Burgundy Details

Hei iiisot kiitokset kaikista videoon tulleista kommenteista ja sen tiimoilta saamistani viesteistä – mahtavaa että tykkäsitte lopputuloksesta! Oli hymy herkässä niitä lukiessani, ihan parasta saada teiltä palautetta. Etenkin kun videot ovat aika epämukavuusaluettani oman osaamisenikin kannalta, joten ette uskokaan, miten paljon intoa uuden opetteluun saan kommenteistanne! Olisi kiva tuottaa videomatskua edes silloin tällöin muun sisällön ohelle, ja kirjasinkin taas ylös teidän laittamia toiveita. Tästä on hyvä taas jatkaa <3

Nämä asukuvat ovat parin viikon takaiselta Helsinki-reissultani, joskin täällä samoissa maisemissa olen taas. Eilinen meni ihan hujauksessa ensin työjutuissa, vanhempien kanssa kahvitellessa ja lopulta illalla ystävän kanssa sohvannurkassa. Tänään taas on koko päivä tiedossa menoa ja meininkiä, kun vietetään huikealla poppoolla Asennemedian 3-vuotissynttäreitä. Ehkä nappaan kameran mukaan ja taltioin jotain tännekin! Ihanaa viikonloppua teille :)

Burgundy1 Burgundy3 Burgundy6 Burgundy2 Burgundy4

Coat / Zara
knit / Samsoe & Samsoe
scarf / Balmuir (sponsored, find here*)
jeans / Gina tricot
boots / Zara
bag / Gucci

Photos: Marianna Mäkelä / Edit by me

4 thoughts on “Burgundy Details

    1. Voi kiitos! Näiden bootsien ja farkkujen kombo on ihan lempparini :) Ja kiva saada edes pieni pilkahdus väriä neutraalien sävyjen keskelle!

  1. Kiva asu! Mikä vyö sinulla on päällä tuossa asussa? Näyttää ihan samanlaiselta kuin omani, jonka ostin Ebaysta muutama vuosi sitten. Sen piti olla Guccin vyö mutta luulen menneeni halpaan ja epäilen sitä feikiksi. En ole missään nähnyt samanlaista koskaan paitsi nyt sinun kuvissasi.

    1. Kiitos Siri! Vyö on Gina tricotin, ostettu tosin jo joskus viime kesän lopulla. Tykkään tästä hurjasti, juuri tällaista simppeliä vyötä olin kaivannutkin :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *