Time to Sparkle!

Taas on se aika vuodesta, kun saa kaivaa kaapista esiin ne kaikista kimaltelevimmat vaatekappaleet, korkeimmat korot ja sähikyvimmät korut, kilistellä kuohuvalla ja muistella kulunutta vuotta. Juhlimme tänään täällä meidän luona pienellä porukalla ystävien kesken – nämä ovatkin ensimmäiset yhdessä poikaystäväni kanssa hostaamamme pippalot :) Leivoin eilen puoleenyöhön asti ja vielä tänään olisi tiedosa olisi tarjoiltavien tekoa!

Nyt kuitenkin mieltä askarruttaviin illan asuvalintoihin. Kaapissani on ollut jo pitkään täydellisen paljettimekon mentävä aukko, mutta koska sellaista ei ole sinne ilmestynyt, mennään sillä mitä on! Kimallusta löytyy – tottakai, mutta kokonaisuus on vielä harkinnassa. Laittaako ylle mustan satiinipuseron kera jouluaattona jo korkatun täällä esitellyn upean Day Birger Et Mikkelsenin hameen, vaiko hieman lyhykäisemmän Vero Modan kultaisen hamosen? Jälkimmäinen olikin yllä viime vuonna, joten se olisi ainakin hyväksi todettu vaihtoehto.

Olin ajatellut lakata kynnet jollain muulla värillä tällä kertaa, mutta satuin juuri löytämään Stockan aleista prikulleen OPIn Lost On Lombardin sävyisen punakiillon. Etsin aikaisemmin tummanpunaista mätsäävää huulipunaa, mutta värit tuntuivat kuitenkin liian tummilta kasvoja vasten, tämä Chanelin Rouge Allure Extrait de Glosskiilto sen sijaan on hieman kevyempi vaihtoehto. Vahvalla pigmentillä varustettu Fatale-sävy on aivan täydellinen talven juhliin!

Mitäs sanotte, black on black vai kultainen hamonen päälle? Saa nähdä mihin päädyn, mutta oli asu mikä hyvänsä, niin illasta tulee varmasti loistava! Vaikea uskoa kyllä, että vuosi 2013 on pian jo takana päin. Ajattelin tehdä vielä jonkinlaista koontia kuluneesta vuodesta, mutta sitä ennen on kuitenkin vastaanotettava vuosi 2014 asianmukaisissa merkeissä ;)

Oikein upeaa, säihkyvää ja tietysti turvallista (muistakaa suojalasit!) uutta vuotta!

It’s that time of the year again when you can wear your most sparkling dress, put on your highest heels and pop up some champagne. I’m still considering my own outfit for the evening, should I go with a black satin shirt with a Day Birger Et Mikkelsen sequinskirt or the golden one from Vero Moda? What do you say, black on black or some golden sparkle? ;)

Hope you all have a wonderful New Year!

30 thoughts on “Time to Sparkle!

 1. Asuvalintahan on aina se vaikein. :-) Mutta kyllähän uutena vuotena kultainen paljettihame kuulostaa ihanalta. ♡
  Ihanaa ja onnellista uutta vuotta lempibloggaaja! :-)

 2. Ilmanmuuta laitat tuon kultaisen hameen! Rakastan kimallusta ja säihkettä! Uusi vuosi jos joku on siihe sopiva hetki!
  Ainiin, hyvä kun sulla oli kuvassa tuo Opin lakka..olen juuri lähdössä Sokokselle, joten kurkkaamp samalla saisinko minäkin punaiset kynnet illaksi! Mulla on paidassa kimallusta, muuten mustissa ;)
  Oikein ihanaa uutta vuotta!

 3. Oikein ihanaa ja räiskyvää vuoden vaihdetta teille! :)
  Itse olen etsinyt myös sopivaa punaista punaa, mutta vielä ei ole osunut kohdalle, tuon voisikin vielä tsekata. Ja uusi laukkusi on kyllä mahtava, asukuvia odotellessa.

 4. Hyvää uutta vuotta sinulle Jonna! Ja oikein mukavaa illanviettoa, varsin merkitykselliset pippalot siis kun saatte yhdessä niitä hostata :)
  Minun valintani on black on black! Tuo punakiilto vaikuttaa varsin mielenkiintoiselta tuttavuudelta :)

 5. Ehdottomasti kultainen hame, uutena vuotena ei voi koskaan olla liikaa kimallusta. ;) Ihania juhlia ja oikein hyvää uutta vuotta myös sinne! :)

 6. I would choose the black skirt. I really like the colour of the Chanel Rouge Allure Extrait de Gloss. Which one is it?
  Happy New Year :)

 7. No pitihän sitä saada vähän kimallusta aaton juhlintaan, joten siihen sitten päädyin ;) Jihuu, toivottavasti löytyi lakka! Tuo on vaan yhä aivan täydellinen tummanpunaisen sävy :) Oikein ihanaa uutta vuotta sinnekin, Mapsi!

 8. Kiitos Kirsi, toivottavasti sielläkin vaihtui uusi vuosi railakkaissa merkeissä :) Tämä Chanelin oli kyllä tosi hyvä löytö, kannattaa kurkata Stockalle jos vielä löytyisi. Asukuvia uuden laukun kanssa tulossa! :)

 9. Olipas kyllä ihana järjestää uudenvuoden ilta yhdessä poikaystävän kanssa :) Chanelin punakiilto (en tiedä onko se edes sana, mutta siksi sen nimesin :D) osoittautui ihan huipuksi!

 10. Black on black pääsee päälle ehdottomasti jokin toinen kerta, sillä nyt päädyin kuitenkin kultaiseen :) Toivottavasti sielläkin vietettiin ihana ilta!

 11. I ended up choosing the golden one after all :) I forgot to mention the shade in my translation, it's called Fatale. It's simply perfect! Happy New Year to you too :)

 12. Voi Heidi sinä se olet aina yhtä kultainen <3 Kiitos itsellesi että olet yhä mukana ja upeaa uutta vuotta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *