Eteisen edistynyt sisustus

Meidän eteinen on vihdoin useiden kuukausien jälkeen valmis! Tai no, yksi sisäänrakennettu kaappi odottaa vielä hyllyjä, mutta muuten itse sisustus on eteisen osalta tältä erää paketissa. Etsimme pitkään sopivan levyistä kolmikerroksista hyllykköä, joka toimisi lasku- ja säilytystilana heti ulko-oven vieressä. Kaikki tuppasivat olemaan liian leveitä tähän hankalan kokoiseen tilaan, joten olin jo luovuttaa tyystin. Satuin kuitenkin mainitsemaan tarpeestamme siskolleni antaen speksit hyllystä, eikä kauaakaan, kun hän linkkasi minulle tämän mustavalkoisen yksilön – kyseessä siis Veken Munich -hylly. Vekestä olen aikaisemmin ostanut Vaasaan ruokapöydän, mutta sittemmin en ole tullut kurkanneeksi heidän valikoimia, joten en olisi itse osannut tätä löytää. Onneksi on sisustusintoinen sisko, jolta voi aina kysyä neuvoa ja inspistä ;)

Sivupöytä eteiseen

Hyllyssä oli tosi pitkä toimitusaika, ja vasta nyt viime viikolla se toimitettiin kotiin. Odotus oli kuitenkin sen arvoista, sillä hylly on kuin tehty tähän. Toistaiseksi tasoilta löysivät paikkansa pari käytetyintä pientä laukkuani, avaimet, yksi mustavalkotaulu ja messinkiritilikkö hanskoja ja Telman hihnaa varten. Hortsensian tilalle ajattelin vielä hankkia jonkin pienen viherkasvin. Muutamat kengät sujahtavat kivasti piiloon alimman hyllyn alle, suurin osa muista kengistä taas on tarkoitus säilöä sinne aiemmin mainitsemaani kaappiin. Haaveilen pyöreästä peilistä hyllyn yläpuolelle, mutta pahuksen sähkökaappi taitaa pilata suunnitelmani.

Eteinen_sisustus1 Eteinen_sisustus3

Vastakkaisella seinällä kulmassa on IKEAn messinkinen kehikko, joka toimi muun muassa avainten säilytyksessä ennen hyllykköä. Tämän alla on poikaystävän vanhemmilta tuparilahjaksi saatu simppeli jakkara, joka on antiikkimarkkinoilta peräisin. Toisella puolella vaatehuoneen ovea nurkassa on vielä musta vaatenaulakko, joka unohtui kuvista. Eteisen matto on muuten IKEAn aito persialaismatto – en alunperin oikein lämmenyt tälle, mutta hellyin poikaystävän toiveelle, ja nyt matto on yksi kotimme lemppareista.

Eteinen_sisustus2

Tältä näyttää siis meidän eteinen nyt! Tilan hahmottaa varmasti paremmin vielä sitten videon muodossa, jahka sellaisen toteutan kodistamme :)

13 thoughts on “Eteisen edistynyt sisustus

 1. Ihanan näköistä kyllä! Sulta löytyy aina silmää erilaisten yksityiskohtien yhdistelemiseen, uusien ja vanhojen mutta myös eriväristen! ? Ps. Videoita odotellessa ?

  1. Voi kiitos paljon – kivasti sanottu! Tuollaista mattoon sopivaa punaruskeaa haluaisin tänne enemmänkin yksityiskohtien muodossa, mutta hiljaa hyvä tulee :)

   Hih ihana että odotat videoita! Täytyisi nyt pikimmiten kuvata uusi, luultavasti laukut seuraavana aiheena ?

 2. Tosi kiva hylly! Mun mielestä tuollainen laskutila eteisessä on aina ihan oleellinen. Meillä on yksi leveähkö ikkunalauta eteisessä ja just ostin omille pikkutavaroilleni (avaimet, kuulokkeet, huulirasva jne.) pienen korin siihen, mutta mun mies päivittäin iskee sen päälle pyöräilykypäränsä ? Oon muutamasti myt jo yrittänyt nätisti kommentoida, että en ostanut koria hänen pyöräilykypäräänsä varten ?

  Ja miten noi sähkökaapit on sisustuksellisesti aina ihan väärässä paikassa! Mun silmään muuten hylly sais olla just pari senttiä vasemmalle sähkökaapin kanssa samassa linjassa. Nim. vatupassisilmä

  1. Se on kyllä ihan must, ennen piti aina ovesta sisään tullessa loikata (pahimmassa tapauksessa kengät vielä jalassa) keittiön puolelle laskemaan tavaroita. Hahha, nauratti tuo pyöräilykypärä – toinen on tyytyväisenä löytänyt sille hyvän paikan ? Sun täytyy keksiä sille joku vielä houkuttelevampi paikka, niin saat pitää korisi omia tavaroita varten, hehe.

   No niinpä, sähkökaappipahainen pilasi visioni! Ja joo totta, nyt kun kuvia katsoo niin saisi siirtää pikkuisen vasemmalle. Kiitos virtuaalivatupassille! ?

  1. Kiitos Laura! Se on minustakin tosi kiva – mietin muuten postausta kirjoittaessani taas pitkään miksi ihmeeksi sitä kutsuisin, mutta ehkä tuo kehikko on ihan tarpeeksi kuvaava :’D

 3. Nice entery, only I’m missing Some colour ??!
  The carport is not really my taste but I do like the clean look of the hallway and the golden details ?

 4. Ihanan ryhdikäs hylly! Meillä on eteisessä ihan Ikean billy, kun se on sopivan kapea ja siihen saa kengät hyvin. Mutta kummasti noi mustat osat tuo jotenkin tähän hyllyyn lisää ryhtiä!

  Ja pakko kysyä, mistä tuo ihana sateenvarjo on? Olen just jotain vastaavaa isoa ja tyylikästä etsinyt jo pidempään! :)

  1. Naurattaa kun luin kommentin ensivilkaisulla ”ihanan ryhdikäs pylly” ? Billyä itse asiassa katsoin minäkin yhdessä vaiheessa, mutta päädyttiinkin lopulta hyllymalliseen.

   Sateenvarjo on Riviera Maisonin, mutta jo parin vuoden takainen ostoskylkiäinen :/

 5. Hei! Saisinko kysyä mistä tuo kultainen kori on peräisin ja tuo ihana missä avaimia säilytät 🙈☺️

  1. Moikka Iida! Tuon kultaisen korin alkuperää en valitettavasti yhtään muista, veikkaisin että H&M Home mutta ei yhtään takeita 😩 Tuo avainhomma taas on Jonathan Adlerin, jos googlaat Jonathan Adler Zebra niin löytyy 😍

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *