Maanantain kuulumisia

Ihanaa alkanutta viikkoa! Tämä maanantai on ollut vähän tahmean puoleinen, huomaan että syysväsymys alkaa hiljalleen painaa. Aamulla oli niiin vaikea päästä ylös sängystä! Onneksi tänään on kuitenkin ollut ihan vaan kotitoimistopäivä eikä ollut mitään sovittua menoa, niin on saanut ottaa vähän iisimmin ja viipyillä aamulla pyjamassa aika myöhään. Yrittäjyyden parhaita puolia! Töiden jälkeen oli kuitenkin aika mennä viikoittaiselle italian alkeiden tunnille, se on kyllä aina hauska nollaus maanantain työpäivän jälkeen. Siellä ei tule ajateltua mitään työjuttua, vaan keskityttyä johonkin ihan muuhun. Samalla kohta viimeiset pari vuotta jyllännyt Italia-kuume senkun vaan kasvaa – toivotaan että joku päivä päästään taas Toscanaan ja ehkä ensi kerralla osataan edes jotain italiaksi.

Heti kurssin jälkeen ruvettiin yhdessä laittamaan ruokaa, tänään menussa pitkästä aikaa härkislasagnea. Lasagne muhii paraikaa uunissa, ihan hirvittävä nälkä jo! Ruokaa odotellessa täytin tässä juuri ruokakauppatilausta huomiselle – tilaan aina silloin tällöin verkkokaupasta isommat ostokset ja se on kyllä super kätevää (suositus K-Ruoan tilauspalvelulle). Tulee ehkä suunniteltua vähän paremmin tulevia ruokia ja ostettua kerralla enemmän, missä ollaan muuten aika huonoja ja meillä on paha tapa ravata liikaa kalliissa lähikaupassa. Lisäksi jostain syystä rakastan ruokatilauksen täyttämistä, hahah. Kiva kun voi kaikessa rauhassa makustella ja fiilistellä, mitä tekisi mieli.

Mieliteoista puheenollen – keneltäkään somea seuranneelta ei varmaan ole mennyt ohi, että tänään on vietetty kansallista korvapuustipäivää. Ajattelin ensin, etten jaksaisi poiketa hakemassa korvapuusteja kahvilasta (söin juuri viime viikolla kaksi puustia), mutta Telmaa iltapäivällä viedessäni päätinkin käydä samalla puustin metsästyksellä. Haaveilin jo iltapäiväkahvista tuoreen korvapuustin kanssa, mutta harmikseni puustit olivatkin ehtineet loppua! Ja sen jälkeen vasta tekikin mieli niitä, haha. Mietin olisinko leiponut itse illalla, mutta en sitten jaksanutkaan enää ryhtyä leipomispuuhiin. Oletteko te syöneet tänään korvapuustia?

Nyt menen kärsimättömänä uunin äärelle päivystämään lasagnen valmistumista, kivaa maanantai-iltaa teille!

Bleiseri4 Bleiseri1 Bleiseri2 Bleiseri5

Blazer / Massimo Dutti
knit / H&M Premium Quality 
jeans / Totême
loafers / Vagabond

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *