Ihonhoitosuosikkeja

Kuukauden takaisen meikkivideoni yhteydessä minulta toivottiin päivitettyä postausta tämän hetken suosikki-ihonhoitotuotteista. Tässä siis kuusi juuri nyt kylpyhuoneen kaapista löytyvää ja ahkerassa käytössä olevaa tuotetta! Olen kyllä löytänyt viime aikaisten testailujen myötä muitakin suosittelemisen arvoisia tuotteita, joten täytyy ehkä tehdä pian toinenkin postaus.

Kosmetiikka1

Ihoni on tähän aikaan vuodesta kuiva kuin korppu, joten meikkipohja vaatii tehokkaat aseet pysyäkseen hyvänä koko päivän. Monta suosikkiani löytyy tällä hetkellä Diorilta ja erityisesti tästä Hydra Life -sarjasta. Kaksi lemppariani ovat Fresh Hydration Sorbet Creme*, jota käytän päivävoiteena, sekä sen alla Deep Hydration Sorbet Water Essence -seerumia*. Näissä on molemmissa ihana koostumus, voide imeytyy nopeasti iholle, mutta jättää sen kuitenkin kosteutetuksi.

Kosmetiikka2

Öisin taas korvaan seerumin öljyllä, ja viime aikoina minulla on ollut käytössä tämä Elizabeth Ardenin Eight Hour Cream -sarjan All-Over Miracle Oil*. Tykkään tästä tosi paljon! Öljyssä on hyvä mieto tuoksu ja pullo on käytännöllinen, kun voi spreijata juuri tarvitsemansa määrän, eikä ole vaaraa että lorahtaa liikaa. Lisäksi öljyä voi käyttää tarvittaessa muihinkin kuiviin kohtiin iholla tai jopa hiuksiin – varsinainen monitoimituote siis! Olen käyttänyt tätä jo useamman kuukauden, mutta purkista on kulunut vasta kolmasosa (kallistus hämää), joten tavara on myös todella riittoisaa.

Kosmetiikka4

Palataan Dioriin ja Hydra Lifeen. Nämä kaksi täsmätuotetta ovat käytössäni kerran pari viikossa. Glow Better Fresh Jelly Mask* kirkastaa ihoa kuorinnan avulla, mutta ei ole kuitenkaan ihoa riipivää tujua sorttia, vaan tarpeeksi hellä. Extra Plump Smooth Balm Maskiin* taas tartun kun iho kaipaa ekstrakosteutta. Levitän tätä paksun kerroksen ennen nukkumaanmenoa, annan imeytyä hetken ennen kuin taputan kevyesti paperilla iholta ylimääräiset ja jätän vaikuttamaan yön yli. Tätä tulee näin talvisaikaan käytettyä kyllä useamman kerran viikossa – aina silloin kun tuntuu, että iho tarvitsee erityistä huolenpitoa!

Kosmetiikka3

Toinen naamiolempparini on Cliniquen Pep-Start Double Bouble Purifying Mask* – tämä puhdistava ja kirkastava geelinaamio on ihana! Vaaleanpunainen geeli muuttuu iholla minuutin parin kuluessa vaahdoksi, tässä prosessissa on jotain todella tyydyttävää :’D Kuten näkee tuubi on jo lähes käytetty loppuun, joten olen tykännyt tästä kovasti.

* tuotteet saatu testiin / sponsored products

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *