Lontoo päivä 3

Noniin, viimeisiä viedään! Tässä viimeistä kokonaista päivää, jonka vietimme Lontoossa.

Kolmannen päivän olimme suunnitelleet pyhittävämme nähtävyyksille. Minä olisin kyllä voinut suunnata samantien Oxford Streetille kaupoille, mutta olisihan se noloa käydä Lontoossa näkemättä yhtään kuuluisaa nähtävyyttä ;) Ei vaan, oli mukavaa virkistää muistia, miltä Big Ben kumppaneineen näyttivätkään.

Totesimme sightseeing-bussin olevan paras vaihtoehto kiertää kaikki haluamamme paikat, bussista olisi helppo hypätä tarvittaessa pois ja sitten taas jatkaa matkaa uudella pysäkillä. Vaikka aurinko paistoikin nätisti aamusta ja plusasteita oli reilusti enemmän kuin täällä Suomessa, tuli bussin katolla istuessa pidemmän päälle vähän vilu. Olisi siis ehkä kannattanut pysytellä siellä bussin sisäosassa, mutta olisihan se lasin läpi kuvaileminen ollut aika tylsää :) Etenkin kesällä tuo sightseeing-bussi olisi huikea vaihtoehto!

Säät suosivat meitä aika hyvin vierailumme aikana, mutta päivän päätteeksi vettä alkoi ripottelemaan kunnolla. Englantiin lähdettäessä laukkuun olisi siis suositeltavaa pakata sateenvarjo ;)

Iltapäivällä kävimme vähän lepäilemässä hotellilla, jonka jälkeen suuntasimme Madame Tussaud’sille. Oli ehkä pieni virhe mennä sinne lauantaina, sillä siellä oli aikamoinen väenpaljous. Tai en tiedä, ehkä siellä on aina! Liput kannattaakin ostaa hotellilta etukäteen, mikäli on sellainen mahdollisuus. Me nimittäin vältimme näin huiman jonon :)

Vahanukkekierroksen jälkeen oli aika täyttää kurnivat vatsamme. Missionamme oli syödä kuuluisat Fish and chipsit matkamme aikana, ja löysimmekin ihan vahingossa aivan ihanan pubin Carnaby Streetiltä.

Ja ai että tuo annos oli hyvää! Kannattaa ehdottomasti käydä tuollaisessa kunnon pubissa, tunnelma oli aivan mieletön, palvelu ystävällistä ja ruoka maukasta :)

Ruuasta puheenollen, tässä Lontoohöpinät tältä erää, minä siirryn nyt sohvannurkkaan poikaystäväni kainaloon herkullisen tacolautasen kera ;)

8 thoughts on “Lontoo päivä 3

 1. Meilläkin on suunnitelmissa kiertää tuon hop on hop off bussin kanssa nähtävyydet :) ja kiitos ruokavinkistä, täytyy kyllä käydä maistamassa pubiruokaa!

 2. Se oli kyllä tosi kätevä tapa kiertää kaikki :) Jos satutte eksymään Carnaby Streetille, niin käykää ihmeessä tuolla! Shakespeare's Head oli pubin nimi. Vaikka onhan noita melkeinpä joka kulmassa.
  Huomennako teillä oli lähtö? Oikein mukavaa matkaa! :)

 3. Toi bussikierros on varmasti hyvä vaihtoehto nimenomaan kun on vähän aikaa :) Kaverin kanssa Lontoossa käveltiin IHAN joka paikkaan, illalla oli aina ihan kuollut :D Nyt kyllä mäkin valitsen ton bussivaihtoehdon ihan varmasti! Sä muistutat älyttömästi P.s. i love fashionin Lintua :)

 4. Joo oli todellakin kätevä tuo bussi, pääsi aina jatkamaan kierrosta kun halusi :) Teilläpä on ihana sitten toukokuussa istuskella auringossa siellä katolla ;) Mä nimittäin ihan hytisin kierroksen jälkeen.
  Hui tuopa oli kohteliaisuus, hän kun on valtavan kaunis tyttö! Makuni on kyllä tosi samanlainen kuin hänellä ja vaalea tukkakin tekee varmaan aika paljon :)

 5. Tosi kivoja kuvia! Itse olen käynyt Lontoossa viimeksi vuonna 2004 joten siitä on aikaa! Vahakabinetissa en ole käynyt ja seuraavan kerran kun Lontooseen pääsen niin taatusti haluan suunnata sinne :)

 6. Kiitos! :) Vahakabinetti oli kyllä ihan hauska, jotkin hahmot ovat todella aidonnäköisiä. Itse olen vaan niin huono kaikkien näyttelijöiden kanssa, että oln välillä aika pihalla.. ;)

 7. Hei ihan pakko kysellä, mistä olet tuon Mulberryn huivin ostanut? Se on aivan ihana ja pakko se käydä itselle hommaamassa! :)Gantin huiviini jo sen verran kyllästyin että nyt tarvitsen vaihtelua!

 8. Heippa! Huivin olen ostanut Mulberryn Helsingin liikkeestä, mutta heillä on toki verkkokauppakin, joka toimittaa Suomeen :) En tosin ole varma, onko sitä enää näin keväällä myynnissä. Se on kyllä aivan ihana ja palvellut minua ahkerasti jo varmaan viiden vuoden ajan! Enkä ole ehtinyt edes kyllästyä ;) Toivottavasti löydät omasi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *