Kevättä kynsissä

Olen niin mainonnan uhri! Näin viime viikolla kampaajalla uusinta Elleä selatessa aivan ihastuttavan sävyisen kynsilakan. Tämä neiti marssikin sen jälkeen suorinta tietä Stockmannille ;)

Yleensä olen hyvin klassisten värien suosija niin vaatteissani kuin kynsissänikin, minulla on lähes poikkeuksetta ranskalainen manikyyri tai nudelakkaus. Minä vain inhoan itselläni sitä, että kynsissä olevat värit riitelevät vaatteiden värien kanssa :D Siitä huolimatta kynsilakkakokoelmani pursuaa punaisen ja pinkin eri sävyjä, mutta tällainen ihana pastellinen pinkki sieltä puuttuikin! Kyseessä siis Chanelin tämän kevään uusi väri, May.

Minulta löytyy yksi Chanelin nudelakka entuudestaan ja koska olen ollut aivan hurmioitunut sen laatuun ja kestävyyteen, halusin kokeilla myös jotain värillistä lakkaa.

Kuvassa väri näyttää ehkä hivenen kirkkaammalta kuin se on, todellisuudessa kyseessä on vähän hempeämpi sävy. En ole itse vielä kotiuttanut kaupoista tämän kevään pastellivärejä vaatekaappiini, mutta tämä on kätevä tapa kokeilla uutta ;)

8 thoughts on “Kevättä kynsissä

 1. Ihana sävy :) Chanelin lakat ovat ihan huippuja. Lopputuloksesta tulee kyllä hyvä ja tasainen. Ostin juuri Tapiolan Stockmannilta Chanelin lakan June sävyn. Kesällä sopii rusketuksen kanssa.

 2. Ne ovat kyllä hintansa arvoisia, itse olen todennut pullon olevan hyvin riittoisa, sillä lakka ei paakkuunnu oikeastaan ollenkaan. Oi se June on myös herkullinen! Tämäkin näyttää varmasti kymmenen kertaa paremmalta rusketuksen kera :)

 3. Eikö olekin! Jos se kevät vaikka tulisi vähän nopeammin tällaisia pirteitä värejä käyttämällä ;)

 4. Mikä sävy se Chanelin nudelakka on, jota käytät? :) Itsekin olen nudelakan suurkuluttaja :D

 5. Sävy on nimeltään Ballerina, ehdoton lempparini :) Nudelakka on kyllä niin hyvä, kun se sopii kaiken kanssa.

 6. Suloisen väriset kynnet! Hanki ihmeessä jotakin piristävää väriä vaatekaappiisi! Mäkin olen ollut AINA, siis AINA neutraaleiden värien käyttäjä, mutta nyt oon yrittänyt skarpata. Sainkin ostettua Lontoosta jo räikeän pinkin bleiserin, joten tästä on hyvä aloittaa… :D

  Mulla itselläni jokin räikeä asuste tai vaate nostattaa kummasti mielialaa :) Ja näin kevään lähestyessä alkaa kesä hiipiä ajatusmaailmaan jo etukäteen, ja kaamos saa kovaa kyytiä!

 7. Hih kiitos! Itseasiassa räikeitä värejä löytyy kaapista jo viime kesältä, sähkönsinistä, punaista, oranssia ja pinkkiäkin. Tämän kevään trendille pastelliväreille en sen sijaan ole vielä oikein lämmennyt, mutta never say never.. :D
  Oi, pinkki bleiseri kuulostaa todella herkulliselta! Tosiaan, jos se kevät vaikka tulisi vähän nopeammin räikeitä värejä käyttämällä ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *