Merry Christmas from Dior

Joulu tuli tänä vuonna aikaisin, kun lähetti toi pari päivää sitten ovelle mieluisan joululahjan. Diorin pienestä paperikassista paljastui kolme täydellistä punaista, jotka olen kaikki ehtinyt jo testatakin tässä lyhyessä ajassa. Innostuin näistä vaan niin paljon – rakastan punaista väriä ja tietysti etenkin näin joulun aikaan se on erityisen ajankohtainen!

Dior2 Dior1

Tässä siis kolme uutta punaista suosikkiani – Dior Vernis -kynsilakka, Rouge Dior -puna sekä Rouge Dior Brilliant huulikiilto. Sävyerittely on tällä kertaa hyvin helppo, jokaisen sävy on nimittäin 999 Rouge – ihana täyteläinen rehti punainen. Diorin punat ovat tuttuja entuudestaan ja minulla on ollut kesästä asti päivittäisessä käytössä Addict-sarjan huulipunat, tämä pigmenttisempi Rouge Dior onkin kivaa vaihtelua. Sävy on myös hieman intensiivisempi kuin aikaisempi luottopunani (Addictin Power), mutta sopii hyvin ihonsävyyni – tästä in action-kuvia luvassa pian asun kera.

Huulikiillon taas testasin eilen pikkujouluissa ja sekin saa täydet suositteluni niin sävyn kuin koostumuksenkin puolesta! Merkin kynsilakkoja en ole hetkeen testannut, joten jännityksellä odotankin pysyykö tämä kynsissä yhtä hyvin kuin esimerkiksi suosimani Chanel tai Essie. Loppuvuoden huulimeikki on kuitenkin ainakin selvillä – kirkasta punaista juhlakauden kunniaksi. Kiitokset Diorin tontuille! :)

PS. SP Luxe Oil-arvonnan voittajat ovat selvillä – onnea Tanja ja KaisaM! Kiitos kaikille aktiivisuudesta, mahtavaa että jouluarvonnat olivat noin monen mieleen! :)

10 thoughts on “Merry Christmas from Dior

  1. Oi, hyväksi todettu siis sielläkin! Sävy on kyllä just eikä melkein täydellinen ja puna pysyy huulilla super hyvin :)

 1. Voi ihanuus mikä lahja! Kelpaisi myös tänne ;) tuo rouge 999 on ihan täydellinen peruspuna – tuota kynsilakkaa monesti mielinyt ostettavaksi. Ja mun suositus diorin lakoille on iiiiiiso, oon tykännyt että pysyy ainakin omissa kynsissä paremmin kuin just esim Chanel :) lempparilakat ja -punat onkin just dioria!

  1. Juuri eilen lakkasin kynnet tällä uutukaisella ja näyttää kyllä todella hyvältä – täydellinen jouluun! Ja hei mahtavaa kuulla, nyt on siis kovat odotukset tälle ;) Diorin punat ovat kyllä ehdottomia suosikkejani, niin ihanat sävyvalikoimat ja hyvät koostumukset!

 2. Diorin meikit ovat kyllä niin ihania! Pysyy pitkään ja on oikeasti laadukkaita. Mä oon käyttänyt monta vuotta Diorin meikkivoidetta enkä tule siitä merkistä luopumaan meikkivoiteen suhteen. :) Tuota kynsilakkaa pitäisi vielä testata, moni on kehunut sitä!

  http://sannalandia.blogspot.fi/

  1. Minäkin liputan Diorin puolesta, ollut kosmetiikan suosikkimerkki jo vuosia! Meikkivoiteista mulla ei tosin ole kokemusta, vaikka lähes kaikkea muuta onkin tullut kokeiltua :)

 3. Mulla myös toi sma Diorin puna, ihan ykkönen! Toi kynsilakka voisikin olla seuraava hankinta! :)

  1. Se on aivan ihana, sävy on just eikä melkein! Ja lakka koristaa kynsiäni tälläkin hetkellä ;)

 4. Vaikka tykkäänkin sun postauksista todella paljon, niin tässä ja varsinkin huulipunien esittely postauksessa häiritsee se, että tuotteet jäävät ns purkkitasolle. Haluaisin mielelläni nähdä, että miltä nämä tuotteet näyttävät käytössä kun käyttöönhän ne ovat tarkoitettu. Huulipunat näyttävät usein erilaisilta huulilla kuin purkissa, joten niistä jäi harmittamaan kuvien puute. Voin kyllä nyt muistaa väärinkin, kun onhan siitäkin postauksesta jo aikaa:D

  1. Kiitos Hennasofia palautteesta, hyviä pointteja! Huulipunat tulevat toki ihan eri tavalla esiin huulilla, ja olisi tietysti aina kivempi esitellä ne muutenkin kuin purkeissaan, kuten esimerkiksi täällä, https://jonnaluukko.com.www37.zoner-asiakas.fi/2015/08/shine-dont-be-shy/. Toisaalta tässä en kokenut kuvaa niin tarpeelliseksi, kun puna kuitenkin näkyy huulillani heti tulevassa postauksessa :)

   Pidän kuitenkin tämän mielessä ja koitan jatkossa sisällyttää etenkin huulipunapostauksiin mukaan in action-kuvat! ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *