Getaway

Olen taas ihan pihalla siitä, mikä viikonpäivä on meneillään – nyt tuntuu jo ihan sunnuntailta! Eikä ihmekään, kun “viikonloppu” startattiin jo torstaina viettäessämme poikaystävän kanssa kaksin oikein kunnon hemmottelupäivää. Kahdenkeskinen rauhoittuminen tuli todellakin tarpeeseen kiireisen ja opiskelujentäyteisen syksyn jälkeen, aika paljon on tuo toinen saanut minussa myös kestää viime kuukausina ollessani välillä hermoromahduksen partaalla. Missä olisinkaan ilman häntä :’)

Friday2 Friday3

Olin varannut meille huoneen Hotelli Indigosta Bulevardilta, sillä olin saanut yön palkkioksi jo kesällä tehdystä yhteistyöstä. En edes muista, koska olisin viimeksi yöpynyt hotellissa Helsingissä – vai olenkohan koskaan? Nyt oli korkea aika korjata asia, sillä tuntui tosissaan kuin olisi minilomalla jossain muualla kuin omassa kotikaupungissa! Ja miten ihanaa oli yhdessä laittautua iltaa varten hotellihuoneessa ennen syömään lähtöä.

Friday1

Seuraava etappi hotellilta oli nimittäin Gaijin! Mietimme jo kuukausia sitten, kuinka loppuvuodesta voisimme mennä lempiravintolaamme viimeiselle ehtoolliselle sekä juhlistamaan syksyn suorituksia. Ja ruoka oli kyllä juuri niin hyvää kuin muistinkin. Kävimme Gaijinissa ensimmäistä kertaa vasta viime kesänä, ja maistelumenun äärellä kuluva kolmetuntinen on kyllä sellaista makujen ilotulitusjuhlaa että huh. Suosittelen todella lämpimästi – jokaikisen euron arvoinen!

Friday6

Illalla oli niin mukava kävellä vaivaiset pari korttelia eteenpäin ja rojahtaa hotellihuoneen pehmeään sänkyyn. Perjantaiaamuna heräsimme sateiseen maisemaan, mutta säästä huolimatta sisäpihanäkymää ja kattoja kaupungin yllä oli kiva katsella. Vähän myös fiilistelimme, millaista olisi asua tuossa talossa tai tuossa…

Friday4

Ja mikä onkaan hotelliyöpymisen paras osuus niiden valkoisten lakanoiden ja muhkean pedin lisäksi – no aamupala tietenkin! Totesimme molemmat illalla nukkumaan mennessä kuinka odotamme jo heräämistä ja aamiaiselle pääsemistä – olen selvästikin löytänyt sielunkumppanini :D

Friday5

Aamiaisen jälkeen teimme ennen huoneen luovuttamista vielä pikaisen kaupunkikierroksen joululahjaostosten merkeissä. Aamulla oli onneksi suhteellisen rauhallista, tervemenoa vaan meikäläiselle kun joudun vielä varmaan viikonlopun aikana menemään ostamaan pari viimeistä lahjaa.. :D Bulevarsilla ollessa halusin piipahtaa ohimennen sisustajan taivaassa Granitissa, Polhemilla taas piipahdin katsomassa Tommy Hilfigerin uusia kellomalleja.

Sitten olikin aika luovuttaa huone ja hurauttaa takaisin kotiin. Kyllä olikin ihana miniloma, teki niin hyvää! Ja oli virkistävää saada kotikaupunkiin vähän eri perspektiiviä. Toiveeni keskusta-asumisesta sai taas myös vähän tuulta purjeisiin, ehkä me vielä joskus voimme oikeasti kävellä kotiin ravintolasta.. ;)

20 thoughts on “Getaway

 1. Voi miten ihana postaus ja miten ihania kuvia <3 juuri tuollaiset minilomat on niitä parhaita rentoutumisia ja niin kunnon piristystä arjen keskellä :) ootte kyllä ihanan näköinen pari !

  1. Kiitos Emilia, sulta tulee aina niin herttaisia kommentteja! Rentouttaa kyllä ihan eri tavalla lähteä oikeasti pois kotoa kuin viettää vain koti-iltaa, joka ei kuitenkaan eroa arjesta niin paljoa :) Ja voi, ihanasti sanottu!

 2. Ihana postaus! :) Tulin jotenkin itse todella hyvälle tuulelle, ja iloiseksi teidän puolesta :)

  1. Ihana kommentti, kiitos tästä! :) Kivaa jos hyvä mieli tarttui postauksen myötä sinne ruudun toisellekin puolelle!

 3. Onko vasempaan nimettömääsi ilmestynyt kihlasormus? :) Jos, niin siinä tapauksessa valtavasti onnea teille! <3

  1. Ei ole ilmestynyt, tuo oikean käden nimettömän sormus vain hämää aina peilin kautta otetuissa kuvissa :)

 4. You’re married? :) I always thought you have a boyfriend lol anyway keep him ! so handsome !

  1. No I’m not married, the ring’s on my right hand – it’s just the mirror ;) Haha thank you – he’s a keeper!

   1. Varmaan sekaannus tapahtuu siinä, kun hubby on lyhenne englanniksi husband -sanasta :)

    1. Ah niin aivan, unohdin että käytin tuota kuvatekstissä! My bad, vähän tökerö sanavalinta :)

     Karolina: Didn’t remember I used “hubby” in the post – my bad! :D But yes, he’s not my husband yet ;)

 5. Nuo irtiotot ovat kyllä parhautta. :) Ja yksi yökin riittää jo, kun ei tarvitse huolehtia ruokien tekemisestä tai pyykeistä… ;)
  Ihanalta kuulosti! :)

  1. No niinpä! Ihan jo yön viettäminen muualla kuin kotona tekee paljon ja rentouttaa ihan eri tavalla :) Mukavaa sunnuntain jatkoa sinne!

 6. Ihana miniloma!! :)
  Muuten ihan mielenkiinnosta vain kuinka usein sanotte rakastan sua toisillenne? :)

  1. Miniloma teki kyllä niin hyvää! Kyllä sitä tulee sanottua usein, minusta tärkeää paitsi osoittaa tunteita myös sanoa ne ääneen :)

 7. Seurasin snäpistä teidän minilomaa, ootte kyllä niin söpö pari! 8)<3 Tollaiset pikku getawayt in kyllä parhaita, ja voih kun pääsisikin hotelliaamiaiselle! Pitää kai soveltaa kotona itse sellainen :)

  1. Hihi, kiitos Jessika :) Spessumpi aamiainen kotioloissa tuo myös kivasti eri fiilistä arkeenkin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *