Asu 27.3.

Heipparallaa!

Tällaisessa asussa olin eilen liikenteessä kirjastossa istumisen jälkeen. Ironista, kuinka juuri hehkutin saaneeni käyttööni kaukolaukaisimen ja kuinka kerrassaan mahtava apuväline se on. Yhteinen taipaleemme ei kuitenkaan ollut kovin pitkä, sillä seuraavalla kerralla se ei enää laukaissutkaan, minä nimittäin rikoin sen. Kuinka se on edes mahdollista? :D Joten, laukaisin huoltoon ja Jonna takaisin peilin eteen, palataan niihin kunnon asukuviin sitten taas myöhemmin ;) Näitä kuitenkin kaipailtiin, joten tässäpä nyt!


Kaikki vaatteet / Zara
laukku / LV
huivi / Mulberry

Mites tuo vaatteiden alkuperä.. :D Rupesin kirjoittamaan kaikkia erikseen, kunnes tajusin, että aika yksipuolista on! Villakangastakin sai vihdoin vaihtaa trenssiin (vaikka vähän vilu olikin vielä, mutta autosta sisälle-matkalla pärjäsi hyvin hih), tuo on jo muutaman vuoden vanha, mutta hyvin palvelee edelleenkin.

Mieleni olisi kovasti tehnyt mieli kaivaa värikkäämmät puserot kaapin perältä käyttöön, mutta ulkona olikin eilen niin harmaa päivä, ettei ollutkaan vielä ihan kesäfiilis. Kaipasin kuitenkin jotain väriä simppeliin asuuni, joten laitoin huuliin pitkästä aikaa kiillon sijasta punaa. Viime vuoden puolella hankittu Diorin Addict-huulipuna sävyssä 554 It Pink on hurjan nätti pinkki kuultava sävy, joka tuo sopivasti hehkua vässähtäneille kasvoille :) Huulilla ei ihan noin räväkkä kuin kuvassa.

Sellaisia tällä kertaa! Käyn tänään noutamassa Lindexin paketin postista, joten tilaamistani vaatekappaleista tulossa siis varmasti raporttia myöhemmin :)Mukavat keskiviikot!

14 thoughts on “Asu 27.3.

 1. Mulla on ollut itselaukaisimien kanssa myöskin huono tuuri ! Canonin kun omistin ei ollut mitään mutta kun vaihdoin Nikoniin niin tällä hetkellä on menossa jo neljäs itselaukaisin joka on nyt onneksi toiminut jo pidempään kuin edelliset. Monet kerrat oon käynyt palauttamassa Verkkokauppaan ja aina ne siellä jaksaa ihmetellä että miten voi mennä rikki mutta kun vaan menee ! :(

 2. Höh, kumma juttu :/ Mulla se jotenkin hajosi hassusti käsiin, pala siitä laukaisimen kiinnikkeestä jäi kameraan, siinä sitten ihmettelin, miksei se laukaise! Toivottavasti sulla toimii nyt pidempään :)

 3. Voi ei, harmi juttu tuo laukaisin :( Mä saan aina kaiken elektroniikan hajalle, en tajuu missä on vika :D

  Trenssi näyttää tosi kivalle!

 4. No samma här, mutta oon vahvasti sitä mieltä, että vika ei ollut mussa heheh ;) Eihän se ikinä. Kiitos! :)

 5. Voi ei mikä tuuri laukaisimen kanssa :( Vaikka kyllä nuo asukuvat näinkin on oikein kivoja! Odottelen täällä jo muurahaiset housuissa tilauksesi esittelyä. Erityisesti maximekosta haluan tietää, minkä pituinen se on, itsellä kun mittaa on kertynyt n.180cm nii yleensä tuppaavat olemaan puolisäärimekkoja :D

 6. No älä muuta sano! Kiva kuulla, että nämäkin kuvat kelpaavat :) Hih, hetken saat vielä odotella esittelyä ;) Minä taas toivon, että helma olisi mahdollisimman lyhyt, pituutta kun on komeat 160cm :D!

 7. Kiitos Kelly! :) Hmm, mustana näkyi ainakin vielä eilen Jumbossa, mutta keskustasta kannattaa kurkata tuota nudea. Toivotaan, että niitä olisi vielä jäljellä! :)

 8. Minun kameraani ei ilmeisesti edes ole mahdollista saada kaukosäädintä, hitsi. Toivottavsti saat omasi korjautettua tai vaikka kokonaan uuden :)

  Kivaa päivää!

 9. Ohho :o aika hassu että lähti ihan pala. Mulla taas jäi siitä päästä joka tungetaan sinne kameraan niin se metalliosa siitä päältä sinne kameran reikään jokaisella kerralla :D olin kuulemma aina saanut jonkun huonon kappaleen itselleni. Totesinkin sitten myyjälle että onko näitä hyviäkin kun tämä on jo kolmas huono,no neljäs on onneksi ollut jo hyvä :)

  Toivottavasti saat omasi kuntoon :)

 10. Ai ei, höh! Mikä kamera sinulla on? :) Juu, enköhän minä jotain keksi tuon tilalle! Mukavaa päivää sinnekin :)

 11. Siis juuri se sama metalliosa, se sellainen piikkipää. Tosi jännä juttu, minulla ei edes ole Nikonin vaan Olympuksen :D

 12. minulta löytyy juuri tuo sama Diorin It Pink! :D Olin ostamassa sitä mainoksessa nähtyä sävyä, mutta tuo oli paljon pinkimpi ja halusin sen ;)

 13. Minulla kävi samoin, ihastelin sitä mainoksen sävyä ja tuo veikin sitten voiton ;) Eikö ole aivan ihana sävy! Pääsee kyllä paremmin edukseen rusketuksen kera :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *