ECCO Chelsea Boots

Viime viikolla tein inspiraatiokollaaseja Booztista tilaamieni ECCOn nilkkureiden ympärille. Olin pitkään etsinyt täydellisiä chelsea boot-tyylisiä kenkiä ja jäin innolla odottamaan paketin saapumista. Toimitus olikin hurjan nopea ja sain saapumisilmoituksen jo alkuviikosta. Pahvi tosin oli tilannut ne näköjään vanhaan osoitteeseen Helsinkiin, joten piti odotella vielä muutama päivä, kunnes pääsin käsiksi kenkiin. Anni kyselikin jo nilkkureiden perään, joten tässä tulee raporttia :)

Täytyy sanoa, että väri oli pienoinen pettymys, sillä odotin kuvien perusteella paketista paljastuvan konjakinruskeat nilkkurit. Nämä kuitenkin taittavat selvästi enemmän tummanruskeaan. Siskoni tuossa vieressä naureskeli tarkkuuttani ja myönnänkin olevani vähän turhan tarkka kahden erivärisen nahan yhdistämisestä asusteissa…

Olisin ehkä laittanut kengät värin vuoksi suoraan palautukseen, ellen olisi kuitenkin kokeillut niitä jalkaan. Monet teistä kehuivat kommenttiboksissa ECCOn kenkien mukavuutta ja odotukseni olivat korkealla, mutta jestas, nämä ovat heittämättä mukavimmat koskaan kokeilemani kengät! Pohjat ovat kuin pumpulia, joten näillä jaksaisi varmasti kävellä pidempiäkin matkoja. Pohjan urat takaavat myös sen, että näiden kanssa ei tarvitsisi liukastella teillä.

Olenkin vielä vähän kahden vaiheilla, luovunko ajatuksesta konjakinruskeista kengistä ja laitan mukavuuden ja istuvuuden värin edelle, vai jatkanko etsintöjä? Mukavuudenhaluisena taidan kyllä kallistua pitämään nämä, seuraava mahdollinen laukkuhankintani voisikin sopia näihin ;) Nilkkurit löytyvät täältä, mikäli jollain teistä on supermukavat syyskengät hakusessa!

Last week I created some inspiration outfits with these ECCO chelsea boots that I ordered from Boozt.com. I was looking forward to see these boots in nature, but I have to say, that the colour wasn’t exactly what I expected. It’s closer to dark brown, so these wouldn’t really go with my Oak bags. I was already about to return the shoes, until I tried them on. These must be the most comfortable shoes I’ve ever tried on! So I haven’t decided what to do, should I keep these (and get a matching bag as a birthday present for myself, haha;) or keep looking for the ones?

Mainoslinkkejä / commercial links

64 thoughts on “ECCO Chelsea Boots

  1. Voi! Ihanat kengät ja mukavuus kuullosti vielä paremmalta!! Pitää laittaa vaatehankita listaan tälläset kengät ;)

  2. Hehee mullakin lähti tilaukseen noi ihanuudet! Niin hyvän myyntipuheen niiden mukavuudesta osasit pirää ja onhan noi kyllä nätit! Nyt toivotaan vaan että ne on sopivat!:)

  3. Hih, niin kyllä ovat! Nyt on pari päivää näillä jo talsittu :) Seisomatyö on kyllä tuskaa huonoilla kengillä, voin uskoa että Eccoilla jaksaa koko työpäivän helposti!

  4. Heheh, oikea myyntitykki ;) Ei vaan, kehun näiden mukavuutta vilpittömästi! Toivottavasti saat paketin pian ja kengät ovat sopivat!

  5. Tsekkaa Vaasan Andiamo vai mikä se nyt nykyään onkaan. Ostin sieltä saman tyyppiset nilkkurit ja väri oli just eikä melkein mun mulberryn laukun kanssa yhteen. Usko tai älä bongasin Anttilasta myös aika kivat konjakinväriset nahkanilkkurit.

  6. Kävin tänään pyörähtämässä Kookengässä (eikö ne ole nykyään samaa puljua, kai?) ja ainakaan siellä ei tullut ruskeita nilkkureita vastaan.. Noh, ainakin minulla on sitten saappaat, jotka mätsäävät täydellisesti Oak Mulberryihin ;) Ja tosiaan, välillä sitä voi onnistua tekemään löytöjä yllättävistäkin paikoista!

  7. Heippa! Kysyisin, ovatko kengät isoa vai pientä kokoa? Vaiko ''normaalia'' ? Esimerkiksi jos vertaa Zaran kenkien kokoihin. Ajattelin tilata samat kengät mustana ja mietin kokoa :)

  8. Heippa! Sanoisin näiden vastaavan oikein hyvin normaalia kokoa :) Otin itse tavallisen kokoni 36 ja ovat oikein passelit!

  9. Selvä, kiitos paljon! Nettikaupasta tilailuun kun aina liittyy se jännitysmomentti, että tuleekohan sieltä mitä on kuvitellut tilaavansa! ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *