan ainakaan verrattuna tuohon Mulberryyn :/ Ei voi mitään, mutta ehkä se vajaa 200e on jo vähän huijausta.. Tai mistäs minä tiedän miten vaativa se on tehdä ;)

 18. Hih, kiitos paljon Cherry! :) Hinta tosiaankin kohtuullisempi Mulberryyn verrattuna. Laadukasta nahkaa kun saa halvemmallakin, niin kyllä se vähän olisi merkistä maksamista ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *