Ostoksia

Ja taas neiti tuli kotiin rapisevan kassin kanssa.. Syytän näistä kyllä vain ja ainoastaan serkkuani ;)

Vaikka huulikiiltokokoelma pursuaa jo, yhdelle oli vielä tilaa! Serkkuni selitti automatkalla ostaneensa lentokentältä täydellisen glitterittömän pinkin huulikiillon, “Näytäs vähän!”. Ihastuin siihen päätäpahkaa ja minulla oli vielä käyttämättä Stockan kosmetiikka-alekuponki, joten en voinut vastustaa.

Ja nuo supersöpöt nudet kiiltonahka ballerinat, olen useasti niitä ihastellut kuitenkaan sovittamatta. Ne eivät paljoa lompakkoa rokottaneet, joten sallittakoon ;)

Nyt perjantai-iltani jatkuu isosiskoni ja ihanaisen puolitoistavuotiaan siskontyttöni seurassa! :)

11 thoughts on “Ostoksia

  1. Voi että, minäkin nappasin tuon samaisen huulikiillon mukaani viime viikolla Stockalta. Great minds think alike :-) siitä on kyllä heti tullut ihan lempparini. Olen tosi arka käyttämään vahvaa väriä huulissa, mutta vaikka tuossa on väriä, se ei ole liian voimakas. Muutkin ostokset on kyllä niin herkkuja. Tuo Zara ei sitten ikinä petä! Voi kun tulis nuo baltsukelit mahdollisimman äkkiä ;)

  2. Hih kiitos, itekin tykästyin toden teolla! Katselin alunperin H&M:n tosi kivaa nudea bleiseriä, mutta siitä oli kaikki koot menneet. Baltsut oli kyllä tosi herkut myös ;) Mielessä jo kesän kombo, nuo ja Neverfull Azur!

  3. Ihan totta! Sehän sattui ;) Siitä tulee kyllä tosi nätti väri, mun mielestä ripaus pinkkiä huulissa näyttää todella raikkaalta.

    Zara on tosiaankin aarreaitta. Ehkä täytyy sittenkin harkita sitä Turkua opiskelupaikaksi, miten pärjäisin jossain Vaasassa ilman Zaraa?! :D

  4. Eeikä, älä lopeta! :D Hihih. En varmaan onneksi pääse tässä kevättä kohden kauhean usein ostostelemaan, kun täytyy keskittyä johonkin ihan muuhun, joten pysy vaan täällä ;)

  5. Hih toi on niin totta! :D Se että se on tossa kävelymatkan päässä on vaan mun lompakolle koitunu vähän liianki usein kohtaloks! Hupsis ;)

  6. Täydellisen näköinen bleiseri! Hmm..olisikohan siellä vielä kokoja jäljellä, pitänee mennä huomenna kurkkimaan :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *