My New Year’s Eve Outfit

Mistä on minun uuden vuoden asuni tehty? Kullan kimalluksesta, paljettien säihkeestä sekä ripauksesta tummaa punaista kynsissä!

Vilautinkin jo täällä hieman asusuunnitelmiani ja kerroin tilanneeni paljettihimoissani erään hameen testiin. Hamonen meinasi ensisilmäyksen jälkeen lähteä pikaisesti palautukseen ja oli jo pussissa odottelemassa, kunnes päätin antaa sille vielä mahdollisuuden. Mielikuva kamalasta makkarankuoresta ja ihoa nuolevasta kangaspalasta muuttui, kun kokeilin sitä ylleni suunnittelemani asukokonaisuuden kanssa. Ja sehän oli täydellinen!

Lopputuloksen näettekin sitten uuden vuoden juhlintojen yhteydessä. Täytyy sanoa, että olen itsekin aika innoissani tästä asuyhdistelmästä :) Onko teillä jo asusuunnitelmat valmiina?

12 thoughts on “My New Year’s Eve Outfit

 1. Ihana hame! Mistä tuommoisia oikein löytää? Tuntuu niin olevan joka paikassa, mutta silti ei osu omiin silmiin.. :)

  Toivottavasti joulusi oli ihana ja tuleva vuodenvaihde samoin. :)

 2. Juuri siksi ehkä olenkin tästä yhdistelmästä niin innoissani, sillä se ei tosiaan ole ihan ominta tyyliäni, mutta silti tunsin oloni asussa oikein kotoisaksi! :) En malta odottaa uuden vuoden juhlintoja!

 3. Tämä hame on juurikin tuossa Sequins-postauksessa linkitetty Vero Modan hamonen :) Sanos muuta, kaupat ovat pullollaan paljettihameita, mutta sen oikean löytäminen tuntui olevan ihan mahdotonta puuhaa! Toivottavasti vielä sinäkin löytäisit omasi :)

  Mahtavaa loppuvuotta sinulle Chloe, sekä vielä mahtavampaa uutta vuotta! <3

 4. Hei!
  Näinkö oikein vai onko sinulla tuossa kaulakoruna se Marc Jacobs:in mallistosta? Olen katsellut kyseistä korua liilana ja mustan hopeisena! En vain tiedä kumpi olisi parempi :)

 5. Heippa Page! Ihan oikein näit, tuo kaunokainen kuoriutui pitkän haaveilun jälkeen joululahjapaketistani :) Oi, sinulla tulee olemaan vaikea valinta. Ihastelin juuri Stockalla korua myös vadelmanpunaisena, näytti herkulliselta kultaisen rinnalla! Koru on kyllä todella kaunis ja sopii yksinkertaisuutensa puolesta lähes kaiken kanssa :)

 6. Olen aivan mahdottoman rakastunut tähän blogiin ! Juuri sain valmiiksi 2h urakan selata sinun koko blogisi läpi ! Ehdottomasti uusi lemppariblogini!
  Sitten itse postaukseen; tuo asu näyttää niin ihanalta ja juuri tommoiselta juhlalliselta mutta on varmasti myös kiva päällä! Hyvää uutta vuotta jo valmiiksi!

 7. Paljettihameet on ihania! Itse olen suunnitellut tekeväni paljettilaukun. Siinäkin olisi varmasti tarpeeksi säihkettä.:)

 8. Voi että, kommenttisi oli oikea aamun piristys! :) Ja huh, sinäpä olit ahkera, kun kolusit koko blogin läpi yhdessä hujauksessa. Kiitos valtavasti kivoista sanoistasi ja lämpimästi tervetuloa seurailemaan!

  Kiva, jos asu oli mieleesi. Itse olen siitä kovin innoissani, sillä vaikka se ei ole ihan ominta minua, niin tunsin oloni siinä enemmän kuin hyväksi :) Oikein ihanaa uutta vuotta sinullekin jo näin etukäteen!

 9. Oi, paljettilaukkujakin olen ihastellut pitkin syksyä :) Osaisinpa itsekin väkertää sellaisen omin pikkukätösin! Ja ehdottomasti, paljetit ovat kauniita pienenäkin yksityiskohtana :)

 10. How sweet are you, thank you so much for your words! :) Maybe we'll meet some day, who knows! Happy New Year to you :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *