Vuonna 2012…

Vuoden lähetessä loppuaan ajattelin koota näin tiivistetysti, mitä kaikkea kuluneen vuoden aikana on oikein tapahtunut. Vain murto-osa teistä on seurannut blogiani alkutaipaleelta lähtien, joten tämä on varmaan ihan kiva uusillekin lukijoille :)

Kävin kuvakansioita ja vanhoja blogipostauksiani läpi hymyillen, vaikka mukana oli alamäkeäkin, niin tämä vuosi oli ehdottomasti yksi parhaista. Pyrin muun muassa ensimmäistä kertaa tosissani opiskelemaan ja kulutin kirjaston penkkiä enemmän kuin koskaan aiemmin, perustin pitkän harkinnan jälkeen blogin, kävin muutamalla eri reissulla, tein töitä, vietin aikaa rakkaiden ihmisten kanssa ja tutustuin muutamaan uuteenkin. Eihän tämän enempää voi enää toivoa!

Tammikuu
Vuoden ensimmäinen kuukausi kului lähinnä töitä tehdessä ja henkisesti tulevaan koitokseen valmistautuessa.

Helmikuu 
Ryhdyin ensimmäistä kertaa kahlailemaan läpi pääsykoekirjoja ja tein tuttavuutta kirjaston lukusalin kanssa. Kuun puolivälissä lähdimme poikaystäväni kanssa kolmannen vuosipäivämme kunniaksi Lontooseen muutamaksi päiväksi menettäen sydämemme kaupungille täysin! Reissun jälkeen innostuinkin ajatuksesta jakaa matkakertomuksia muillekin ja perustin vihdoin pitkän pohdinnan ja haaveilun jälkeen blogin! Voi että jännitti :)

Maaliskuu
Maaliskuussa lukutahti kiihtyi ja suurin osa ajasta taisi mennä opiskelemiseen. Mahtui sinne kirjastossa istumisen lisäksi jotain muutakin, sillä vietimme muun muassa rakkaan siskoni polttareita! Perinteisesti järjestettiin myös Kuva&Kamera-messut, joilla olen ollut töissä jo useampana vuotena. Haaveiltiin auringosta ja lämmöstä ja ensimmäiset kesähepeneet löysivät tiensä kaappiini, fiilisteltiin myös kesää tuoreiden marjojen kera!

Huhtikuu
Lukemista, stressiä, lukemista… Viikon ainoana vapaapäivänä sunnuntaina saatoimme suunnata vaikka Kaivariin aamukahville ja syötiinpä tuolloin kesän ensimmäiset irtojäätelötkin! Pääsiäisen vietimme kahden ystäväpariskunnan kanssa Himoksella syöden hyvin ja pelaten lautapelejä, korkkasimme myös terassikauden lumisissa, mutta aurinkoisissa tunnelmissa rinneterasilla. Huhtikuussa varasimme myös ystäväni kanssa matkan Pariisiin!

Toukokuu
Toukokuussa avattiin grillikausi, kannustettiin Suomea voittoon lätkässä ja pääsin ensimmäistä kertaa katsomaan MM-kisoja myös paikan päälle. Kävin keväisenä sunnuntaiaamuna brunssilla siskoni ja siskontyttöni kanssa, lämpöasteet alkoivat kivuta ja shortsitkin pääsivät vihdoin jalkaan. Pinna taisi olla tuolloin jo aika kireällä lukemisten suhteen ;)

Kesäkuu
Kesäkuu oli aivan mieletön! Kahdentenatoista päivänä koitti vapaus ja luku-urakka oli ohi. Vaikka olo oli kokeen jälkeen hyvin ristiriitainen, niin voi sitä vapauden tunnetta. Kokeen jälkeisenä päivänä kävimme ystäväni kanssa ensin palkintoshoppailemassa ja syömässä auringonpaisteessa, illalla suuntasimme tyttöporukalla ulos.

Parin päivän päästä juhlittiinkin siskoni häitä, jotka olivat aivan ikimuistoiset. Häiden jälkeen ei kauaa, kunnes lähdimme ystäväni kanssa upealle matkalle Pariisiin! Suurin ongelma elämässäni oli tuolloin, ottaako pariisilaisessa ravintolassa crème brûléen vai mousse au chocolatin. Otin molemmat! Irtiottojen ja rentoutumisen jälkeen koittikin arki ja aloitin työt. Koko kesäkuu oli aivan täydellinen ja olin mahdottoman onnellinen :)

Heinäkuu
Ei sillä, etteikö heinäkuukaan olisi ollut hullumpi! Se tosin alkoi pienellä pettymyksellä, kun sain kuulla, ettei opiskelupaikka irronutkaan. Heinäkuisia iltoja vietettiin ystävien kanssa minigolfradalla, grilli-illanistujaisia pitäen, sekä tyttöjen kanssa välillä juhlien. Kävimme myös poikaystäväni kanssa kesämökillä rentoutumassa. Vihdoin saatiin nauttia vähän helteestäkin, ne päivät tosin eivät koskaan voineet osua vapaapäivälleni… :D

Elokuu
Jännittelin vielä viimeisiäkin tuloksia opiskelupaikan suhteen, kunnes lopulta elokuusa selvisi, että pienestä jäi kiinni. Silloin kyllä tirautin itkun jos toisenkin turhautumisesta, mutta eikun nokka kohti uusia haasteita ;) Teimme siskoni ja siskontyttöni kanssa visiitin tunnelmalliseen Porvooseen ja kävimme poikaystävän ja ystäväpariskunnan kanssa viimeisenä helteisenä kesäiltana Lintsillä. Juhlittiin vanhempieni pyöreitä synttäreitä, tein paljon töitä ja tutustuttiin myös herttaisen Lillin kanssa.

Syyskuu
Syyskuussa nautittiin vielä parastaan antavasta loppukesän Helsingistä kahvitellen ja kauniina syysaamuna suunnattiin myös brunssille. Lopetin kesätöissä, vietettiin poikaystävälleni yllätyksenä järjestettyjä läksiäisiä ja saattelin murun haikein tunnelmin kentälle.

Lokakuu
Lokakuussa käytiin pimenevän syksyn ratoksi lasillisilla ystävän kanssa, tein muutamia tunteja töissä, totuteltiin avoimeen yliopistoon, käytiin brunssilla tyttöjen kanssa ja vietettiin myös 20-vuotis synttäreitäni. Loppukuusta pääsin pitkästä aikaa näkemään murua Lontooseen <3

Marraskuu
Päivät pimenivät ja piristystä haettiin muun muassa pitämällä kotibrunssi rakkaan ystävän kanssa. Vietettiin Indiedaysin odotettuja Inspiration-juhlia ja sain murun viikoksi kotiin! Kävimme myös koko poppoo risteilemässä Tukholmassa kesällä pyöreitä täyttäneiden vanhempien kunniaksi.

Joulukuu
Ja sitten koittikin jo joulukuu! Aloitin taas pienen työrupeaman ja palasin vanhalle työpaikalleni avustamaan kiireisessä kaudessa. Fiilisteltiin tulevaa joulua siemailemalla glögiä sohvannurkassa ja leipomalla joulutorttuja. Varustauduttiin pakkasiin suloisilla, lämpimillä asusteilla.Vietettiin joulua kaikkien rakkaiden ihmisten läsnäollessa :)

Tätä ja paljon muuta piti vuosi 2012 sisällään! Tekstiä kirjoitellessani olin yhtä hymyä ja muistelin kulunutta vuotta enemmän kuin hyvin mielin ♥ Pistää kyllä ihmetyttämään, että miten aika voikin mennä niin nopeasti :) Pian juhlitaankin jo uutta vuotta ja valmistaudutaan uusiin kujeisiin!

Mitä kaikkea teidän vuoteenne on kuulunut?

24 thoughts on “Vuonna 2012…

 1. Ihana postaus! Täytyykin koittaa tehdä jokin samantapainen. Ihan itsellekin on kiva tiivistää vuosi, mitä kaikkea sitä tulikaan tehtyä :)

 2. voi ei, oot kyllä aivan ylisuloinen :) mistä hankit noin kauniin mekon siskosi häihin?

 3. oot hurjan kaunis, enkä muutenkaa pääse yli näiden kaikkien kuvien mahtavuudesta! jokasessa on sitä jotakin:) en ollut aiemmin tajunnut, että olet bloggannut näinkin “vähän” aikaa, sillä blogin taso on niin korkea:D oma vuoteni on kulunut lukio/ilmaisutaito -opinnoissa, vapaa-aikaa viettäen ja matkustamaankin olen päässyt:) toivottavasti pääset ensi vuonna haluamaasi kouluun!

 4. Siis tuo ajankulku on kyllä asia jota jaksaa aina ihmetellä! Mä luin tätä kanssa ihan hymy huulilla,ja kun aika alusta lähtien oon jonnamaisessa maailmassa ollut mukana,oli hauska huomata miten muisti jo aijemmin lukeneensa näistä kaikista jutuista :-) oot kyllä niin kaunis ja herttainen ihminen,että ei mitään rajaa!<3

 5. Oonko ymmärtäny oikein että hait siis helsinkiin taloustieteitä lukemaan? haitko mihinkään muuhun kaupunkiin kuin helsinkiin tai yleensäkään minnekkään muuhun opiskelupaikkaan?:) Itellä on luku-urakka kauppakorkeaan nyt keväällä edessä.

 6. Olipa mukava postaus! Taas jäin tapittamaan montaa kuvaa pitkäksi aika, sen verran kauniita ja taidokkaita ne aina ovat! :) Mukavaa, että aloitit tänä vuonna bloggailun meidän monien iloksemme ja toivotaan, että bloggailuvuosia tulee vielä montamonta lisää! :) Kaunista loppuvuotta sinulle! <3

 7. Ihan tosi, tänäkö vuonna vasta perustit blogisi? Olet niin virtuoosi bloggaajana jo! Ja tuntuu kuin olisin lukenut sitä jo paljon kauemminkin, mutta ajantajuni tekee tepposet ;)

  Sulla on hyvä tyyli; klassinen ja kaunis! Ja hih, mulla on toi sama neuletakki, mikä sulla on tuossa Lintsi-kuvassa, jos se on Mangon :)

 8. Missä sun poikaystävä on kun näet sitä harvoin ja on pitkiä aikoja poies? :(

 9. Kiitos Cristiina! :) Tee ihmeessä, tätä oli tosiaan kiva tehdä ihan itsensäkin kannalta, muistella mitä kaikkea vuoden aikana onkaan tapahtunut.

 10. Hih, no voi kiitos sinä toinen suloinen! :) Mekko oli aivan huippulöytö viime kesänä H&M:ltä, pitkään pähkäilin sen tilaamista ja onneksi en jäänyt sitten enää pohtimaan! Se oli minustakin aivan täydellinen :)

 11. Voi kiitos valtavasti sanoistasi, olen ihan otettu! Erityisesti tuo kommentti blogin tasosta ilahdutti mieltäni :) Sinunkin vuotesi kuulostaa loistavalta! Samaa toivon minäkin ja aion tehdä aivan pirusti töitä sen haaveen toteutumisen eteen :)

 12. Voi Siirinen <3 KIITOS herttaisista sanoistasi, olen ihan sydän sykkyrällä täällä :') Ihana kuulla, että olet ollut matkassa noinkin pitkään ja toivottavasti jaksat pysyä mukana jatkossakin! Meidän täytyy kyllä vielä joskus treffata teidän kahden ilopillerin kanssa :)

 13. Pyrin lukemaan kauppatieteitä, en suinkaan Helsinkiin tähtitieteellisten pisterajojen vuoksi vaan suoraan Lappeenrantaan :) Jäin parin pisteen päähän, joten sama urakka edessä tänä keväänäkin, pohdiskelen vaan vielä Lpr:n ja Vaasan välillä. Valtavasti tsemppiä luku-urakkaan! :)

 14. Voi kiitos Tiramisusein, sinä se aina jaksat piristää päivääni ihanilla kommenteillasi! <3 En voi tarpeeksi kiittää teitä lukijoita, juuri te teette tästä touhusta niin antoisan :) Mahtavaa loppuvuotta ja vielä mahtavampaa uutta vuotta sinulle!

 15. Hih, mukava kuulla! :) Kiitos ihana Elle-Marie ja tsemppiä arkeen paluuseen, ellet sitten saa onnekkaana vielä lomailla ;)

 16. Virtuoosi, ai että hihittelin tuolle! Kyllä vaan, pari kuukautta vajaa vuoden on bloggailua nyt takana :) Ihana, että olet ollut pitkään mukana siellä ruudun takana! Ja kiitos kauniista sanoistasi :) Neuletakki on juurikin Mangolta, kesäinen löytöni!

 17. Ihana postaus Jonna! :) Blogisi on ehdottomasti lempparini ja oikein harmittaa etten ole viime aikoina ehtinyt lainkaan kommentoida, mutta olen silti ahkerasti lukenut jokaisen postauksesi. Lupaan ryhdistäytyä, koska tiedän itsekin, että yksi bloggaamisen parhaimmista puolista on vuorovaikutus lukioiden kanssa. :) Ihanaa loppuvuotta sinulle!

 18. Löysin alkukesästä ihanan blogisi etsiessäni inspiraatiota heinäkuista hääkampaustanivarten – silmiini osui kuva juhla-asustasi siskosi häissä (?). Saman tyylinen kampaus tuli ;) ihanaa tulevaa vuotta sinulle, blogisi on harmaiden päivien piristysruiske!

 19. Voi kiitos Aurora ihanasta kommentistasi <3 Ymmärrän sen, että kommentteja ei aina ehdi/muista laittaa, mutta mieltäni lämmittää tietää että olette siellä ruudun takana joka tapauksessa! :) Ja sinäpä sen sanoit, vuorovaikutus on tämän touhun suola. Hyvää loppuvuotta ja vielä upeampaa uutta vuotta! :)

 20. Tuhannet kiitokset sinulle kommentistasi, rupesi ihan hymyilyttämään tätä lukiessa! :) Aivan mahtavaa kuulla, että olet voinut saada täältä inspiraatiota noinkin suurta ja tärkeää päivää varten! Minustakin kampaus oli kyllä aivan ihana ja olen monesti kiitellyt ja kehuskellut kampaajaani siitä, taidan valita ensi kesäisiin veljeni häihin taas jotain saman tyylistä.. ;)

  Kiitos siitä, että olet siellä ruudun takana juttujani lueskelemassa ja upeaa uutta vuotta! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *