Kesäkuun ajatuksia

Kalenteri on yhtäkkiä vierähtänyt kesäkuun puolelle, miten tämä kevät menikin näin hurjaa vauhtia. Jos joku olisi maaliskuun puolivälissä sanonut, että vietät muuten seuraavat pari kuukautta kotona lähes täydessä eristyksessä ainoastaan kaupassa käyden, niin ajatus olisi kuulostanut ihan kamalalta ja ennen kaikkea absurdilta. Ihmeen äkkiä sitä kuitenkin tottui vallitsevaan tilanteeseen ja uuteen arkeen – viikot menivät kotona oleilusta huolimatta nopeasti ja oli vaan sopeuduttava niihin olosuhteisiin. Olen kuitenkin äärettömän onnellinen siitä, että hiljalleen voi jo palata siihen edes hieman normaalimpaan elämään. Kyllä tätä läheisten näkemistä muutenkin kuin FaceTimen välityksellä osaa taas arvostaa ihan erityisen paljon tällaisen kevään jälkeen <3

Viimeiset viikot ovat myös menneet kunnon Helsinki-huumassa, vaikka kaikkea iloa ei toki olekaan päässyt vielä näissä olosuhteissa ottamaan irti ja esimerkiksi ravintoloissa tai kahviloissa ei luonnollisesti ole päässyt nyt ennen kesäkuuta käymään. Eniten olen kuitenkin iloinnut juuri siitä, että asun taas lähellä perhettä ja ystäviä – voin käydä sisarusten luona päiväkahvilla, mennä extempore syömään lounasta vanhempien terassille ja käydä iltalenkeillä ystävien kanssa. Olen monesti miettinyt, miten nyt ajateltuna elämä Tampereella tuntuu jotenkin jo tosi kaukaiselta, kun arkeni siellä oli niin erilaista. Se oli myös ihanaa aikaa, mutta nyt takaisin Helsinkiin päästyäni minua ei kyllä hevillä saisi täältä enää pois :’) Eikä onneksi tarvitsekaan, sillä olemme molemmat täällä niin onnellisia! Ihanaa, että on vielä koko kesä edessä ja pääsee nauttimaan kaikesta kivasta kesätekemisestä täällä, sekä toki muuallakin päin Suomea. Täytyykin ehkä tehdä taas perinteinen bucket list tälle kesälle!

Kuva1

Shirt & necklace / Gauhar Helsinki (sponsored),
headband / Cailap (sponsored)
jeans / Gina Tricot

Paita1

Mitenkään postauksen höpinöihin liittymättä halusin laittaa nämä kuvat, jotka taidettiin ottaa jo vapun tienoilla. Valkoinen pusero ja siniset farkut on yksi ehdottomista suosikkiyhdistelmistäni vuodesta toiseen ja etenkin näin kesällä ajankohtainen kombo! Pusero on saatu kotimaiselta Gauhar Helsingiltä, tykkään tuosta suloisesta röyhelökauluksesta ja puseron rennosta, hieman ylisuuresta mallista <3

Vielä näin muutama päivä myöhässä ihanaa kesäkuuta teille kaikille!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *