Aarreaitasta löydettyä

Voi vitsit, tästä yrityksestä kuvata eilisiä ostoksiani ei meinannut tulla kyllä ei yhtään mitään!

En ole aikoihin käyttänyt jalustaa, tai kuvannut Nikonillani, mutta koska hovikuvaajaa ei ollut lähellä, eikä luonnonvaloa riittänyt, jouduin vähän kikkailemaan jalustan ja lisäsalaman kanssa. Nikon tuntui kyllä varsinaiselta järkäleeltä Olympuksella leikkimisen jälkeen!

Kuvat ovat aikamoista sillisalaattia, osa otettu toisella kameralla ja osa taas toisella.

Joka tapauksessa tarkoituksenani oli esitellä eilinen ihastukseni, Zaran kukallinen paita! Olen katsellut noita useaan otteeseen henkarilla roikkumassa, mutta nähtyäni yhden paidoista ihastuttavan lilin päällä, riensin Zaraan sovittelemaan. Ja päällä se tosiaankin näytti todella hyvältä, eikä lainkaan siltä, että olisin pukenut ylleni kesämökin verhot ;)

Khakishortseja metsästin kuumeisesti viime kesänä, kuitenkin tuloksetta. Olen käynyt läpi H&M:n jokakeväiset shortsivalikoimat, mutta ei tärpännyt sieltäkään. Nämä löytyivät siis ihan sattumalta Zaran Trf-puolelta :)

Koska visioni on ollut yhdistää khakishortsit muun muassa tummansiniseen, pääsi kuvaan myös viikonloppuna ostamani Mangon satiininen taijokusellainen tummansininen toppi söpöllä taskulla. Ripaus kultaista ja aikaansaa simppelin, mutta omaan silmääni kivannäköisen asun, joka toivottavasti nähdään ylläni muutaman kuukauden päästä!

Uskaltauduin sovittamaan valkoista bleiseriä, jota olen myös katsellut jo pitkään. Päällä se näytti niin raikkaalta ja kesäiseltä, etten voinut olla kiikuttamatta sitäkin kassalle! Olen tosin vielä vähän kahden vaiheilla, tuleeko bleiserille todella käyttöä, joten se on vielä mietinnässä :)

Nyt pysyn kyllä kaukana Zarasta, se oli varsinainen aarreaitta kaikkine keväisine hepeneineen!

PS. Nyt kun näistä kamerajutuista innostuin puhumaan, niin kirjoittelen teille parin päivän sisällä juttua eräästä ensi viikonlopun tapahtumasta ;)

12 thoughts on “Aarreaitasta löydettyä

 1. Oij, sä ostit ton toisen ihanan värin!:) Arvoin kauan, kumman otan, molemmat oli niin kivoja! Mä aattelin kans yhistää ton valkoseen bleiseriin, niin raikas, voii tulispa jo kevät!!:P

 2. Molemmat oli kyllä tosi nättejä! Olin melkein varma ennen sovittamista, että tykkäisin enemmän siitä punertavasta, mutta tämän vetäessäni päälleni päätös oli selvä! :)
  Oihvoih, sinne kevään saapumiseen voi mennä vielä aika kauan :(

 3. Sun blogis on todella koukuttava :) aivan ihania kuvia ja voisin omia kaikki sun vaatteet itselleni! tuo paita on aivan täydellinen :) opiskeletko sinä tällä hetkellä vai käytkö töissä? :)

 4. Hih kiitos kovasti Lindsay! :) Tässähän tuli ihan leveä hymy kasvoille niin kivoista sanoista. Ja hei sitten lähimpään Zaraan vaan ;)
  Jäin hetki sitten lukulomalle töistä, koska halusin keskittyä täysillä pääsykokeisiin. Kevät menee siis niiden parissa, tosin pari lyhyempää työjuttua on tiedossa :)

 5. Käytössä on nyt ollut Olympuksen E-PL3, jolla blogin lähes kaikki kuvatkin ovat otettuja :) Todella kompaktin kokoinen minijärkkäri!

  Voi kiitos, ihania olette te, kun jaksatte kommentoida! :)

 6. Aivan äärimmäisen kauniita vaatteita kauniin tytön päällä! Itseä kanssa arvelutti, tuleeko tuosta kukkapaidasta helposti juuri nämä “kesämökkiverhovibat”, mutta päin vastoin, tuo näyttää raikaalta ja ihanalta kevätpaidalta! :) Saanko muuten kysyä, kuinka vanha olet?

 7. Voi kiitos Salla kivasta kommentista! :) Sitä epäilin itsekin henkareilla paitoja katsellessani, asiaa ei auttanut vieressä hihittelevä poikaystävä :D Onneksi kuitenkin sovitin!
  Toki saa kysyä, täytän tänä vuonna 20 :)

 8. Ihan mielettömän ihania ostoksia! Toi kukkapaita on sun päällä upea! :) P.S. aloitin sun inspiraation johdosta itsekin blogin :)

 9. Kiitos paljon! :) Kukkapaitaan ihastuin toden teolla itsekin, se pääsi tänään ensimmäistä kertaa jo kunnolla päälle ;)
  Hei ihan mahtavaa, että inspiroin sinuakin aloittamaan! :)

 10. Kiitos! Kukkapaitoja näytti olevan vielä Zarassa jäljelläkin :) Tulisipa vain jo se kesä, niin saisi tuon yhdistelmän päällekin hih!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *