Wedding Outfit

Dress / Karen Millen
earrings / Lindex
bag / MICHAEL Michael Kors
shoes / Zara

Häät on nyt juhlittu ja voi mikä ihana päivä lauantai olikaan, uskomattoman upeasta ja onnea huokuvasta hääparista puhumattakaan! Palaan hempeisiin häätunnelmiin myöhemmin, nyt tulin kuitenkin kaiken kiireen keskellä näyttämään, millaiseen juhla-asuun sitten itse päädyinkään toissapäiväisten pohdintojen jälkeen.

Klassinen, näyttävällä leikkauksella koristeltu kotelomekko sai seurakseen ripauksen kimmellystä statementkorvakorujen muodossa, jotka olin ostanut aikaisemmin Lindexistä juuri tätä tilaisuutta ajatellen. Korvakorujen kimallus taittoi kauniisti samaan sävyyn kuin mekko auringon säteiden osuessa niihin. Kuten suunnittelinkin, ranteet jätin paljaaksi koruista ja asustin mekon mustan nahkaisen clutchin sekä slingback-korkojen kera. Mitäs tykkäätte lopputuloksesta? :)

The wedding’s over now and what a wonderful day it was, not to mention the amazing newly weds! I’m going to tell you more about it later, but now it’s time to show you my outfit. Like I was already planning here a few posts ago, I ended up wearing this classic dress with a little sparkle. I decided to let the statement earrings take all the attention instead of putting on any other jewellery, and accessorized the dress with a black clutch and slingback heels. Here’s what the result looks like, what do you think of it? :)

44 thoughts on “Wedding Outfit

 1. Kaunis asu. ♡ Kaunis Jonna. :-) Aivan upeat leikkaukset mekossa. Ja hiukset on ihanalla nutturalla. :-)

 2. Täydellinen kokonaisuus, ihan pienintä yksityiskohtaa myöten.Tyylikästä jättää tässä tapauksessa kaula ja ranteet paljaaksi, koska mekko on niin näyttävä itsessään, korvakorut taasen ihan huippuvalinta tähän asuun. Kuka muuten teki kampauksen, vai osaatko tehdä itse tuonlaisen ?

 3. Todella kaunis juhla-asu! Yksinkertaisen tyylikkäät asusteetkin olit valinnut, Lily olisi voinut kuitenkin olla vähän raskas tuohon.

 4. Klassisen tyylikäs kokonaisuus, tykkään. Kuten aina… ;) Ihanaa alkavaa viikkoa Jonna! :)

 5. Hei ! Upea kokonaisuus taas kerran ! Erityisesti mekon yksityiskohtien takia kampauksesi on todella sopiva ; yksinkertaisen tyylikäs. Todella kaunista katsella =)

 6. Todella kaunis juhlalook! Katsoin jo edellisessä postauksessa, että toi mekon sävy on niin kaunis ja noi korvikset sopii kyllä kokonaisuuteen mainiosti. Tosi kiva nuttura myös!

 7. Aivan upea kokonaisuus! Tuo mekko on kyllä todella kaunis, sopii sulle täydellisesti. Odotan innolla muita hääpostauksia, häät ovat vain niin ihania juhlia :)

  PS. Vaikka en ole pitkään aikaan tänne kirjoitellut, se ei tarkoita ettenkö olisi postauksiasi lukenut :) Olen vain ollut menossa niin paljon ettei ole saanut aikaiseksi kirjoitella kommentteja. Nyt syksyn lähestyessä on taas aika palata arkeen ihanan kesän jälkeen :)

  Oikein paljon vielä onnea Costumen lehteen pääsemisestä! Mahtavaa :)

 8. Todella kauniina olet ollut taas liikenteessä :) Mekossa on ihana leikkaus, joten korut voi tosiaan jättää minimiin.

 9. Erittäin kaunis mekko ja tuo väri on täydellinen! Itsekkin kaipailisin jotain saman tyyppistä juhlamekkoa. Tyylikkään asun olet osannut valita! Mukavaa maanantaita!

 10. Kiitos paljon ihana! Mekon leikkauksista pidän itsekin hurjasti, ne tekevät siitä astetta mielenkiintoisemman :)

 11. Voi kiitos paljon! Asusteet tuottivat päänvaivaa, joten ihana kuulla että kokonaisuus oli mielestäsi onnistunut :) Kampauksen kävin laittamassa Salon Anna-kampaamossa Annankadulla, tämä rähmäkäpälä ei osaisi mitään vastaavaa ikinä väkertää :D

 12. Kiitos hurjan paljon! Tosiaan, pikkuinen clutch oli varmasti tähän parempi valinta :)

 13. Heippa Jossu, kiitos paljon kehuista! Kampaukseen olin itsekin tyytyväinen ja onneksi kävin sen laittamassa, juhlava nuttura tms. tekee asuun niin paljon enemmän kuin auki jätetty tukka :)

 14. Voi kiitos paljon! Täytyy tosiaan jakaa teidän kanssa vielä häätunnelmia kuvina, niin kauniit häät nuo olivat :) Ja kesällä meillä kaikilla on omat kiireemme eikä koneen ääressä tule niin istuttua! Ihana kuitenkin tietää, että siellä ruudun takana te kuitenkin olette <3

 15. Kiitos paljon ihana :) Leikkauksesta pidän itsekin kovasti, tuo vähän jujua muuten yksinkertaiseen mekkoon!

 16. Todella tyylikäs kokonaisuus, kuten aina! Ja hei, tervetuloa Vaasaan! Täällä paistaa aika usein aurinko ;)

 17. Kiitos kaunis kehusta! Hih, huomenna olisi lähtö Vaasaan, toivottavasti kaupunki ottaa aurinkoisena vastaan ;)

 18. Thanks Casey! I wore it in my graduation two years ago, I've been waiting for to wear it again :) And you're right, it would be perfect as a cocktail dress as well!

 19. Voi kuinka kaunis asu, tuo mekon harmaa sävy on ihan mielettömän kaunis. Oliko häät Viilatehtaalla, rappuset näyttävät tutuilta :D.

 20. Voi, niin täydellinen kokonaisuus ja olet taas niin kauniina!<3

  Unohdin muuten kokonaan kertoa siitä Barcelonan reissustani kaiken tämän arjen kiireen keskellä, hups! No se reissu oli kuitenkin tajuttoman ihana. Koko maa, kulttuuri ja ihmiset ovat niin erilaisia! Aivan kuin olisi astunut täysin eri planeetalle, hih ;) Ranta ja maisemat olivat aivan tajuttoman ihania, kertaakaan ei satanut vaan aina paistoi aurinko! Kieli oli ihanaa ja se ruoka oli niin tajuttoman hyvää. Jos vielä haluat mennä sinne Barcelonaan niin suosittelen todellakin! Oi kun pääsisi takaisin<3

 21. Voi kiitos paljon! Pidän sävystä itsekin kovasti, tuollainen eläväinen harmaa. Ja kyllä vaan, sama paikka! Hyvin tunnistettu ;) Oli kyllä tosi tunnelmallinen hääpaikaksi ja niin kauniilla paikalla.

 22. Kiitos kovasti Marianna! Ja ihana kun jaoit vähän reissukuulumisia, Barcelona on ehdottomasti yhä must go-listallani :) Se olisi kyllä täydellinen kohde kaupunkilomalle, jossa pääsisi hyvän ruuan ja shoppailun lisäksi nauttimaan auringon palvomisestakin. Ehkä ensi kesänä ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *