Christmas Decor Details

Nyt on vihdoin ehditty laittaa kotia joulukuntoon – johan tässä ollaan pian jo aatossa! Perinteinen joka vuosi nurkassa nököttävä minikuusi (eli pikkuinen sypressi) koristeineen vielä puuttuu, mutta muuten kauteen kuuluva sisustus on jo hyvällä mallilla. Ehkä ehdin kuvata joulukotiamme vielä enemmän myöhemmin, mutta tässä tällainen katsaus yksityiskohtiin :)

Joulukoti3 Joulu2

Heti ensimmäisenä kaivoin esiin siskoltani lahjaksi saadut pallovalot, jotka tänäkin vuonna ripustin makuuhuoneen peilin ympärille. Niitä on kiva pitää päällä iltaisin ennen nukkumaanmenoa muiden valojen ollessa jo sammuksissa, pallovaloista tulee ihanan pehmeä valo. Eteisessä taas kukkaan puhjennut hyasintti toivottaa vieraat tervetulleeksi. Juuri kylässä ollut ystäväni kävi nuuhkimassa hyasinttia pitkin iltaa – tuoksui kuulemma niin joululta! :D

Joulu5 Joulu4

Joulusisustuksessa on se hyvä puoli, että samat jutut miellyttävät silmää vuodesta toiseen. Ei siis tarvitse joka vuosi ostaa uusia tyynynpäällisiä tai koristeita – tietysti aina voi vähän täydentää ;) Uusia joulutyynyjä en tänä vuonna kaivannut, sillä tämä Gantin neulottu ja H&M Homen pellavainen tyynynpäällinen ajavat edelleen virkaansa mainiosti. Yhden uuden koristeen kuitenkin nappasin mukaani Stockan jouluosastolla viimeksi käydessä, kuusen sijaan ripustin kultaisen pallon vitriinin nuppiin.

Joulu3 Joulu6

Keittiötä paikkansa on löytänyt Lexingtonin punavalkoinen liina, ja tietysti kynttilöitä sytytellään joka ilta ympäri kotia. Näistä pienistäkin jutuista tulee välittömästi joulufiilis, vaikka lunta ei tänä vuonna olla vielä juuri saatukaan. Saataisiinpa nauttia valkoisesta joulusta!

PS. Bangerhead-arvonnan voittaja on nimimerkki Mardi, voittajaan on otettu yhteyttä henkilökohtaisesti. Huomenna polkaistaan sitten käyntiin viimeinen jouluarvonta! :)

16 thoughts on “Christmas Decor Details

 1. Pakko kommentoida tätäkin. Näyttää niin lämpöisen kodikkaalta. <3 Tiesitkö, että nuo pallot saa laitettua noihin valoihin niin ettei nuo valojen "varret" näy ollenkaan. Sillain pallurat pysyvät paremmin kiinni ja koko valoköynnös on mukavemman näköinen. :)

  1. Ihana kun kommentoit, kiitos Henriikka! Ja siis MITEN? :D Mä olen aina miettinytkin, että varret näyttävät vähän tönköiltä, mutta ajatellut sen vain kuuluvan asiaan, hehe.

   1. Heippa Jonna,
    Ihanaa joulun odotusta ja kiitos kaikista ihanista postauksista kuluneelta vuodelta.

    Palloihin leikataan viillot (paketin kyljessä ohje) ja sitten polttimon saa kokonaan piiloon pallon sisään :)

   2. Mikäli kyseessä on Happy lightsit, niin niissä on viilto valmiina. Vaan empä sitä itsekään aikoinaan huomannut kunnes katsoin pallukoita suunnilleen suurennuslasin kanssa. :D Mikäli hiiltoa ei valmiiksi ole, mattopuukolla lienee helpoin tehdä se.

    1. Hahah eikä, mahtavaa! Siis ei olisi tullut pieneen mieleenkään ruveta viiltelemään palloja, olen vain hyväksynyt asian että vähän tönköltä näyttää ja eivät oikein pysy paikoillaan.. :D Eikun askartelemaan, kiitos niin Sanna, Henriikka kuin Kaisakin ja ihanaa joulun odotusta! :)

 2. Teillä on niin satumaisen kaunista! Olen tämän aikaisemmin jo sanonut, mutta sanon se jälleen: blogisi on todella suuri piristys arjen keskellä. Kiitos! ❤️

  1. Ihana Jenna ja kuin myös – sinun kommenttisi ilahduttavat aina! :) Kiitos siis itsellesi kun olet niin aktiivisesti mukana <3

  1. Kiitos Jenni! Hei se on kuules Plantagenista nyt syksyllä ostettu, eikä maksanut kovin montaa euroa ;)

  1. Kiitos Sanna! Hih, tosi hyvin me täällä viihdymmekin :) Kotoilu etenkin tähän aikaan vuodesta on ihan parasta!

 3. Kivoja yksityiskohtia jotka ovat jouluisia mutta eivät kuitenkaan liian, minusta noita kaikkia voi pitää vaikka koko talven esillä. :) Itsekin olemme laittaneet jo vähän joulua; kyntteliköt löytyy muutamalta ikkunalaudalta, ruokapöydälle ja olkkarin pöydälle on vaihdettu joululiinat sekä pieni tekojoulukuusi on koristeltu.

  1. Kiitos Tanja :) Esimerkiksi pallovaloja voi kyllä hyvin pitää esillä pitkin talvea, ehkä punainen vain tuntuu liian jouluiselta heti tammikuun puolelle siirryttäessä. Ihanalta kuulostaa teidänkin joulusisustus! :)

 4. Hei Jonna!

  Mistä olet ostanut nuo postauksen viimeisessä kuvassa näkyvät ihanat isot tuikkukupit? :)

  1. Hei Jensku! Olen tilannut tuikkukupit muutama vuosi sitten Gauharilta, http://www.gauharshop.com/. Olen yrittänyt myöhemminkin katsoa, josko niitä olisi tullut vielä myyntiin, mutta ei ole näkynyt enää, höh :/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *