Christmas Sale Picks

Pikaisena aatonaaton vinkkinä halusin tulla kertomaan teille tänään startanneista yhteistyökumppanini Nelly.comin joulualennusmyynneistä! Alet ovat vielä tänään suljetut suurelle yleisölle, mutta teillä on mahdollisuus päästä nappaamaan parhaat päältä ennen muita :) Klikkaamalla tänne ja naputtelemalla koodin XMASVIP pääsette shoppailemaan ennen alen aukeamista huomenna!


1. Punainen mekko, 2. viininpunainen neule, 3. paljettitoppi, 4. musta pusero pitsiselällä,
5. marjapuuron värinen pusero, 6. valkoinen pusero, 7. jumpsuit, 8. ruutupaita

Tuttuun tyyliin haravoin itsekin valikoimia ja keräsin omia suosikkejani. Valitsin kollaasiin muun muassa upean punaisen mekon esimerkiksi ensi joulua silmällä pitäen, rennompaa tyyliä suosivalle taas voisi käydä musta playsuit pikkumustan sijaan. Mukaan päätyi myös simppeleitä kauniisti laskeutuvia puseroita niin töihin kuin arkeenkin, rentoa ruutupaitaa, pehmeää viininpunaista, paljetin säihkettä sekä upea musta pusero pitsiselkämyksellä.

Harmikseni sekä mekko että paljettitoppi kerkesivät postausta tehdessä loppua, koot tosiaankin menevät kuin kuumille kiville. Kannattaa siis ehdottomasti toimia nopeasti, mikäli jotain mielii aleista itselleen tilata! Palaan myöhemmin tänään vielä joulutunnelmissa, oikein ihanaa ja toivottavasti stressitöntä aatonaattoa ;)

Here are some of my favourites from Nelly.com Christmas sales!

Linkit mainoslinkkejä / Commercial links

4 thoughts on “Christmas Sale Picks

  1. Laiska kommentoija (mutta ahkera lukija) täällä hei :) Halusin vaan tulla toivottamaan hyvät joulut yhdelle suosikkibloggaajistani :) Edelleen blogiasi siis luen, vaikka kommenttia en ole saanut aikaiseksi jättää pitkiin aikoihin. Mutta jatkossa ryhdistäydyn ;) Ihanaa joulua! <3

  2. Ihana kuulla sinusta Mimmunen ja tietää, että olet yhä siellä ruudun takana <3 Toivottavasti sielläkin päässä vietettiin ihana joulu, säkenöivää uuden vuoden odotusta! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *