Kuulumisia

Nämä postauksen kuvat on napattu joulukuun alussa, kun yhtenä päivänä maassa oli pieenenpieni lumipeite. Lunta ei ole sen jälkeen pahemmin näkynyt, olisipa ihanaa jos tulisi edes pikkuisen lunta vielä jouluksi! Fingers crossed. Lumenpuutteesta ja tästä hieman poikkeavasta joulukuusta huolimatta minulla on ollut kyllä varsin hyvä joulufiilis. Ei auta kuin ottaa se mitä annetaan ja nauttia joulukuusta tällä tavoin kuin on mahdollista turvallisuus huomioiden <3  Olen katsellut romanttisia jouluelokuvia (vinkkilista niistä tulossa teille pian), leiponut, nauttinut joulukuvien kuvaamisesta, juonut glögiä ja käynyt keskustassa ihastelemassa jouluvaloja. Tuo jälkimmäinen onkin ollut kiva “korona-turvallinen” aktiviteetti myös ystävien kanssa – lauantai-iltana treffattiin kaveripariskunta keskustassa, haettiin glögit kahvilasta mukaan ja käytiin kävelyllä. Tänään illalla olisi itse asiassa tarkoitus tehdä sama vanhempieni kanssa, vien heidät ihastelemaan kaupungin jouluvaloja.

Muuten viikonloppu meni jälleen ihan vaan kaksin kotona, mutta oli tosi kivaa – käytiin ulkosalilla (enpä ole ennen käynyt tähän aikaan vuodesta ulkosalilla!), haettiin ruokaa ja katseltiin sarjoja. Ja jos jotain hyvää näistä poikkeavista olosuhteista keksii, niin ulkosalin lisäksi poikaystäväni on saanut minut houkuteltua myös juoksemaan. Olen koko pienen elämäni vihannut juoksemista ja oikeastaan kaikkea aerobista (joten kuntonikin on tietysti sen mukainen), mutta jostainhan se on pakko aloittaa. Eilen illalla käytiin tekemässä Paloheinän metsissä pieni lenkki ja sen jälkeen nopea treeni ulkosalilla – sen jälkeen oli kyllä hyvä fiilis! Nauroin että tämä on oikea Christmas miracle kun olen lenkillä jo toista kertaa viikon sisään.

Timberland4

Joulujuttujen lisäksi viime päivinä on pyörinyt myös uusi koti aika paljon mielessä. Muutto tosin ei ole vielä ihan hetkeen ajankohtainen – saamme kyllä tammikuun lopussa viimein avaimet, mutta muuttoon menee vielä tovi. Ihanaa kuitenkin, että kohta päästään sentään avainten saannin myötä jo käymään asunnolla ja aloittamaan kunnolla suunnitteleminen! Hyvää kannattaa odottaa ja lopputulos varmasti palkitsee sitten, kun vihdoin kaiken tämän odottelun jälkeen päästään kevään korvilla aloittamaan elämä uudessa, ihanassa kodissa. Olenkin nyt viime aikoina jo keräillyt inspiraatiota keittiötä varten ja selvitellyt mahdollista lattiaremppaa, joten kiva kun uusi koti alkaa tuntua koko ajan enemmän konkreettiselta. En malta odottaa, että pääsen jakamaan kotijuttuja teidänkin kanssa!

Telma1 Timberland2

Sellaisia kuulumisia tähän tiistaihin! Mitä teidän joulukuuhun kuuluu? <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *