Helsingissä

Viime päivät ovat kuluneet Helsingissä ja on ollut paljon kaikkea kivaa ohjelmaa. Tulin tänne jo keskiviikkona, joten olen loppuviikon aikana ehtinyt nähdä ja tehdä vaikka mitä. Ihanaa kun on ollut kerrankin kunnolla aikaa! Työjuttujen lisäksi olen iltakahvitellut vanhempieni kanssa, käynyt siskollani moikkaamassa tädin kullannuppuja pitkästä aikaa (ja päässyt leikkimään Palomies-leikkejä ja lukemaan iltasatuja), nähnyt blogikollegoja, lenkkeillyt Telman kanssa aurinkoisessa pakkaskelissä ja käynyt toisen siskoni kanssa perjantaipizzalla ja -viinillä.

Tänään poikaystäväkin tulee Tampereelta ja meillä on ohjelmassa muun muassa trampoliinipuistoa. Meillä on sinne lahjakortti käyttämättä ja tramppahyppely on muutenkin ollut ikuisuuden to do -listalla, joten vihdoin päästään kokeilemaan. Katsotaan mitä muuta keksitään viikonlopulle – varmasti ainakin ulkoilua auringossa (en pääse yli näistä kauniista päivistä!) ja ehkä brunssille jonnekin huomenna ennen takaisin Tampereelle paluuta.

Teddycoat2

Coat – Zara
scarf – Balmuir (sponsored)
jeans / Gina tricot
boots / Zara
bag / Gucci

Pari pikaräpsyä perjantain asustani, jonka kaikki elementit ovat jo täällä blogin puolella varsin tuttuja. Teddytakki on osoittautunut kyllä ihan loistavaksi talvitakiksi, sillä sen kanssa pärjää kovillakin pakkasilla. Menin vaan unohtamaan pipon kotiin ja se oli kyllä maailman isoin virhe, ilman pipoa ei näillä säillä tarkene. Nyt kuitenkin ulkoiluvaatteet päälle ja viemään kaverini kanssa Telmaa lenkille ennen kuin haen poikaystävän juna-asemalta. Minkälaisia viikonloppusuunnitelmia teillä on? Ihanaa lauantain jatkoa!

Photos: Mona Visuri / Edit by me

6 thoughts on “Helsingissä

 1. Oi, trampoliinipuisto on ihan huippu! Oltiin poikaystävän kanssa siellä syksyllä ja uudelleen on päästävä. Kivoja pomppuja! :

  1. Oli kyllä ihan superhauskaa!! Puhuttiin jo, että pitää mennä joskus porukalla uudelleen :) Ihanaa sunnuntain jatkoa! ?

 2. Meillä on viikonlopun ohjelmassa mahdollisimman paljon ulkoilua, koska minä, kuten sinäkään, en pääse yli näistä kauniista aurinkopäivistä! Nautitaan :)

  1. Täydellinen suunnitelma! Nautitaan todellakin täysillä näistä ? Kivaa sunnuntain jatkoa!

 3. Heippa Jonna! <3 Ihanaa alkanutta viikkoa! Kiva asu taas, osaatko sanoa löytyykö noita farkkuja Zaran nettikaupasta? :)
  Vau, trampoliinipuisto! en ole koskaan kuullutkaan moisesta :) kuulostaa hauskalta :)
  t. Riikka-Maria

  1. Heippa Riikka-Maria! Voi minun mokani, farkut ovat Gina Tricotista eivätkä Zarasta, ja olen ostanut ne jo viime syksynä. Ei siis taida valitettavasti olla enää valikoimassa.

   Tramppahyppely oli superhauskaa ja kävi kyllä ihan treenistä, paikat ovat vieläkin jumissa :D Ihanaa alkanutta viikkoa sinnekin! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *