Kevään toiveasu

Postaus sisältää mainoslinkkejä

Niin ihanaa, kun kevät on vihdoin täällä! Keskustassa on jo kadut kuivina ja paikoin jopa lakaistuna hiekoista – se on kyllä aina paras vaihe keväästä. Ihan kuin ei olisi kuivaa asfalttia koskaan ennen nähnytkään, hahah. Kuivat kadut ja lämpenevät ilmat ovat saaneet minut haaveilemaan kaikista ihanista kevätasuista ja innostuin pitkästä aikaa tekemään tällaisen toivekollaasin. Toive-etuliitteellä siksi, että saan itse tosiaan vielä vaan haaveilla tästä asusta, koska vaatekaappini on luonnollisesti vielä aika rajallisessa käytössä. Odotan niin paljon, että saan suosikkifarkkuni taas jalkaan! Sinisten farkkujen kaipuu on kova heti näin kevään tullen, mutta kesällä sitten. Sitä odotellessa vetelen yksillä tummanharmailla raskausfarkuillani!

Jos voisin pukeutua sinisiin farkkuihin, yhdistäisin ne raikkaaseen raitaneuleeseen, trenssitakkiin tai bleiseriin ja avokkaisiin tai lenkkareihin. Aivan ihania lookkeja molemmat, ai että! Uudet aurinkolasit ovat toivelistallani ja näitä Bottega Venetan arskoja sovittelinkin eilen, niihin ajattelin ehkä nyt keväällä satsata.

Inspis

Trenssitakki / neulepusero / farkut / korvakorut / bleiseri / aurinkolasit – Bottega Veneta / avokkaat – Flattered / lenkkarit

4 thoughts on “Kevään toiveasu

  1. Ah, oon etsinyt jo kolme vuotta aurinkolaseja matkalla varastettujen tilalle. Viitsisitkö vielä jakaa noiden arskojen koodin? 😎😍

  2. Ootko tilaillut koruja tuolta Missomalta? Kiinnostaa korujen laatu, postitus yms.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *