Something Blue

Kevään rytinällä lähestyessä olen kauppojen rekeillä sekä nettiputiikkeja selatessa kiinnittänyt erityistä huomiota kaikkiin sinisen eri sävyihin. Sähäkkä kirkas sininen on miellyttänyt silmääni jo pitkän aikaa ja kaapista jo löytyvä pusero on ollut useana vuonna ahkerassa käytössä. Väri on siis hyväksi todettu ja koen sen sopivan piirteisiinikin mainiosti, joten olen tästä sinisen aluevaltauksesta todella innoissani! Sähkönsinisen ohella kaunis pastellinen vaaleansininen on alkanut myös kutkutella.

Kynsilakka – Dior (Feelunique), clutch, mekko & kaulakoru – Zara, sandaalit – Joie (Shopbop)

Taannoisella pikaisella kosmetiikkakierroksella iskin silmäni Diorin kevätkokoelman Porcelaine-sävyyn, joka poikkeaisi aivan täysin kynsilakkakokoelmani aiemmasta lähinnä punaisen ja nuden sävyihin keskittyvästä linjasta. Tuossa pastellisinisessä olisi vaan sitä jotain ja kuinka upealta tuo mahtaisi näyttää ruskettunutta ihoa vasten!

Zarakin tuntuu pursuavan sinistä ja löysin nettikaupan puolelta niin clutchia, mekkoa kuin kivan leikkisän statementkorunkin. Väri kiehtookin minua ehkä eniten juuri asusteissa, pienellä väripilkulla kun on helppo tuoda simppeliin asuun vähän särmää. Siniset mokkaiset korkokengät, mieluiten teräväkärkisinä avokkaina tai siroina sandaalimallisina, ottaisin tältä istumalta kaappiini! Eikun silmät auki budjettiversioiden varalta, luulisi kevään aikana tärppäävän :)

Olenko ihan yksin sinisen himoni kera vai onko joku muu yhtä mieltynyt tästä väristä?

Now that spring is getting closer and closer I’ve noticed that there’s something blue arounds us everywhere in the shops! I’m fond of the electric blue shade, but I did find myself admiring the new Dior spirng collection and the beutiful light blue Porcelaine colour as well. I bet it would look amazing on tanned skin!

Zara seems to be full of blue too and I managed to find a clutch, a dress and a beautiful statement neckalce – to mention a few of my favourites. I would love to have blue suede heels for summer, I hope I could find some budget version on these! Am I all alone with my blue fuss or is someone else as fond of the colour as I am? :)

31 thoughts on “Something Blue

 1. Täältä ainakin löytyy toinen kohtalontoveri! Moneskohan vuosi lienee putkeen… joka tapauksessa, sininen eri sävyissään on kyllä aivan ihana väri mutta harvemmin sitä kovinkaan monen päällä näkee niitä kaikista räikeimpiä sävyjä. Mun vaatekaapista suurin osa taitaa olla juuri tuota sähkönsinistä… :D

 2. Et ole yksin! Sininen on pitkäaikainen lempivärini ja olen enemmän kuin innoissani, että sitä löytyy nyt monissa eri sävyissä. :)

 3. Et varmastikaan ole yksin! Jopa minä, joka en ole koskaan itselläni tykännyt sinisestä muussa kuin farkuissa, olen ruvennut katselemaan sinistä ihan uudella mielenkiinnolla. Itse olen enemmänkin ihastunut sellaiseen tummaan yönsiniseen tai sitten vaaleampaan siniharmaaseen. Tosin kyllä tuo kirkas sininenkin näyttää kollaasissasi aika houkuttelevalta. :D Ja sopii sinulle varmasti erinomaisesti! :)

 4. Mulle heräs just nyt tarve ja halu tuohon siniseen statement-koruun… sehän sopisi uusien vaaleansInisten levisteni täydentäjäksi täydellisesti! Leikkisä ja näyttävä. Pitääkin mennä heti zaraan katsomaan, jos sitä olisi liikkeessä..tarve on nimittäin jo tulevana viikonloppuna ja juurikin tuota korua olen miettinyt! Zadaa, siinähän se ratkaisu oli!
  Itse olen jo tuon sähkönsinisen aikakauden elänyt 80-luvulla, mutga onhan se nätti ja sulle varmasti sopii todella kauniisti!

 5. Et ole yksin :) Sininen on ihana väri! Juuri tuon kaltaisia sävyjä löytyy myös minun vaatekaapistani. Tosin vaaleansiniselle en lämpene, vaikka kevään meikkilookit pursuilevatkin pastelleja sävyjä ja tuo vaaleansininen näkyy aika monessa kevään kokoelmassa. Siltikin myönnän, että bongasin toissa viikolla vaaleansinistä värimaailmaa olevan Diorin lakan 70% alella ja pakkohan se oli ostaa! Ajattelin samaa kuin sinä: ruskettuneella iholla ja varpaankynsissä näyttää varmasti aika kivalta :)

  http://beauty-highlights.blogspot.fi/

 6. Oi kyllä!! Itekin oon jo jonkunaikaa ihaillut sähkönsinistä väriä, ja ihanaa jos sitä ynt alkaa tulemaan kauppoihin kunnolla! Sopii niin kivasti vaaleille kuin tummillekin ja rusketuksen kanssa ihana! Lisäksi lopulta aika klassinen väri vähän räväkämmässä muodossa, voi yhdistellä niin kivasti monen kanssa :)
  Ja tuo kynsilakka- oooh 8)
  Aurinkoista viikkoa sulle Jonna<3

 7. Jihuu, en ole ainoa! Itsellänikin se sähkönsininen pusero on ollut suosikki joka vuosi, mutta kuinka mahtavaa, että nyt kaupatkin pursuavat sinistä ;) Jotain vaaleammansinistäkin on kyllä ehkä saatava..

 8. Kiva kuulla, etten ole yksin sinisen himoni kanssa! Täytyy kyllä päästä hieman täydentämään sitä omaa sinistä garderobia.. :)

 9. No en selvästikään, täältähän löytyi monta kohtalotoveria ;) Sininen toimii kyllä kaikessa variaatioissaan! Ja minusta etenkin tuo kirkas sininen sopii loistavasti lähes jokaiselle – niin vaaleille kuin tummillekin :)

 10. Voi se sopisi varmasti mainiosti farkunsinisen ja vaikka valkoisen yläosan kanssa, ah. Toivottavasti löytyy, ainakin keskustan Zarassa näin tuota viikonloppuna :)

 11. Itsekin sytyin tuolle vaaleansiniselle hieman hitaasti, mutta lopulta kuitenkin varmasti ;) Miksi minä en tee ikinä tuollaisia kosmetiikkalöytöjä?! Näyttää tosiaan varmasti mielettömän hyvältä rusketuksen kanssa ja varpaankynsissä söpöistä sandaaleista pilkistellen :)

 12. Depending on whether you look for a real high-heel or more of a medium heel: I just bought a pair of really nice wedge heel sandals in electric blue suede from Mango's new Violeta line. They are gorgeous and really comfortable

 13. Voi kyllä, nyt luulisi löytyvän aimoannos tuota sähkönsinistä! Nyt vaan sinne Espanjaan kaupoille pyörimään ;) Ja olen ihan samaa mieltä – siinä mielessä helppo väri, että sopii lähes jokaiselle, mikä on aika yllättävää.

  Samoin sinulle Jessika! <3

 14. Ihanan sinisiä sävyjä! <3 Vaikka olenkin vaaleanpunainen tyttö, on sininen toinen väri, josta pidän ja sinisten silmien ja vaaleiden hiuksien myötä, sopii myös kivasti. :)
  Aikaisemmin olenkin mieltänyt sen enemmän äitini (joka siis on “sininen tyttö”) väriksi, mutta nyt se on myös vallannut vaatehuoneestani tilaa… ;) Varsinkin tuo pastellin vaaleansininen kuuluu suosikkeihini.
  Tuo kynsilakka taitaa olla täällä seuraava kynsilakkaostos!!! ;)
  Ihanaa tiistaita muru! :)

 15. Nuo kaikki siniset uutukaiset mielyttää myös omaa silmää! Et muuten ole sattunut näkemään missää myynnissä luonnonvalkoisia toppeja?:)

 16. Oi, mitä sävyjä! Olen myös kuolannut sähkönsinistä jo vaikka kuinka kauan, mutta nyt on alkanut myös vaaleansininen kiehtomaan… Kesäkynsilakan voisi ainakin hankkia sinisessä sävyssä! :)

 17. Omat sähkönsiniset korkkarini löysin Madeiran reissulla Zarasta, mutta niitä ei taida enää olla saatavilla… Uskoisin tuon sähkän värin olevan sen verran pinnalla keväällä, että budjettiversioita löytyy suht helposti! :)

 18. I love blue colour, and specially I love collection Holly&Whyte by Lindex. They have an amazing blue shirts, skirts, dresses etc. :-)

 19. Sininen sopii kyllä oikein hyvin vaaleaveriköille :) Hauska sattuma, minäkin miellän äitini “siniseksi tytöksi”, mutta meillä taas omena ei ole kauas puusta pudonnut ja se on myös omia suosikkejani ;) Tuo kynsilakka on kyllä pakko saada – niin freesi!

  Oikein ihanaa keskiviikkopäivää sinne :)

 20. Kiva kuulla, etten ole ainoa! Hitsit, nyt vaikea lähteä sanomaan kun en tiedä minkälaista toppia haet, mutta kannattaa kurkata vaikka Mangon nettikauppa :) H&M:llä iskin myös juuri silmäni kermanvalkoiseen silkkitoppiin Premium Quality-mallistosta!

 21. No sano muuta! Minäkin hieman hitaasti lämpesin tuolle vaaleansiniselle, jokin pusero näyttäisi varmasti kivalta kesäkuumalla rusketusta vasten.. :)

 22. Tiedätkö juuri eräät Zaran korkkarit ovatkin olleet mielessäni – äsh kun niitä ei ole enää myynnissä! Toivotaan, että vastaavia tulisi taas kauppojen hyllyille :)

 23. Oh I completely forgot the Holly&Whyte collection – I remember seeing a really pretty light blue blouse in it :) I should take a closer look some day, thanks for the tip!

 24. Ihan totta, asusteilla on helppo tuoda vähän väriläskää asuun! Malttamattomana odottelen minäkin Zaraan pääsyä :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *