Tahmea arkeenpaluu

Arki on käynnistynyt tänään vapun jälkeen vähän tahmeasti, eikä ainoastaan sekoittuneen viikkorytmin takia. Alkuperäisten suunnitelmien mukaan meidän piti nimittäin palata Tampereelle eilen hyvissä ajoin ennen iltaa, mutta poikaystävän lento reissusta Suomeen oli lopulta lähes 12 tuntia myöhässä. Tämä tarkoitti sitä, että meidän oli ajettava Tampereelle keskiyöllä, joten nukkumaan pääsimme vasta puoli kolmen aikaan, huh. Pikkuisen ahdisti ajaa yöllä pimeällä sumuisessa ja sateisessa säässä, mutta onneksi loppu hyvin kaikki hyvin ja pääsimme turvallisesti perille. Pientä väsymystä oli siis tänään ilmassa, mutta onneksi itselläni ei ollut päivälle mitään sovittuja menoja, niin pystyi ottamaan vähän iisimmin ja tehdä vaan töitä kotoa käsin.

Jos jollain muullakin on ollut tänään vähän vaikeuksia palata arkeen, niin tässä piristykseksi pari kuvaa meidän söpöläisestä – nämä saavat väkisinkin hymyn huulille! Telma kävi tosiaan viime viikolla trimmauksessa, joten nyt se on taas ihan erityisen suloinen näky lyhyellä turkillaan. Puhumattakaan siitä, miten paljon lyhyt turkki helpottaa näin omistajan näkökulmasta tähän vuodenaikaan, kun ulkona on niin paljon pölyä ja kuraa. Nyt Telma on ihan pumpulinpehmeä, tekee mieli vaan halia ja silitellä toista koko ajan <3

Telma1

Meinasi kuvatessa pokka pettää, kun toinen nosti tassua moikkaukseksi ihan itsestään :’D

Telma2

Nyt odotan poikaystävää töistä kotiin, sitten yhdessä ruuanlaittopuuhiin ja laitetaan pyörimään rästiin jäänyt uusin Selviytyjät. Toivotellaan Telman kanssa rentoa keskiviikkoiltaa sinne ruudun toisellekin puolen!

4 thoughts on “Tahmea arkeenpaluu

    1. Telma on kyllä ihan vauva tällä lyhyellä turkilla! Hahah ihana ? Luulen että yksi instatili riittää ainakin toistaiseksi, onneksi Telma tähdittää siellä etenkin storyn puolella aika ahkerasti ;)

  1. Oletko löytänyt Tampereen seudulta hyvää trimmaajaa? Etsitään meidän maltankoiralle trimmaajaa.

    1. Moikka! Toistaiseksi olen onnistunut ajoittamaan trimmaukset aina Helsinkiin siellä muutenkin käydessäni, mutta kerran aiemmin kyselin Facebookin maltankoiraryhmästä suosituksia ja useampi vinkkasi Maijusta Pyynikillä, http://trimmausliikemaiju.fi. Omakohtaista kokemusta ei siis vielä löydy, mutta sitten kun Tampereelta kaipaan trimmaajaa, niin mitä luultavammin vien Telman tuonne :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *