Vilinää ja vilskettä

Huhhuijakkaa, tässähän tuli pidettyä parin päivän tauko blogista ihan huomaamatta :) On ollut niin hirmuinen kiire, olen lähtenyt aamulla kotoa ja tullut vasta illaksi kotiin. Nyt kun poikaystävänikin on taas kotosalla, niin illalla ensimmäisenä ei ole mielessä tulla väsäilemään blogia, vaan parkkeerata itsensä toisen viekkuun. Nukahdinpa eräänä iltana kuola valuen sohvallekin.

Tänään oli tarkoitus herätä ihmisten aikoihin, mutta kellon torkuttaminen veikin voiton ja lisäunet venyivät piitkälle päivään. Myöhemmin toimin joulupukkina ja vien muutamille läheisille lahjapaketit ja tuolla toisella mattimyöhäsellä olisi vielä jotain jouluostoksiakin tehtävänä ;) Tämän vapaan jälkeen on enää huominen töitä, kunnes pääsee nauttimaan useamman päivän lekottelusta ja joulufiiliksestä!

Palailen pian mielenkiintoisempien juttujen kera :) Oikein ihanaa joulun odotusta!

7 thoughts on “Vilinää ja vilskettä

 1. Ihana aamiainen jälleen kerran! Näin sut muuten tällä viikolla työn tohinoissa, olet kyllä niin kaunis ilmestys! :) rentouttavaa joulunaikaa sinne! <3

 2. Hih, olen tällainen aamupalahifistelijä ;) Ihanko totta, voi vinde! Olisit vetäissyt hihasta, vaikka siellä on ollut kyllä niin kova tohina, ettei se varmaan olisi edes ollut mahdollista :D Kiitos hurjan kivoista sanoistasi ja makoisaa joulua <3

 3. Moikka! Suositteletko Jiu Lo:n farkkuja? Lähteekö niistä väriä tai kuluuko ne pesussa? Ja onko ne normaalin kokoiset, että kannattaako ottaa normaalia pienempi koko eli venyykö ne käytössä? :-)

 4. Voi kiitos, kaima ;) Ihana kuulla että tykkäät, visuaalisuus kun on ainakin minulle blogeissa kovin tärkeää :)

 5. Heippa! Hmm, en oikein osaa antaa yksiselitteistä vastausta suosittelenko vai en :D Väriä pöksyistä on lähtenyt hurjasti, ei sillä että ne näyttäisivät kauhtuneilta, mutta vaaleaan LV:n laukkuuni tarttui ihan kamalat määrät sinistä väriä vielä muutaman farkkujen pesukerran jälkeenkin. Varon siis edelleen vaaleita vaatteita ja asusteita niiden farkkujen kanssa.

  Lisäksi ne ovat löystyneet aika paljon, toisaalta olen kyllä saattanut jonkin verran laihtuakin niiden ostamisesta, että olisi ehkä pitänyt ottaa napakampi koko. Muuten farkut ovat kyllä kivat ja toki peppu näyttää hyvältä, heheh ;) Harmi vaan, että ne ovat tosiaan löystyneet niin paljon ja pussittavat etenkin polvista. Muiden päällä ne näyttävät kuitenkin superhyviltä ja haluaisin vielä joskus testata jotain muuta mallia, valiten tarpeeksi napakan koon :)

 6. Heippa,
  Löysin juuri mielenkiintoiselta vaikuttavan blogisi! Olisinkin heti ensimmäiseksi kysynyt näin vilukissana, että mistä ovat ihanan lämpimän näköiset tossusi? :)
  Merina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *