Maanantaikuulumisia

Kivaa alkanutta viikkoa kaikille! Kuinkas teidän äitienpäivä-viikonloppu sujui? Me käväisimme Tampereella hoitamassa vielä viimeiset asuntoon liittyvät pakolliset asiat ennen avainten luovutusta uusille omistajille. Muutama viikko sitten sieltä lähtiessämme jännitimme Uudenmaan rajoitusten jatkumista, joten hyvä että päästiin vielä käymään siellä. Hassua muuten miten nopeasti sitä ikään kuin siirtyy eteenpäin, sillä ne tutut reitit ja tietysti itse asunto tuntuvat nyt jo jotenkin tosi kaukaisilta, vaikka siellä oli meidän koti melkein kolmen vuoden ajan. Ihana kuitenkin, että Tampereella pääsee aina käymään ja nauttimaan kaupungin parhaista paloista. Siellä on kuitenkin yhä miehen vanhemmat sekä hyvä ystäväni, joten kiva kun tulee tulevaisuudessakin käytyä silloin tällöin. Erityisesti kesällä Tampere kun on niin kaunis kaikkine järvineen!

Sunnuntaina käytiin terassikahveilla vanhempieni luona äitienpäivän kunniaksi. Viime viikolla näin ensimmäistä kertaa vanhempiani muuten kuin pikaisesti ovelta moikaten, nytkin toki edelleen etäisyyden päästä ja äitienpäivän halailut jäivät valitettavasti toiseen kertaan. On ollut kuitenkin niiin ihanaa nähdä heitä pitkästä aikaa, nyt kun ulkona tarkenee istuskella aurinkoisina päivinä. Olen viime viikkojen aikana monta kertaa todennut, että onneksi nyt ollaan keväässä ja kesää kohti menossa, sillä keskellä talvea olisi huomattavasti hankalampaa nähdä läheisiä ulkona. En malta odottaa, että pääsisimme koko perheen voimin taas kokoontumaan saman katon alle!

Kuva3

Nyt kuitenkin aika polkaista taas uusi viikko käyntiin. Yllättäen tällekään viikolle ei ole töitä suurempia suunnitelmia , mutta tätähän tämä “normaaliarki” tällä hetkellä on. Toivottavasti saadaan tällekin viikolle aurinkoisia päiviä, niin pääsee nauttimaan ulkoilusta! Kivaa maanantaita  <3

2 thoughts on “Maanantaikuulumisia

  1. Ihanat nuo kuvat! <3 Me vietettiin äitienpäivää jo vappuna, kun kävin samalla reissulla vaihtamassa kesärenkaat autoon. Äidille vietiin ihan kotiin asti lahjat (ei kuitenkaan terassia pidemmälle uskallettu mennä), mutta mammalle piti jättää oven taakse. Ootan niin kovin sitä, että pääsee taas halaamaan äitiä ja myös mammaa <3

    1. Kiitos ihana! Voi kiva että pääsit kuitenkin näkemään äitiäsi, vaikkei halaamaan nyt vielä päässytkään 💗 Juuri juttelin oman ukkini kanssa puhelimessa, että jahka tässä kelit lämpenevät, niin voidaan joku kerta juoda kahvit ulkona terassilla turvavälillä. Halauksia odotan kyllä minäkin niiin kovasti 💗

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *