Back with The Lashes

Jokakesäinen paheeni perinteeni on ollut ottaa ripsien pidennykset arkea helpottamaan, ja näin tein tälläkin kertaa. Pärjäsin vaihdossa mainiosti ilman ja yleensä olen muutenkin pitänyt syksyn ja kevään taukoa, mutta päädyin kuitenkin Suomeen palattuani turvautumaan taas pidennyksiin. Etenkin töiden alkaessa on ihanaa, kun ei aamuisin tarvitse unenpöpperössä sutia kuin pohja ja kulmat, niin meikki on sillä selvä – jokainen nukkumiseen säästetty minuutti on unikeolle kullanarvoista.

Näissä kuvissa minulla tosin on poikkeuksellisesti vielä kevyet rajaukset, jotka yleensä laitan iltamenoihin tai vasta huollon lähestyessä. Pidennyksissä on mielestäni tärkeää, että laitetaan juuri sellaiset kuin sinun silmille ja piirteille sopii. Oma luottotekijäni tuskin edes antaisi minun laittaa näitä paksumpia tai pidempiä ripsiä vaikka kuinka vinkuisin, muuten lopputulos ei sopisi vaaleille piirteilleni lainkaan ja oltaisiin luonnollisesta lopputuloksesta kaukana.

Toivotaan, että pian lähestyvät aamuherätykset ovat näiden myötä taas asteen verran helpompia, kun ei tarvitse räpeltää taivuttimien ja ripsivärien kanssa ;) Vielä on kyllä tulossa parikin ripsarivinkkiä tänne blogin puolelle, joten pysykää kuulolla. Tällä hetkellä luonnoksissa on vaikka kuinka monta muutakin postausta jonossa – niin kivaa kun into ja puhti bloggaamiseen on nyt ihan huipussaan!

Can you spot something new? I took lash extensions back after being more than six months without them. I tend to have a break usually in fall and spring to give my own lashes a little rest, but now I’m excited about the easy make-up routines again. Especially when I’m starting with my summer job in a couple of weeks I love it that I only need to apply foundation and do my eyebrows in the mornings – more time to sleep, haha!

So no more mascaras for a while, although I still have a few tips about great mascaras coming up for you. I have so many posts in my drafts at the moment and I’m thrilled how I seem to have a lot of time and energy for the blog right now! Need to make the most of it then, hope you stay tuned :)

18 thoughts on “Back with The Lashes

  1. Moikka! Paita on saatu Lindexiltä heidän tämänhetkisestä mallistosta, asukuvia tulossa parin päivän sisällä ;)

  1. Ne ovat kyllä superhelpot! Ihanaa kun ei aamuisin tarvitse käyttää aikaa silmämeikkiin :)

  1. Heippa! Käyn Pohjois-Helsingissä eräällä taitavalla naisella laittamassa, käynyt hänellä jo useita vuosia :) Voin vaikka sähköpostitse antaa lisätietoa, jos kiinnostaa!

   1. Mua kiinnostaa! Kesäksi voisi taas ottaa ne! Laitatko spostilla lisätietoja, kiitos ?

 1. Miun tekisi mieli ottaa myös kesäksi tuollaiset luonnollisen näköiset ripsienpidennykset, mutta pelkään saavani siitä liimasta jonkun allergisen reaktion, kun on tämä atopia niin muutenkin on iho herkkänä. Pidennykset olis kyllä kätevät…

  Menetkö sinne samaan paikkaan töihin kesäksi, jossa olet ollut edellisinä kesinä?

  1. Ymmärrän hyvin, kaikille liima ei tietysti sovi, mutta aina voi tietysti testata! Mulla itselläni ei ole ollut ikinä mitään ongelmia, vaikka herkkäihoinen atoopikko olen minäkin :)

   Menen kyllä, nyt kolmas kesäni samassa paikassa :)

 2. Ihanan luonnollisen näköiset ripset!
  Ovatko pidennyksesi kuinka pitkät ja ovatko ne klassiset vai volyymit?

  1. Kiitos, tykkään itsekin luonnollisesta lopputuloksesta :) Nämä ovat klassiset, kokeilin joskus volyymejä mutten jotenkin tykännyt niistä. Pituutta taitaa olla 11 ja 12 pisimmillään.

 3. Moikka, ihanat ripset! Parhaat pidennykset on mun mielestä just tollaset, luonnolliset ja näyttävät, hah. :)

  Pakko kysyä, mitä meikkiä käytät kulmissa?

 4. Moikka! Olisiko mahdollista saada ripsiteknikkosi yhteystiedot sähköpostiini? Kiitos paljon ja ihanaa kesää!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *