Suosikkiresepti vihersmoothieen

Sunnuntain kunniaksi jakoon tän hetken suosikkismoothieni! Jos on joskus juonut pahaa vihersmoothieta, voi kynnys sen tekemiseen kotona olla suuri. Esimerkkinä joskus junamatkalle aseman kahvilasta mukaan nappaamani vihersmoothie, joka oli ilmeisesti ollut hyllyssä jo tovin, kun se maistui kaikkea muuta kuin freesiltä, yhh. Hyvillä ainesosilla vihersmoothie on kuitenkin suurta herkkua ja loistava väli- tai iltapala! Kun vihreyttä tasapainottaa jollain raikkaalla ja makealla, niin lopputuloksesta tulee super hyvä.

Vihersmoothie

Tätä on viime aikoina tullut tehtyä monena iltana ja suosikikseni on noussut juuri tämä yhdistelmä, jossa on tuoretta pinaattia ja ananasta. Toki voi käyttää pakastepinaattiakin, mutta omien kokemuksieni mukaan tuore on parempaa, sillä liiallisella pakastepinaatilla voi helposti tulla sellainen ruohon maku (jota ei tähän smoothieen haluta :D). Olen aikaisemmin käyttänyt vihersmoothiessa vain mangoa, mutta sen oltua kerran kaupan pakastealtaasta loppu, nappasin kokeiluun ananaspussin, joka toimikin vielä paremmin! Mango on kuitenkin myös tosi hyvä vaihtoehto. Määrien kanssa en ole niin tarkka, joten tässä lähinnä suuntaa-antavana. Nesteenä voi hyvin käyttää maun mukaan jotain muutakin, kuten soijamaitoa, mantelimaitoa tai vaikka vettä.

Vihersmoothie3

Nam, tämä on niin hyvää! Onneksi aineksia löytyy kaapista, niin voi pyöräyttää tällaiset tänään aamupalaksikin. Veljeni vaimo muuten juuri kiitteli reseptistä laitettuani sen perheelleni jakoon jo aikaisemmin, ja hänen mukaansa smoothie maistui tosi hyvin lapsillekin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *