Planning on a Wedding Outfit…

Tälle kesälle on tiedossa vielä yhdet juhlat, nimittäin isoveikkani häät, joita vietetään huomenna. Olen pohdiskellut asuani juhliin jo jonkin aikaa, tosin tällä kertaa ajattelin selvitä kaapista jo löytyvin varustuksin. Väriskaala on itse asiassa tuttu jo viime kesänä vietetyistä siskoni häistä, jolloin ylläni oli helmenharmaa maximekko. Maxi saa kuitenkin odotella seuraavia juhlia, sillä suunnittelin pukevani tähän tilaisuuteen hyvin samansävyisen vanhan ylioppilasmekkoni.

Maksin ollessa hieman kreikkalaishenkinen, on tämä Karen Millenin taas klassisempi kotelomekko kauniilla leikkauksilla ja yksityiskohdilla. Pidän mekosta yhä hurjan paljon ja on ihana päästä pukemaan se tällaiseen juhlavampaan tilaisuuteen, jollaista se on kaapissani pari vuotta nyt odotellut.

Ongelmaa kuitenkin tuottaa asusteet, joiden suhteen en ole vielä ihan varma. Haluaisin laittaa kiinnipidetyn tukan pariksi kauniit kimaltelevat statementkorvikset ja jättää näin ehkä ranteet paljaiksi koruista (ja kellosta, kuten opin viime vuoden hääasun jälkeen ;). Tunnustan olevani aika tarkka eri sävyisten metallien yhdistelemisen kanssa ja mietin, laittaisinko sittenkin kultaisin yksityiskohdin koristeltujen laukkujeni pariksi kultaiset korut. Laukuissa vaihtoehtoja on kaksi, Mulberryn Lily, jonka voisi laittaa olalle juhlavammin lyhyellä hihnalla, taikka sirompi kirjekuorimallinen MICHAEL Michael Korsin clutch. Kenkäkaapissani on huutava perusmustien klassisten korkojen aukko, joten sujautan jalkaan nämä Zaran kiiltonahkaiset luottokorkoni.

Miltäs kuulostaa? Miten sinä asustaisit mekon? :) Täällä pakkaillaan tavaroita taas laukkuihin ja suunnataan pian Amsterdamin lentokentälle. Takana on ihana pieni irtiotto kuvankauniissa Hollannissa ja huomenna päästään sitten juhlimaan yhdessä häitä! Mukavaa viikonloppua kaikille!

My brother is getting married tomorrow and I’m planning on my outfit for this beautiful wedding. I’m thinking about wearing this classic dress from Karen Millen, which I wore in my graduation a couple years ago. I’m not quite sure about how to accessorize it. I’m going to have my hair in an updo, so I thought that these statement earrings would be nice. On the other hand I don’t like combining different coloured metals together and all my bags are with golden details. I know, I’m a bit neurotic ;) Well, I think I will figure it out somehow! Now it’s time to go to the Amsterdam airport, have a great weekend!

12 thoughts on “Planning on a Wedding Outfit…

 1. Ihanalta vaikuttaa mekko. Ja kaunis olet joka tapauksessa. :-)
  Minä ottaisin Lilyn ja kultaiset yksityiskohdat, sillä tykkään pitää laukkua olkapäällä. :-)

 2. Karen Millen-mekot ovat todella kauniita. Sieltä minäkin ostaisin, jos tarvitsisin vähän fiinimpää mekkoa. Hauskoja juhlia!

 3. Kaunis harmaan sävy ouvussasi, mutta boi, olisit kuvannut mekon kokonan! No, ehkä näemme sen sitten päälläsi.
  Minä ottaisin mieluummin tuon clutchin, jotenkin se sopii juhlavampana asuusi..
  Kivoja häitä!

 4. Kiitos ihana :) En osaa yhtään päättää laukun suhteen! Katsotaan mihin päädyn ;) Aurinkoista lauantaita!

 5. Those are definitely my favourite! And so comfy, you can wear these all night long ;)

 6. Voi niin ovat, rakastan niiden erikoisia leikkauksia. Kiitos ja oikein aurinkoista lauantaita Marjukkaisein!

 7. Kjeh, näette koko mekon sitten asussa ;) Clutch olisi kyllä juhlavampi, toisaalta Lilyn kanssa saisi kädet vapaaksi kuvaamiseen ym. Katsotaan mihin päädyn! Kiitokset ja ihanaa lauantaita Mapsi! :)

 8. Kerrassaan ihastuttavaa asukokonaisuutta olet suunnitellut! :) Sinuna kyllä ihan rohkeasti vain yhdistäisin nuo statement korvikset ja vaikkapa Lilyn, mielestäni nämä kaksi eivät pahemmin riitele keskenään, vaikka eriväristä metallia ovatkin ;) Asukuvia odotellassa…

  Maria / Petite Living

 9. Moikka, odotan innolla kuvaa asustasi ja muutenkin olisi kiva nähdä häistä kuvia, esim kukista, koristeluista ruuista, hih DD

 10. Voi kiitos Maria, ihana kuulla että näytti lupaavalta :) Huomenna tulossa sitten lopputulosta näytille! Ja kyllä, pääsin yli neuroottisesta suhtautumisestani metallien yhdistämisen kanssa, ja puin korvikset MK:n clutchin kera, hih ;)

  Mukavaa alkavaa viikkoa!

 11. Heippa! Huomenna tulloo näytille juhla-asua :) Ja varmasti jaan teille vielä pieniä palasia häätunnelmista, häät ovat kyllä niin ihania!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *