BLOGIKIRPPIS

Vihdoin blogikirppistä! Jotain tulen todennäköisesti myymään vielä kesän aikana, mutta tässä nyt ensimmäinen sysäys myytäviä vaatteita ja asusteita (pahoittelut osan ryppyisyydestä, ovat odottaneet myyntiä jo jonkin aikaa, enkä kerinnyt enää ryhtyä silitysrumbaan!). Vaatteissa koot pääosin 34-36/XS-S, kengissä taas 36. Jos kiinnostuit tuotteesta, meilaa minulle tarjouksesi jonnamaista@gmail.com! Ostaja maksaa postituskulut. Postittelisin tuotteita mielelläni jo viikonlopun aikana ennen kuin ensi viikolla alkaa työt, joten ripeys on plussaa ;)

Edit: Poistan tuotteet postauksesta sitä mukaa, kun ne on myyty!

Bianco nudet sandaalit, koko 36

Biancosandaalit

Zara röyhelöllä varustettu sifonkipusero, koko XS

Zarapusero

Zara korolliset sandaalit, koko 36
– teko(?)mokkaiset, koron korkeus 10,5cm

Zarakorot

Gucci aurinkolasit

Guccilasit

Eli tarjoukset sähköpostilla osoitteeseen jonnamaista@gmail.com! Voit kysyä tuotteista joko kommenttiboksissa tai sähköpostitse. Pyrin vastaamaan joka tapauksessa kaikkien sähköposteihin, mutta voi olla pienellä viiveellä :)

PS, Nyt lähes neljä tuntia kuvaamisen ja postauksen tekemisen aloittamisesta muistan, miksi olen edellisen kerran pitänyt blogikirppiksen kaksi vuotta sitten… :D Ehkä pitäisi ensi kerralla harkita ihan kirppikselle menemistä! NYT KAHVIA!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *