Uusi sohva

Tuntuu todella hölmöltä höpötellä tavanomaisista ja tässä järkyttävässä ja surullisessa maailmantilanteessa niin turhanpäiväisistä asioista, mutta jotenkin yritän parhaani mukaan pitää kuitenkin arjesta kiinni ja keskittyä myös kivoihin juttuihin ympärillä. Ei kai tässä muu auta kuin tehdä osansa lahjoittamalla luotettaville avustusjärjestöille ja toivoa ja rukoilla, että tilanteeseen löytyisi ratkaisu. Toivottavasti te voitte hyvin siellä ruudun takana <3

Höpötellään nyt siis meidän uudesta sohvasta, jota olenkin jo näyttänyt Instagramin puolella. Lähes vuosi (ei nyt ihan, pari kuukautta vajaa!) ehdittiin asua tässä asunnossa, kunnes saatiin vihdoin meille uusi sohva! Kerroinkin jo täällä postauksessa, että tulimme ikuisuuden kestäneen sohvapohdinnan kanssa lopulta päätökseen ja tilasimme Hakolan sohvan. Viime keväänä kyselin Instagramissa teiltä suosituksia kotimaisista sohvista ja Hakola sai ihan valtavan paljon kehuja. Myös miehen vanhempien Hakolan sohvalla on viimeisen parin vuoden aikana monet kerrat koeistuttu ja -makoiltu, joten senkin puolesta tiesimme sen olevan hyvä vaihtoehto meille niin laadun kuin mukavuudenkin puolesta.

Sohva4 Sohva3

Malli on tosiaan Lazy Classic pieni kulmadivaani ja kankaaksi valitsimme lapsi- ja lemmikkiystävällisen Softin. Väriä pohdimme pitkään, sillä mallipalan Luonnonvalkoinen tuntui varsinkin liikkeen halogeenivalojen alla todella valkoiselta, mutta tummempi Latte taas liian tummalta ja jotenkin tunkkaiselta meille. Kotona valkoista mallipalaa testaillessamme totesimme sävyn kuitenkin olevan hyvin lähellä vanhaa sohvaamme ja myös moni teistä rohkaisi tähän valkoiseen – helppohoitoiselta kankaalta oli kuulemma putsattu monet vauvan puklut, koiran tassujen jäljet sekä jopa punaviinit helposti kostealla rätillä. Tietysti Hakolan kankaat ovat myös irroitettavia ja näin ollen konepestäviä. Ja olemme niin tyytyväisiä, että uskalsimme lopulta ottaa tämän valkoisen! Luonnossa se on nimenomaan todella kaunis luonnonvalkoinen ja menee täydellisesti meidän kodin muiden sävyjen kanssa yhteen.

Nyt kun ollaan muutaman viikon verran löhöilty tällä divaanisohvalla, niin mietin miten ikinä mahduimme kunnolla vanhalle sohvallemme, haha. Tässä on niin paljon enemmän tilaa! Ja varsinkin nyt, kun allekirjoittanut haluaa usein iltaisin jalat kunnolla suoraksi tai päästä makoilemaan kyljelleen, niin on ihanaa kun on tilaa. Parasta sohvassa on myös se, että se on samaan aikaan sekä ryhdikäs että äärimmäisen mukava. Kaiken kaikkiaan olemme super tyytyväisiä valintaamme, varmasti vuoden paras ostos!

sohva1

2 thoughts on “Uusi sohva

  1. Samalla juuri ne arkiset asiat ovat niitä, joita tarvitaan. Että voi hetken hengähtää ja elää sellaista todellisuutta, jossa elämän suurin ongelma on uuden sohvan metsästys!

    Ja sitten on vielä vauva, lupaus tulevaisuudesta ja toivosta. Kuten uumoilit, harva varmaankaan on alusta alkaen mestari vanhemmuudessa, mutta varmaa on, että sinä tulet olemaan hänelle rakkain ja hän sinulle. Ihan alusta asti ja koko matkan. All you need is love!

    1. No näinpä juuri! Pakkohan sitä on parhaansa mukaan keskittyä siihen omaan arkeen. Ja hei ihanasti sanottu, rakkaudella pärjää todellakin pitkälle 💗

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *