Tämän viikon ohjelmaa

Viime vuoden lopulla blogeissa näkyi paljon tällaisia viikkoaikataulu -postauksia, joita on ollut minusta tosi mielenkiintoista lukea. Ihan vaan nähdä, minkälaisia päiviä muilla on edessä ja millaista arki on. Ajattelinkin viimein toteuttaa tämän myös itse, vaikkei tälle viikolle sen koommin ihmeellisiä suunnitelmia olekaan. Tässä kuitenkin tämän viikon aikatauluani kunkin päivän osalta :)

Tekoturkki2

Maanantai:

Viikonloppuna en juuri ehtinyt istua koneen ääressä, joten tänään maanantaina riittää hommia. Hoidan meilit ajan tasalle, käsittelen jemmassa olevia kuvia ja kirjoitan muutaman postauksen kutakuinkin valmiiksi ainakin alkuviikkoa varten – tykkään aina että mulla on luonnoksissa mahdollisimman paljon tehtynä. Näin viikon alussa käyn läpi myös kamppiskalenterini ja tulevat päivämäärät suunnitellen etukäteen kuvauspäiviä. Tällä viikolla on tiedossa yksi kampanja, jonka teksti on valmiina, mutta kuvat puuttuvat vielä.

Tänään on sovittu myös koiratreffit, ollaan tavattu suloinen Oodi kerran aiemmin lenkkeillen ja nyt saamme karavakaverin omistajansa kera meille kylään. Päivystän kotona useampaa pakettia – meille tulee muun muassa vihdoin yksi jo viime vuoden puolella tilaamamme hyllykkö eteiseen. Jos toimitukset tulevat ajoissa, yritän ehtiä poikaystävän mukaan salille illalla – viime viikolla ei nimittäin tullut treenattua kertaakaan!

Tiistai:

Mikäli sää sallii suunnittelimme kuvaavamme Marin kanssa, luultavasti siinä samassa myös kahvittelemme tai lounastamme yhdessä kuten meillä on tapana. Jos taas olen saanut maanantaina jo useamman postauksen purkkiin, ajattelin pyhittää osan päivästä gradulle, joka on jäänyt niin pahasti töiden jalkoihin että ihan hävettää. Nyt on kuitenkin otettava itseä niskasta kiinni ja saatava homma etenemään, joten ehkä auttaisi, että päättäisin gradupäivän näin etukäteen. Tiistaina yritän ehtiä myös salille, sillä illalla lähden ajamaan kohti Helsinkiä.

Keskiviikko

Keskiviikon vietän tosiaan Helsingissä. Aloitan aamuni Schwarzkopfin tilaisuudessa, jonka jälkeen olen sopinut kahvit pitkästä aikaa Monan kanssa – toivottavasti näen hänen pikkuisen hurmurinsakin ensimmäistä kertaa! Mahdollisesti käyn Helsingissä ollessani myös kokeilemassa kuvaamista erään uuden kuvaajan kanssa. Harvemmin käytän ulkopuolisia kuvaajia, mutta kyseisen tyypin kuvaus- ja editointityylistä tykkään kovasti, joten mielenkiinnolla odotan lopputulosta! Keskiviikkoillaksi on sitten palattava takaisin Tampereelle ja perille päästyäni vietän loppupäivän varmasti ihan vaan rennosti kotosalla.

Talvi1

Torstai

Torstaina on helmikuun ensimmäinen päivä, menipäs tammikuu nopeasti! Kuukauden alussa hoidan yritystäni koskevia käytännön asioita, joten ne voisin hoitaa alta pois heti torstaina. Sitten päivä kuluu varmasti ihan vaan töiden parissa, olen myös miettinyt uuden videon kuvaamista nyt puhkuessani innosta teiltä saadun loistavan palautteen jälkeen. Lisäksi agendallani on parin sisustuspostauksen kuvaaminen – miltä näyttää koti kaikkien joulujuttujen raivaamisen jälkeen ja (toivottavasti) eteisen edistynyt sisustus. Torstaina tarkoituksena myös mennä salille, hieman muista menoista riippuen joko päivällä tai poikaystävän kanssa illemmalla tämän töiden jälkeen.

Perjantai

Perjantaille ei ole toistaiseksi mitään sen suurempia suunnitelmia, ja on vielä pikkuisen avoinna, lähdenkö takaisin Helsinkiin tällöin vai vasta lauantaina. Haluaisin kuitenkin olla pari päivää ihan aloillaan, sillä näinkin lyhyen välimatkan reissaaminen tuo kuitenkin aina tietynlaista levottomuutta ja rikkoo arjen rutiineja. Mitä luultavimmin siis lähden junalla vasta lauantaina, jolloin perjantaina voin rauhassa tehdä työhommia kotoa käsin. Illalla sitten perinteinen saunavuoro ja ehkä jotain hyvää ruokaa – olen himoinnut kotitekoisia burgereita jo monta viikkoa.

Lauantai

Lauantaina tosiaan nokka jälleen kohti Helsinkiä, sillä vietetään tyttöjen kanssa yhden ystäväni läksiäisiä ennen tämän vaihtoonlähtöä. En ole hetkeen nähnyt kaikkia tyttöjä saman katon alla, joten odotan tätä innolla! Lisäksi toivon ehtiväni käydä moikkaamassa vanhempiani, sisaruksiakin olen nähnyt viimeksi jouluna.

Talvi3

Sunnuntai

Sunnuntaina sitten taas paluu Tampereelle. Aikataulu riippunee siitä, onko edellisenä iltana mennyt myöhään vai ei, hehe. Sunnuntaille tuskin sovin mitään, aion Tampereelle palattuani ihan vaan makoilla poikaystävän kainalossa Telmaa rapsutellen. Sunnuntai-illan kohokohta taas on tietenkin aina Silta, joten uuden jakson tullen on parkkeerattava ruudun ääreen eväiden kera. Sitten toivottavasti ajoissa unten maille ja jälleen uuteen viikkoon :)

Mitäs teidän tulevaan viikkoon kuuluu? Ja mitä te tykkäätte tällaisista postauksista – olisiko hauska lukea näitä viikkosuunnitelmia toistekin?

Photos: Magicpoks / Edit by me

6 thoughts on “Tämän viikon ohjelmaa

    1. Hei ihana kuulla, kiitos Anne! Kuten sanottua itsekin tykkään lukea näitä muiden blogeista, joten mielellään teen tällaisen toistekin :)

  1. Sulla on ainakin aktiivinen viikko tiedossa! :) Itsellä tuntuu nykyään vaan olevan ohjelmassa koulua ja töitä, vaikka toisaalta olenkin niin kotihiiri, että en kaipaakaan kauheasti menoja. Täksi tulevaksi viikonlopuksi olen menossa äidin luo kotiseudulle, ihanaa päästä taas reissuun sitten joulun. :)

    Näitä tällaisia on kiva lukea, samoin päivä kanssani – postaukset on ihan lemppareita!

    1. Sitä samaa arkea se on kyllä pääosin täälläkin, tietysti tuo Helsingissä ravaaminen tuo vähän vipinää viikkoon :) Oi kivaa, siellä pääsee varmasti rentoutumaan oikein kunnolla!

      Ja mukava kuulla, pitäisikin toteuttaa päivä kanssani -postaus pitkästä aikaa :) Ihanaa päivää, Tanja!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *