8 x puhelinkuva Helsingistä

Instakuvat1

Tapasin eilen erästä pitkäaikaista ystävääni lounaalla – edellisestä kerrasta oli vierähtänyt taas aivan liian kauan, mutta on ihana että voidaan aina jatkaa siitä mihin viimeksi jäätiin. Nähtiin Kampin Korttelissa ja mietittiin tovi minne mennään, kunnes oli pakko valita Hoku ja sen legendaarinen teriyakilohi. Korttelissa olisi kyllä muitakin hyviä rafloja ja sellaisiakin mitä en ole vielä ehtinyt testaamaan, esimerkiksi poikaystäväni juuri ylisti Fisken på diskeniä. Ehkä sinne siis ensi kerralla!

Aamupäivällä kirosin olleeni optimisti ja jättäneeni sateenvarjon pois laukusta (koska ennusteet eivät luvanneet pisaroita), mutta eiköhän sade sitten kuitenkin yllättänyt. Lounaan aikana sadepilvet olivat kuitenkin väistyneet ja aurinko näyttäytyi pitkästä aikaa. Fiilistelin ympäri Helsinkiä kävelyä jotenkin erityisen paljon – ihastelin kauniita rakennuksia ja nautin auringosta. Tällaisina hetkinä iskee kyllä aina kaipuu tänne!

Instakuvat2 Instakuvat3

Multa peruuntui eiliseltä yksi työjuttu, joten sinne kipittämisen sijaan tein lounaan jälkeen pikaisen kierroksen parissa lempikaupassani. En ole aikoihin käynyt kaupoilla edes katselemassa, mutta nyt oli kiva käydä kurkkaamassa vähän kevätmallistoja. Kävin Mangossa ja &Other Storiesissa ja molemmissa oli jotenkin tosi paljon kauniita juttuja – ihania printtejä ja värejä! Kuvan trenssi taas on Samsoe & Samsoen, se ei kuitenkaan lähtenyt matkaan mukaan. Odotan kyllä trenssikelejä jo niin innolla, eilen jo Instagram storyissani manasin miten olen jo totaalisen kyllästynyt villakangastakkeihin.

Instakuvat4 Instakuvat5

Ihan tyhjin käsin en kuitenkaan lähtenyt, vaan ostin tuon &Other Storiesin valkoisen puseron, joka laskeutuu tosi nätisti. Tällaisille keveille valkoisille puseroille on paljon käyttöä vuodenaikaan katsomatta, nämä ovat kyllä yksiä oman vaatekaapini peruspilareita. Pusero on ihana päällä ja tuo kietaisumalli tuo tähän kivan pienen twistin!

Tänään mulla on sitten ohjelmassa pari palaveria ja kuvaustreffit ystävän kanssa. Ja hei, julkaisin eilen Instagramissa kivan arvonnan viettämään kanssani inspiroivaa iltapäivää St. George -hotellin sviittiin 10.4 – käykää kurkkaamassa kuva ja osallistumisohjeet täältä! Olisi ihana nähdä teitä kasvotusten :) Jännitin eilen kuvaa julkaistessani osallistuukohan kukaan mutta vitsi miten paljon sinne on jo tullut kommentteja, jee!

2 thoughts on “8 x puhelinkuva Helsingistä

  1. Oi tuo pusero on tosi kiva😍👌Ja muutenkin tälläset postaukset mun suosikkeja.
    Arvontaan osallistuttu! Olisi niin huikeaa päästä näkemään livenä😊🙈

    1. Tuo oli heti tänään päällä! Niin kiva ihan vaan farkkujen kanssa, love it 😍

      Hei ihana sinä 💗 Tuli kyllä heti sellainen fiilis, että olisi kiva järjestää joku tällainen juttu toistekin, mutta vaan isommalle porukalle, kun teitä huipputyyppejä on niiin paljon!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *